Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@xCharlie píše:
Tak já jsem Herbalife chvíli taky prodávala, ale pak jsem to vzdala, protože aby člověk zhubnul, tak mimo to, že pije koktejl, tak musí vysadit některé jídlo a cvičit a vůbec se zdravě chovat, tak mi došlo, že zhubnu i když snížím příjem jídla a začnu cvičit…k tomu nepotřebuju superdrahý koktejl. No a když s tím mám sama špatné zkušenosti, tak to přece nemůžu prodávattakže jsem zkončila.
Konečně jeden upřímný prodejce
i když už exprodejce
![]()
@Betka22 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jestli nahodou mate zkusenost s HL pres net. Nechce se me to kupovat pres nekoho, je to dost drahe 2800 kc. Jestli to na netu nejsou jen nejake napodobeninyDekuji moc
Já to s kámoškama riskla a koupila zde,měli to levnější a na heureka firma měla dobré recenze,ale ted malinko podražili,no jo,ted nevím jestli to není proti pravidlům dávat sem odkaz,tak se omlouvám. http://eshop.alfafit.cz/?…
Dobrý večer,
čtu zde příspěvky jak pozitivní, tak i negativní. Okolo 16 let jsem byl distributorem, ale jelikož jsem byl mladý, tak jsem nevydržel, protože mi multilevel neboli letadlo nepřipadalo jako správný krok, ale dodnes se stýkám s kamarádkou pod, kterou jsem byl zaregistrovaný a ta to dělá minimálně 15 let (myslím) do dnes a je velice spokojená. V této práci se vytrvalost vyplatí. ![]()
Co se týče produktů, tak není to zrovna nejlevnější záležitost, ale můžu Vás ujistit, že funguje. Každému pomůže individuálně, jelikož celé to je o tom, aby organismus byl kvalitně vyčištěn a následně vyživen jen látkami (vitamíny, minerální látky a vše co potřebuje), které jsou pro něj důležité a pokud máme tělo vyčištěné, tak se potřebné látky vstřebávají daleko rychleji a ve větším množství. Důležitý je i pitný režim.
Je to asi ve zkratce, ale asi tak nějak to celé je. Pokud se někdo rozhodne pro H je to správná volba a ten kdo to chce kritizovat, tak prosím to nejdříve vyzkoušejte a nečtěte jen negativní reakce.
@Pinkpillow píše:
Dobrý večer,čtu zde příspěvky jak pozitivní, tak i negativní. Okolo 16 let jsem byl distributorem, ale jelikož jsem byl mladý, tak jsem nevydržel, protože mi multilevel neboli letadlo nepřipadalo jako správný krok, ale dodnes se stýkám s kamarádkou pod, kterou jsem byl zaregistrovaný a ta to dělá minimálně 15 let (myslím) do dnes a je velice spokojená. V této práci se vytrvalost vyplatí.
Co se týče produktů, tak není to zrovna nejlevnější záležitost, ale můžu Vás ujistit, že funguje. Každému pomůže individuálně, jelikož celé to je o tom, aby organismus byl kvalitně vyčištěn a následně vyživen jen látkami (vitamíny, minerální látky a vše co potřebuje), které jsou pro něj důležité a pokud máme tělo vyčištěné, tak se potřebné látky vstřebávají daleko rychleji a ve větším množství. Důležitý je i pitný režim.
Je to asi ve zkratce, ale asi tak nějak to celé je. Pokud se někdo rozhodne pro H je to správná volba a ten kdo to chce kritizovat, tak prosím to nejdříve vyzkoušejte a nečtěte jen negativní reakce.
Tak já osobní zkušenosti s HB mám, takže kritizovat mohu, ale nebudu
.Mě to k hubnutí sice nepomohlo, ale uznávám, že jsem se po tom cítila lépe (lepší zažívání, více energie, méně chutí na sladké a i lepší nálada)No nevím tedy jestli to bylo tím, nebo jestli jsem si to jen vsugerovala, ale bylo to fajn
![]()
Lékaři a lékárny jej nedoporučují protože by všichni přišli o kšeft .to je jednoduchá odpověď ![]()
K HL jsem se dostala náhodou. Nadváhou netrpím, pří svých 180 cm mám 70 kg. Chodím pravidelně běhat, procházky a skoro každý víkend závody, takže si myslím, že pohybu mám dost. Ale co mě trápilo, byly zažívací potíže, které jsem měla. Nemohla jsem jíst mléčné výrobky se zeleninou, protože mi pak bylo hrozně zle (např. mozarela s rajčaty nebo šopský salát byla nejhorší kombinace). K výživové poradkyni jsem se dostala přes kosmetickou poradkyni, která mi udělala ošetření pleti za super cenu. I výsledek byl skvělý, ale používám již jinou kosmetiku a nechce se mi měnit, protože jsem taky spokojená. Výživová poradkyně se mnou vyplnila dotazník a probrala, moje stravovací návyky. Pak mě zvážila a spočítala jaké mám hodnoty. Vše vyšlo tak nějak v pořádku až na vnitřní tuk, který mám jen o stupínek vyšší. Doporučila mi koktejl F1, který pravidelně piju každé ráno. A čaj. Zatím jej beru měsíc, ale výseledek je vynikající. Dnes jsem měla rajčata se sýrem a nic mi nebylo!!! Také každé ráno jsem mnohem lépe nastartovaná. Dřív jsem si dělala ke snídani ovesné vločky, nebo jsem si dala celozrnné pečivo se sýrem a bylo mi divně. Takový těžký pocit, ale pokud si dám koktejl a za 2 hodinky třeba vločky, nebo pečivo, ten pocit už nemám. Na každého působí asi jinak, ale mě už zle z jídla nebylo dlouho (dříve tak pravidelně 2× do měsíce). A ještě něco, byly jsme na dovče a já si to sebou nebrala i přes to, že mi slečna doporučila, at si to sebou určitě vezmu. Po dovelené jsem byla tak rozežraná, že jsem nedokozala odolat chuti na sladké a jiné dobroty. Opět tu byl ten starý známý těžký pocit… Já tyto výrobky doporučuji a slečnu, která se o mě stará taky. Nic mi nenutí a jedná se mnou narovinu. ![]()
Ahoj všichni,
ráda bych taky přispěla svými zkušenostmi s herbalife. Určitě to není tak, že někdo jen tak zázračně zhubne jejich přípravky, ale zaručeně dokáží pomoct. Já jsem se poprvé setkala s HL letos v únoru a od té doby mám dole skoro 15 kilo. Nikdy jsem nedokázala snídat, ale s jejich koktejlem to jde snadno. Umíchám si ho na cestu a pak v autě piju po cestě do práce a navíc jsou koktejly moc chutné. čaj si zrovna tak nemohu vynachválit
. S výrobky to nepřeháním, ale pomáhají mi v mé snaze zhubnout. Samozřejmě nejsou z nejlevnějších, ale to deska není nic. Paní, co si od ní objednávám je moc milá a rozhodně mi nic nevnucuje, ale spíš se mi snaží poradit. Chodím na pravidelné převážení a paní si vše eviduje a je super vidět výsledky, jak jde váha dolů. Ale jak říkám, nejde to samo jen s výrobky od HL, ale je to o změně životního stylu a samozřejmě jsem přidala hodně cvičeni
, na to pro změnu mohu doporučit expresku
. A ještě něco… HL není jen pro ty, kteří potřebují zhubnout, ale mé kamarádce, která měla velké problémy se zažíváním taky koktejl k snídani moc pomohl a od doby, co ho pije chodí pravidelně na záchod
.
Tak já se taky musím podělit. Kokotejl, fiber a čaj jsem začala pít asi před měsícem a ze začátku jsem tomu teda moc nevěřila. Byla jsem ale na konzultaci kde mi slečna perfektně všechno vysvětlila, jak pracujou ledviny a střeva a konečně mě to donutilo začít víc pít, protože jsem byla schopná vypít tak 1l denně. No a holt jsem si řekla, že do toho ty 4000kč dám a zkusím to. Pro mě jako pro studentku to je hodně, ale za ten měsíc jsem zatím 3kg zhubla a je mi fajn, takže uvidíme co dál, zatím jsem spokojená a zvědavá co bude dál, ještě tak 3 kg dolů a budu spokojená a koktejl mi chutná a nemám problém ho pít ![]()
@misovlaska píše:
Tak já se taky musím podělit. Kokotejl, fiber a čaj jsem začala pít asi před měsícem a ze začátku jsem tomu teda moc nevěřila. Byla jsem ale na konzultaci kde mi slečna perfektně všechno vysvětlila, jak pracujou ledviny a střeva a konečně mě to donutilo začít víc pít, protože jsem byla schopná vypít tak 1l denně. No a holt jsem si řekla, že do toho ty 4000kč dám a zkusím to. Pro mě jako pro studentku to je hodně, ale za ten měsíc jsem zatím 3kg zhubla a je mi fajn, takže uvidíme co dál, zatím jsem spokojená a zvědavá co bude dál, ještě tak 3 kg dolů a budu spokojená a koktejl mi chutná a nemám problém ho pít
Další dealer od Herbalife, který brouzdá na netu a hledá, kam by napsal solidní recenzi na výrobky, které firma prodává. ![]()
My jsme tady regisrovaní uživatelé, přispíváme pravidelně a pod svým nickem.
@saafi píše:
Ahoj všichni,ráda bych taky přispěla svými zkušenostmi s herbalife. Určitě to není tak, že někdo jen tak zázračně zhubne jejich přípravky, ale zaručeně dokáží pomoct. Já jsem se poprvé setkala s HL letos v únoru a od té doby mám dole skoro 15 kilo. Nikdy jsem nedokázala snídat, ale s jejich koktejlem to jde snadno. Umíchám si ho na cestu a pak v autě piju po cestě do práce a navíc jsou koktejly moc chutné. čaj si zrovna tak nemohu vynachválit. S výrobky to nepřeháním, ale pomáhají mi v mé snaze zhubnout. Samozřejmě nejsou z nejlevnějších, ale to deska není nic. Paní, co si od ní objednávám je moc milá a rozhodně mi nic nevnucuje, ale spíš se mi snaží poradit. Chodím na pravidelné převážení a paní si vše eviduje a je super vidět výsledky, jak jde váha dolů. Ale jak říkám, nejde to samo jen s výrobky od HL, ale je to o změně životního stylu a samozřejmě jsem přidala hodně cvičeni
, na to pro změnu mohu doporučit expresku
. A ještě něco… HL není jen pro ty, kteří potřebují zhubnout, ale mé kamarádce, která měla velké problémy se zažíváním taky koktejl k snídani moc pomohl a od doby, co ho pije chodí pravidelně na záchod
.
Také zvláštní uživatelka-v jeden den píše v jednom tématu že zhubla 10 kg, v druhém ten samý den zase 15 kg. Což je docela rozdíl…
Funguje to, ale rozjede se hubnuti za par tydnu. U me zacalo fungovat az druhe baleni koktejlu. Ale pozor, je treba uzivat dlouhodobe a az min. po roce vysadit. Jinak jojo efekt lze ocekavat. Uzival jsem ho pred 2 lety a po vysazeni jsem nakonec vazil o 4 kg vice nez pred uzivanim. Kamosovi se jen vratila hmotnost na puvodni. Verim, ze kdyz se bude uzivat dlouhodobe, bude to mit smysl. Je to vsak dost drahe.
Jo a samozrejme se musi i clovek trochu omezit s zacit sportovat. Muj jojo efekt byl i dost o tom, ze jsem pak zase zacal dost jist a nekontroloval jsem se. No jo, je to beh na dlouhou trat. HL je podle me casti k uspechu pri hubnuti.
Zdravím všechny ![]()
Chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost s HL ![]()
K herbíku jsem se dostala v listopadu 2009, kdy jsem vážila hrozných 93 kilo
na to, že mě bylo 19, tak to byl mazec, měla jsem doma ročního prcka a od porodu nezhubla nic..
Herbík mě poradila moje kamarádka, která v tom pracovala, nabízela mě celou sadu - koktejl F1 + čaj + aloe za myslím 2500,– ale to jsem nemohla vzít, tak jsem brala jen koktyš.
Měla jsem ho 2 x denně místo snídaně a večeře, dopo., odpo svačiny /ovoce, zelenina/ a v poledne normální oběd. Upravila sjem pitný režim, ze začátku hrůza, ale pak jsem si do koktyše mixovala ovoce, musli nebo tak a zachutnalo mě to. Přišel březen, takže jsem byla na programu 4 měsíce a shodila jsem 25 kg
byla jsem moc spokojená. Zhubla jsem, vyčistila si tělo a bylo to poznat - v dubnu jsem byla v tom ![]()
V těhu jsem koktyš nebrala, nebyli na to penízky, avšak v 6. měsíci těhu jsem ležela v nemocnici, hrozil mi předčasný porod a dr. za mnou došla s rozbory krve, že jsem šíleně podvyživená
že jaká je má skladba stravy že je to hrůza a děs. Ke všemu jsem shodila 6 kg, ohrožovalo to život miminka, tak jsem se opět obrátila na onu kamarádku a brala zase herbík, ale opačný efekt - přibírání a šlo to výborně.
V nemocnici byl problém i v tom, že mě herbík naučil pít, 4 litry denně, což doktorka myslela, že jí ze mě odvezou. Prej kterej blb mě toto říkal, že takové množství je hrozně moc, člověk má vypít max 2,5 litru, že toto vede k zaplavování organismu a zakazovala návštěvám nosit pití, mohla jsem jen to nemocniční, aby mě měla pod dohledem.
Porodila jsem a měla nahoře 23 nebo 25 kg, už nevím. Porodem šlo dolů málo a kojením nic.
Obrátila jsem se opět na onu kamarádku, vrátila se ke koktejlu, zhubla jsem za první měsíc asi 3 kg, jenže jsme pak opravovali domeček, málo penízků a já ho musela vysadit. Čekal mě jojo efekt jak blázen ![]()
Ted jsem si nasadila klasickou dietu - pravidelná strava, malé porce, dostatek tekutin, více pohybu, žádné sladkosti a mám dole 2 kg za měsíc, bezvadné ![]()
HL jsem dělala poté i jako distributor a nevydělala jsem nic. Asi tím, že na začátku je potřeba velká investice, aby byl výtěžek a na to jsem peníze neměla. 30 tisíc jen tak doma pod polštářem nemám. A brát si kvůli tomu půjčku - toho jsem se bála. Mám kamarádku, co se zadlužila a ted jí to trčí ve skříni ![]()
A k tomu internetovému prodeji - je mi to nějaký divný. Kdyby se našla firma, co by kopírovala třeba boty Adidas a prodávala na netu, tak je to snad trestný čin a dostali by pokutu jak hrom. Takže nechápu, že by někdo jen tak prodával kopie, nebo co..
Takže můj názor takovej neutrální. Pokud na to máte penízky a výdrž, tak směle do toho ![]()
Kamarádka brala Herbalife asi dva roky, měla od nich koktejly, vlákninu, multivitamín a nevím co ještě. Nacpala do toho spoustu peněz a zhubla více než dvacet kilo. Pak ale nastaly problémy a stres a během půl roku vážila víc, než když s tím začala, takže jojo efekt jako blázen. Toť jen moje zkušenost, nechci nikoho odrazovat ![]()