Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
19.4.11 19:40

ahojky,ja jsem herblife zacala pouzivat,pote co jsem mela kolabs z vycerpanosti,a musim priznat,ze jsem tomu neverila,navic se mi to zdalo dost penez,nanestesti mi pani co tohle prodava,rekla ze mi chce pomoct ,a ze ji muzu penizky dat az za mesic!tk jsem to riskla,a holky jsem o devadesat procent na tom ted lepe,nejsem unavena,mam rnergii,i psychicky jsem na tom mnohem lepe,a navic jsem zhubla osm kilco)Toz neberte to!je to dost penez,ale nadruhou stranu usetrite na jidle,takze ok,a hlavne je mi strasne dobre! :dance:

• Citovat
  • Upravit
9223
19.4.11 19:54

a kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
19.4.11 19:58
kocunka píše:
a kolik to stojí?

ja za kokejl 890,je asi na tri tydny,a jeste mam rybi kpslicky,ty za 690kc,kvuli cevám,a energeticke tycinky,jedna za 35kc:)

• Citovat
  • Upravit
9223
19.4.11 20:15
marra píše:
kocunka píše:
a kolik to stojí?
ja za kokejl 890,je asi na tri tydny,a jeste mam rybi kpslicky,ty za 690kc,kvuli cevám,a energeticke tycinky,jedna za 35kc:)

a za jak dlouho to začne fungovat? já aby nás to nezruinovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Herb a life
7.5.11 11:45

no je rychlé to se nebojte :-)

• Citovat
  • Upravit
kometa10
17.5.11 15:07

Určitě pomáhá

Po úmrtí v rodině jsem se duševně zhroutila a přestala jíst.Nic mi nechutnalo,poté se ozval žlučník a to už jsem nepozřela ani léky na vysoký tlak a cukrovku.Jen vědomí, že musím jíst mě donutilo aspoň po troškách pít koktejl HB a znovu přidávat léky od čtvrtky postupně do celé dávky. Řeknu vám, že to trvalo týden a moje tělo se nastartovalo tak parádně že mě už nebolí ani to, co mi dříve léčili doktoři neúspěšně.Je mi 55 let a cítím se na 20. Dříve jsem koktejly a vitamíny brala na shubnutí a můžu jen pochválit. Podle mě je to takový všelék a po všech stránkách výborný záchranář. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
17.5.11 15:15

Ahoj. Podle mého na každého funguje herbalife jinak. Manželovi se po něm podařilo zhubnout 18Kg a to „podváděl“ a potají se cpal. Já jsem si také koupila tu sadu(kokteil, dvoje pilule a ještě k tomu čaj na spalování tuků-taky od herbalife)- tato sada mě vyšla na 3500Kč. No, po 3 týdnech víceméně hladovění, běhání atd…jsem měla dola 1Kg :cert: Vlítla jsem na prodejce a chtěla vrátit prachy, bylo mi řečeno, že jsem nejspíš s dietou podváděla :cert: Hmm, že nepodváděla jsem Bohužel neměla jak dokázat, takže jsem zbytek znechuceně vyhodila. Takže za mne Herbalife už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matildapg
2.7.11 21:03

Začínám

Dobrý den, já s Herbalife teprve začínám a mám celkem strach, že to nebude fungovat. Vše sice dodržuji jak se ma, ale i tak mam pochybnosti. Proto bych se chtěla zeptat, jaké jste mela vyrobky od H. Já mam koktejl, aloe a caj…Prosím poraďte mi :-)

• Citovat
  • Upravit
Eva-cozumel
13.7.11 14:46

HB

Já mám koktejl a Aloe, ale spíše na dodání živin. Jsem totiž po bariatrické operaci a jím menší porce, takže hubnu i bez HB :lol: Spíš ho mám na dodání potřebných proteinů, živin, minerálů apod. Já se celkově cítím lépe, ale je to spíše tím, že můj žaludek mi povolí max. 150 ml nebo 150 g porce :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
verbule
12.8.11 05:48

Ahojky vsichni,
taky mi to neda a musim pridat svoji zkusenost. Herbalif mi doporucila moje doktorka, mela jsem problemy se vstrebavanim zivin a tak mi toho v tele spousta chybelo a nic mi nepomahalo, az Herbalife jsem zkusila jako posledni a zabral. Rikala jsem si, ze je to drahe a proto jsem to oddalovala, ale pravda je takova, ze nelituju jedine koruny, co jsem zaplatila. Ne jenom ze se vyresily moje problemy, ale vsechyn ziviny se mi dostaly do normy a navic bez jakehokoli zameru zhubnout jsem shodila 10kg, ktere zustaly dole :-) takze ja jen doporcuji!

• Citovat
  • Upravit
999
7.9.11 13:42

stoprocentně souhlasím s paní Hankou S.

Souhlasím s paní Hankou S.LÉPE BYCH TO NENAPSALA,KDYŽ SI YADÁTE NA-ULOŽ TO-Mudr.Palová tak je tam ke stáhnutí přednáška paní doktorky a ta mluví opravdu za vše…Tělo musíme vyčistit a vyživit,aby fungovalo tak jak má:-)

• Citovat
  • Upravit
Merssy
14.9.11 20:13

Koktejl

Všechny zdravím, chci se zeptat, kde kupujete koktejl za 860,–Kč? Můj poradce mi ho prodal za 1440,–Kč. Máte nějaký osvědčený,levnější zdroj? Jsem nová, teprve začínám, tak vítám každou radu.Děkuji za odpověď. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Merssy
14.9.11 20:22

dotaz

Ještě se chci zeptat,co bych měla na začátku užívat,abych zhubla? Dostala jsem koktejl F1 místo snídaně a večeře a pak Fiber a Herb. Je to dostačující, nebo bych měla mít ještě něco? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
tina2219
16.9.11 23:54

ešte by bolo pre vás najlepšie piť čaj, krásne štiepy tuky, čistí obličkya odstraňuje toxické látky z tela. Takže je veľmi dôležitý pri hubnutí

• Citovat
  • Upravit
tina2219
16.9.11 23:57

Kokteil za 860kč sa dá kúpiť, ale nemáte istotu, že je v balení ozaj kokteil, a že neprešiel expiráciou. Ja by som Vám poradila, kúpte si registráciu, máte v nej výrobky na hubnutí, a následne každú objednávku máte so zľavou 25%( samozrejme môžete mať aj vššiu) Moji klienti to využívajú vo veľkom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková