Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
28.3.12 07:58

Ahoj holky, chci se zeptat jestli nahodou mate zkusenost s HL pres net. Nechce se me to kupovat pres nekoho, je to dost drahe 2800 kc. Jestli to na netu nejsou jen nejake napodobeniny :lol: Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
4.4.12 09:00

Betka, často jsou na netu napodobeniny, četla jsem inzeráty, kde vykupuji prazdne krabice od Herbalife, tak co s tim asi muzou dělat, že?…drahé to je, ale ja vyzkoušela ruzne doplňky stravy a myslím, že tad odpovida cena výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 21:50

Herba life

Krásný večer,
má některá z vás zkušenost s Herba Life?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
20.6.12 22:00

S čím myslíš konkrétně?? Já jsem se nechala na krátkou dobu uvrtat jako prodejce, ale nejsem na to ten správný typ :nevim: V rámci vstupního poplatku jsem vyzkoušela pár výrobků. Maximálně jsem byla spokojená s jejich čajem, docela mi ubral na cm a koktejl jsem pila spíš jako chuťovku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 22:01

Myslím koktejl na hubnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
20.6.12 22:03

Ja s výrobky a maximálně spokojena, ted se chystam zatočit s celulitidou, to delam kuru jednou za rok a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 22:04

A můžu se zeptat, kolik jste zhubly? Jestli jste hubly teda :D Nebo jste to pily jen pro udržení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
20.6.12 22:05

Koktejl je dobrý, jen jestli chceš hubnout je dobrý i ten čaj a poslouchat doporučení poradce. Držím palce, at se zadari! Moje kamarádka zhubla 30kg, uplne jiny člověk, nikdo na fotce neveri, že takhle vypadala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.6.12 22:57
@Macinkapacinka píše:
Krásný večer,
má některá z vás zkušenost s Herba Life?
Díky

Ahojky, já brala ča j, aloe vera a koktejl, to mi bylo poradkyní doporučeno, ale v mém případě razantně zhubla jen peněženka :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
21.6.12 00:16
@Macinkapacinka píše:
Díky, kouknu, nenašla jsem právě žádnou, proto jsem založila…30kg? Mně stačí 15-20 :mrgreen:

jééé to bych si tako moc přála!!!
nevím, nějak mi moc hlad nezahání, takže ho mám spíše také jak chuťovku :lol:,tudíž výsledek žádný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.6.12 07:56

Tak já jsem Herbalife chvíli taky prodávala, ale pak jsem to vzdala, protože aby člověk zhubnul, tak mimo to, že pije koktejl, tak musí vysadit některé jídlo a cvičit a vůbec se zdravě chovat, tak mi došlo, že zhubnu i když snížím příjem jídla a začnu cvičit…k tomu nepotřebuju superdrahý koktejl. No a když s tím mám sama špatné zkušenosti, tak to přece nemůžu prodávat :? takže jsem zkončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
21.6.12 09:10
@xCharlie píše:
Tak já jsem Herbalife chvíli taky prodávala, ale pak jsem to vzdala, protože aby člověk zhubnul, tak mimo to, že pije koktejl, tak musí vysadit některé jídlo a cvičit a vůbec se zdravě chovat, tak mi došlo, že zhubnu i když snížím příjem jídla a začnu cvičit…k tomu nepotřebuju superdrahý koktejl. No a když s tím mám sama špatné zkušenosti, tak to přece nemůžu prodávat :? takže jsem zkončila.

no já si ho dávám třeba do jogurtu, nebo do tavrohu
a to si mužu taky dát třeba musli nebo koupit ochucený
:jazyk:jen koktejl se u mě vůbec nechytá, to mám zase hned hlad, možná tak místo sváči a to není to pravé ořechové :mrgreen:
takže jsem začla jezdit na kole jkam se dá a denně 45 min na rotopedu a doufám, že to trošku pomuže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
21.6.12 10:11

Kamarádka taky „díky koktejlům“ zhubla. Ale pila ho dvakrát denně, oběd jen velmi lehký a každý den min. 2hodiny cvičila, takže si myslím, že koktejl za to až tak nemohl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.6.12 11:19
@RencaVlkova píše:
Kamarádka taky „díky koktejlům“ zhubla. Ale pila ho dvakrát denně, oběd jen velmi lehký a každý den min. 2hodiny cvičila, takže si myslím, že koktejl za to až tak nemohl :D

No přesně o tom mluvím, to by hubla i bez koktejlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
21.6.12 11:20
@xCharlie píše:
No přesně o tom mluvím, to by hubla i bez koktejlu :think:

Já vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit