Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chci se zeptat jestli nahodou mate zkusenost s HL pres net. Nechce se me to kupovat pres nekoho, je to dost drahe 2800 kc. Jestli to na netu nejsou jen nejake napodobeniny
Dekuji moc
Betka, často jsou na netu napodobeniny, četla jsem inzeráty, kde vykupuji prazdne krabice od Herbalife, tak co s tim asi muzou dělat, že?…drahé to je, ale ja vyzkoušela ruzne doplňky stravy a myslím, že tad odpovida cena výkon.
Krásný večer,
má některá z vás zkušenost s Herba Life?
Díky
S čím myslíš konkrétně?? Já jsem se nechala na krátkou dobu uvrtat jako prodejce, ale nejsem na to ten správný typ
V rámci vstupního poplatku jsem vyzkoušela pár výrobků. Maximálně jsem byla spokojená s jejich čajem, docela mi ubral na cm a koktejl jsem pila spíš jako chuťovku ![]()
Ja s výrobky a maximálně spokojena, ted se chystam zatočit s celulitidou, to delam kuru jednou za rok a dobrý.
A můžu se zeptat, kolik jste zhubly? Jestli jste hubly teda
Nebo jste to pily jen pro udržení?
Koktejl je dobrý, jen jestli chceš hubnout je dobrý i ten čaj a poslouchat doporučení poradce. Držím palce, at se zadari! Moje kamarádka zhubla 30kg, uplne jiny člověk, nikdo na fotce neveri, že takhle vypadala. ![]()
@Macinkapacinka píše:
Krásný večer,
má některá z vás zkušenost s Herba Life?
Díky
Ahojky, já brala ča j, aloe vera a koktejl, to mi bylo poradkyní doporučeno, ale v mém případě razantně zhubla jen peněženka
![]()
@Macinkapacinka píše:
Díky, kouknu, nenašla jsem právě žádnou, proto jsem založila…30kg? Mně stačí 15-20
jééé to bych si tako moc přála!!!
nevím, nějak mi moc hlad nezahání, takže ho mám spíše také jak chuťovku
,tudíž výsledek žádný ![]()
Tak já jsem Herbalife chvíli taky prodávala, ale pak jsem to vzdala, protože aby člověk zhubnul, tak mimo to, že pije koktejl, tak musí vysadit některé jídlo a cvičit a vůbec se zdravě chovat, tak mi došlo, že zhubnu i když snížím příjem jídla a začnu cvičit…k tomu nepotřebuju superdrahý koktejl. No a když s tím mám sama špatné zkušenosti, tak to přece nemůžu prodávat
takže jsem zkončila.
@xCharlie píše:
Tak já jsem Herbalife chvíli taky prodávala, ale pak jsem to vzdala, protože aby člověk zhubnul, tak mimo to, že pije koktejl, tak musí vysadit některé jídlo a cvičit a vůbec se zdravě chovat, tak mi došlo, že zhubnu i když snížím příjem jídla a začnu cvičit…k tomu nepotřebuju superdrahý koktejl. No a když s tím mám sama špatné zkušenosti, tak to přece nemůžu prodávattakže jsem zkončila.
no já si ho dávám třeba do jogurtu, nebo do tavrohu
a to si mužu taky dát třeba musli nebo koupit ochucený
jen koktejl se u mě vůbec nechytá, to mám zase hned hlad, možná tak místo sváči a to není to pravé ořechové ![]()
takže jsem začla jezdit na kole jkam se dá a denně 45 min na rotopedu a doufám, že to trošku pomuže ![]()
Kamarádka taky „díky koktejlům“ zhubla. Ale pila ho dvakrát denně, oběd jen velmi lehký a každý den min. 2hodiny cvičila, takže si myslím, že koktejl za to až tak nemohl ![]()
@RencaVlkova píše:
Kamarádka taky „díky koktejlům“ zhubla. Ale pila ho dvakrát denně, oběd jen velmi lehký a každý den min. 2hodiny cvičila, takže si myslím, že koktejl za to až tak nemohl
No přesně o tom mluvím, to by hubla i bez koktejlu ![]()
@xCharlie píše:
No přesně o tom mluvím, to by hubla i bez koktejlu
Já vím ![]()