Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zkušenost paní která pro ně dělala:
http://www.priznejse.cz/…s-herbalife/
Tak jsem dnes byla na poradenství Krotitelé tuků od Herbalife.Vzala mě tam švagrová s tím,že si koupila od nich jen čaj a za měsíc zhubla 5 kg a přibrala 0,8 kg svalů-bez diety,bez cvičení.Je hodně silá,měla 104 kg,takže nedokážu plně posoudit,zda to tak je,ale myslím,že ona v tomto nelže.Máte někdo zkušenosti,že by jen s tímto čajem byl takový efekt?Nebo je to psychicky,že tomu věří,tak první kg jdou dolů skoro samy?
Na poradenství jsem se dozvěděla,že můj program by byl na 22 měsíců,když jsem se ptala na cenu,kolik to vyjde na měsíc,tak poradce stále nesdělil,ale že prý je to stejné jako klasické jídlo,nedostala jsem z něj cenu za měsíc,natož na mojí otázku,že chci spočítat,kolik by mě celkem vyšla kůra za 22 měsíců.Říkal mě,že samotný čaj nepomůže,že musím koktejly,vlákninu,vitamíny,bílkoviny ze soji…A když jsem argumentovala,že se může třeba za půl roku stát,že díky krizi bude náš rozpočetv tak napnutý,že nebudu mít na dokupovaní přípravků,tak mě bylo řečeno,že u sociálně slabých se potom cena snižuje na takovou částku,že je levnější koupit a vypít koktejl než koupit jídlo-je to tak?Mě to přijde scestné?
Máte někdo zkušenost s tím,že by jste zhubli,uzdravili se a váha se opravdu udržela?Mě to přijde jako pohádka,přece kdyby to tak fungovalo,tak by se jejich přípravky používaly u těžce nemocných,kde je nutné snížit váhu.
A kdo máte zkušenosti se zhubnutím-udrželi jste si váhu trvale?
Já osobně jsem nezkoušela,ale kamarádka měla pouze čaj a výsledný efekt byl nula.Moje sestra pila koktejly,sice zhubla,ale s okamžitým jojoefektem.Já sama jsem zkoušela kdeco včetně akupunktury.Nyný jsem si našla výživového poradce,kompletně změnila jídelníček(vždycky jsem tvrdila,že bych to nikdy nedala vařit zvlášť pro sebe a zvlášť pro rodinu) a výsledky už mám,zachutnalo mi to a jsem fakt spokojená.Na zázračné pilule a jiné prostředky už fakt nevěřím,bez trvalé změny to fakt nejde ![]()
Já jsem měla nakoupeno všechno - čaj, koktejl a nějaké ty vitamíny a já nevím co ještě.......je fakt, že jsem zhubla.........to jo............ale je to hrozně drahé........po pár měsících jsem na to neměla a musela jsem skončit a hned se mi kila vrátily nahoru........měsíčně jsem platila cca 3 000.............a první investice byla největší to bylo přes 5 tisíc.........už nikdy bych do toho nešla........
Jen šidijou!!! Moje snacha pila čaj shodila 10 kg-stojí fakt hodně. Přestala ho pít a už 15 kg přibrala. Jsou to jen lži a tahaj z lidí peníze.
A to ještě pro Herbalife dělala,ani korunu neviděla
Lasicko, vse, co zi tam řekli je pravda, mám osobní zkušenost u sebe i z rodiny. Kdo dodrzoval, vo mu poradce poradil výsledek měl a to brz jojo efektu. Jsem rada, že jsem na takovou konzultaci jednou přišla. Kdo tvrdi opak, tak to bud nevyzkoušel nebo se nedrzel rad poradce. Znám spoustu lidi co na něco nadávají a nic o tom mevrdi z běžných věcí, takže me názory na teto diskuzi ani nepřekvapuji… Omlouvám se za chyby, pisu u mobilu.
Misko-a jak dlouho jsi jejich kůru užívala?Kolik tě to stálo měsíčně?Kolik jsi zhubla?A jak dlouho jsi po ukončení kůry?A stravuješ se přibližně stejně jako před kůrou,nebo jsi překopala jídelníček a pohybovou aktivitu?
Já chtěla zhubnout jen 4kg, spíše me zajímá zdravý životní styl, hlavně jsem to uvítala v těhotenství, přibrala jsem 9kg, to vse nechala v porodnici. Ale můj strejda zhubl za 3mesice15kg, psk mel ještě koktejl na 2mesice a bez jojo efektu. Sestřenice zhubla 8kg za 2mesice. Je fajn, když mas dobrého poradce, který ti poradi i trošku s jidelnickemmyslim, že ty kurzy muzou byt fajn. Ono těžko říct kolik te to bude stát, každý asi hubne jinak, počítala bych tak 4kg za měsíc a pak fakt nějakou dobu na udržení. Ja to od te doby beru pořád, cítím se dobře. Obo přibrat taky něco stoji, že…
fakt záleží na každém. Budu ti držet palce, kdybys cokokiv potřebovala, napis klidne sz.
Jo, jen, aby si někdo nemyslel, že jsem hubla v těhotenství, tak ne, bu jsem to snídala nebo to byla má pozdní večeře, třeba ve 22h, kdy me honila mlsna… ![]()
MISKA09
ahojky prosim te mohla by si mi poradit jak s davkovanim?+,– si to nejak pamatuji ale radeji bych si to chtela ujistit nez dojedu ze zahranici za poradcem:).mam F1 koktejl,fiber,multi. a caj. Mam pocit ze caj mi rikal 1cajovou lzicku do 1,5l vody?ale fiber a mulit. uz si moc nepamatuji? A chtela jsem se zeptat ty si pri hubnuti jedla co?a jak casto?je pravda ze se muze jist jen jedno jidlo a to na obed?a mela si u herb. i nejaky cviceni nebo tak? A ktere pripravky od Herb. si mela a jak si uzivala? predem dekuji.
![]()
MISKA 09
a jeste se chci zeptat jaky caj je nejlepsi ten termo… nebo nejaky na celulitidu ci co a jeste nejaky s prichuti broskev atd.? prosim porad? ![]()
Nemáte náhodou někdo zkušenost s nákupem Herb.přez internet?Slyšela jsem.že můžu narazit na podvodníky.Dík Káťa.
Také jsem slyšela od prodejců Herbalife,že na internetu bývají nekalé praktiky-přelepované balení,prošlá zázuka,nekvalitní…ale na druhou stranu to může být jejich obrana,aby lidé nakupovali u nich.
Známá nakupuje přes internet a nemá výhrady.
Tak nevím,kde je pravda.
Nemohla bych od známé dostat odkaz na prodejce kde nakupuje ona?Dík.
Děkuji za odpověď, ještě dotaz, kde koupím registraci a co to pro mě znamená? Můj poradce mi nic takového nenabídl a ještě nám předražil zboží, oproti doporučeným cenám.To jsem si zjistila přímo na Herbalife.