Herbalife

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sola
30.10.12 23:01

No jo, snadno se řekne - stačí méně jíst, vynechat sladkosti, alkohol, hodně pít a cvičit..ale kdo si dokáže tak poručit a začít? Posledních pár měsíců jsem byla den co den jak praštěná pytlem, totální únavový syndrom, celou pracovní dobu kafe, a o víkendu zasloužený odpočinek - ale na gauči a zas s kávou a sladkostmi.. Před konzumací sladkostí a alkoholu mně x-let nedokázalo zastavit nic (ani vleklé problémy s kožní plísní) Radši jsem si zašla 1× za týden zacvičit, jen abych si mohla dopřát ten slastný (ale jinak úplně kontraproduktivní) doping sladkostmi a alkoholem. Prostě jsem si to vždycky dokázala obhájit - sladké a kafe na energii, alkohol na odbourání stresu ;) Konzumuju HL teprv 2 týdny, ale téměř okamžitě jsem přestala potřebovat kafe a ustoupil ten docela častý tlak v zátylku, a taky přestalo to šílené nutkání na sladkosti a pivo i víno mi taky tak nějak chutná méně, takže jsme ho doma výrazně omezili. Opravdu jsem pocítila příval energie. Začla jsem víc cvičit - 2× týdně - tak prostě pro jistější efekt - a pravda je, že 2 kg jsou dole. Beru koktejl, čaj, vlákninu a multivitamín. Rovnou jsem s manželem zaregistrovali, ať to máme levnější. Však nutit nás nikdo k ničemu za registraci nebude. Prodávat budu rozhodně až na základě vlastní zkušenosti, ale ta je zatím pozitivní - takže nemám důvod nedoporučit. Cena je vysoká, ale myslím, že odpovídá kvalitě, navíc konzultace mého poradce samozřejmě v ceně. Kamarádka nedávno vyplázla hříšné prachy jen za pouhé poradenství bez jakéhokoliv produktu - no a jíst zdravě opravdu kvalitní jídlo ji stálo tolik dalších peněz a hlavně času, že nevydržela a nabrala zpátky. Jojo efekt není spojený s HL, ale se žraním s. aček, jak už někdo výše správně podotkl..;)

• Citovat
  • Upravit
30707
31.10.12 07:22
@Sola píše:
No jo, snadno se řekne - stačí méně jíst, vynechat sladkosti, alkohol, hodně pít a cvičit..ale kdo si dokáže tak poručit a začít? Posledních pár měsíců jsem byla den co den jak praštěná pytlem, totální únavový syndrom, celou pracovní dobu kafe, a o víkendu zasloužený odpočinek - ale na gauči a zas s kávou a sladkostmi.. Před konzumací sladkostí a alkoholu mně x-let nedokázalo zastavit nic (ani vleklé problémy s kožní plísní) Radši jsem si zašla 1× za týden zacvičit, jen abych si mohla dopřát ten slastný (ale jinak úplně kontraproduktivní) doping sladkostmi a alkoholem. Prostě jsem si to vždycky dokázala obhájit - sladké a kafe na energii, alkohol na odbourání stresu ;) Konzumuju HL teprv 2 týdny, ale téměř okamžitě jsem přestala potřebovat kafe a ustoupil ten docela častý tlak v zátylku, a taky přestalo to šílené nutkání na sladkosti a pivo i víno mi taky tak nějak chutná méně, takže jsme ho doma výrazně omezili. Opravdu jsem pocítila příval energie. Začla jsem víc cvičit - 2× týdně - tak prostě pro jistější efekt - a pravda je, že 2 kg jsou dole. Beru koktejl, čaj, vlákninu a multivitamín. Rovnou jsem s manželem zaregistrovali, ať to máme levnější. Však nutit nás nikdo k ničemu za registraci nebude. Prodávat budu rozhodně až na základě vlastní zkušenosti, ale ta je zatím pozitivní - takže nemám důvod nedoporučit. Cena je vysoká, ale myslím, že odpovídá kvalitě, navíc konzultace mého poradce samozřejmě v ceně. Kamarádka nedávno vyplázla hříšné prachy jen za pouhé poradenství bez jakéhokoliv produktu - no a jíst zdravě opravdu kvalitní jídlo ji stálo tolik dalších peněz a hlavně času, že nevydržela a nabrala zpátky. Jojo efekt není spojený s HL, ale se žraním s. aček, jak už někdo výše správně podotkl..;)

Přesně takto jsem začínala a zřejmě jste si přečetla, jak jsem vlastně skončila. :nevim: Nicméně, jak se říká:" třeba vyzkoušet vše na vlastní kůži".
Akorát nechápu, jak můžete napsat:
„Jojo efekt není spojený s HL, ale se žraním s. aček, jak už někdo výše správně podotkl..;)“… Vy, která jste přesně ty „sra*ky žrala“ ještě před dvěma týdny, jak jste napsala sama!!! :think: :dance: :think:
Nicméně, přeji Vám, aby Vám to vydrželo co nejdéle (vlastně celý život), protože tohle opravdu není na určitou dobu a jsem zvědavá, jaké poznatky napíšete třeba za pár měsíců (pokud ještě něco napíšete). :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sola
31.10.12 21:56
@blackmarse píše:
Přesně takto jsem začínala a zřejmě jste si přečetla, jak jsem vlastně skončila. :nevim: Nicméně, jak se říká:" třeba vyzkoušet vše na vlastní kůži".
Akorát nechápu, jak můžete napsat:
„Jojo efekt není spojený s HL, ale se žraním s. aček, jak už někdo výše správně podotkl..;)“… Vy, která jste přesně ty „sra*ky žrala“ ještě před dvěma týdny, jak jste napsala sama!!! :think: :dance: :think:
Nicméně, přeji Vám, aby Vám to vydrželo co nejdéle (vlastně celý život), protože tohle opravdu není na určitou dobu a jsem zvědavá, jaké poznatky napíšete třeba za pár měsíců (pokud ještě něco napíšete). :pankac:

Ahojky, Blackmarse :), no jasně že přiznávám, že jsem "žrala s. ačky :D No jo no, je to smutné, jak často víme, že si škodíme, ale prostě si nemůžeme pomoct… ;) Určitě dám za pár měsíců vědět, sama jsem moc zvědavá! :)

• Citovat
  • Upravit
30707
1.11.12 09:38
@Sola píše:
Ahojky, Blackmarse :), no jasně že přiznávám, že jsem "žrala s. ačky :D No jo no, je to smutné, jak často víme, že si škodíme, ale prostě si nemůžeme pomoct… ;) Určitě dám za pár měsíců vědět, sama jsem moc zvědavá! :)

Ahojky, :mavam:
jojo, víme to všichni, jak to je a co se v obchodech prodává. :,(
Tak, jak už jsem psala, přeji hodně štěstí ve vašem odhodlání a by to vydrželo. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
15.11.12 14:12

Holky tak jak pokračují vaše diety?? hubnete?? a kolik už jste do toho investovaly?

• Citovat
  • Upravit
ell18
3.12.12 18:47

HL

Ahojky dámy, četla jsem všechny příspěvky na tomto webu ohledně Herba Life, dneska se mě ozval na první konzultaci po telefonu Pavel Matolín…říká vám něco to jméno? Měla bych ho mít za svého poradce…doporučil mi koktejl a čaj…čaj mě říkal za 860,– a vydrží prej 3 měsíce a koktejl - tím že mám bezlepkovou za 1530,– je to teda pálka…proto se ptám, jestli to má smysl?? s dietou bych měla začít od příštího měsíce…díky za jakýkoliv názor..

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
3.12.12 19:27

Já mám koktejl, čaj, multivitamín a vlákninu - dohromady jsme platila 3400Kč.. :-O je to pálka no. Já začínám zítra, tak jsem na sebe zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
1ifff
5.12.12 16:53

Ahoj..uplně náhodou jsem zavítala na tyhle stranky, čtu tři přízpěvky a hned jsem se začla smát :D 11 kg za 3 měsíce :D já vážila 107kg a za 3,5 měsíce jsem měla dole 38kg věřte nebo ne, ale ted někdy to je 10let z5 a přibrala jsem tak 3kg.Taky jsem se smála té předváděčce, i já tomu nevěřila je toho všude hodně a neprodávat to tenkrát muj známej tak bych to taky nebrala zaty peníze, když v lekarmě měli koktejli a bobule s čajem na hubnutí o tisíce víc. Jenže od 14 jsem vyzkoušela mraky diet, i od lékaře, od mimča jsem byla obézní i má segra, jo pokaždé to fungovalo, ale přestala jsem brát a třeba za 2-3 týdny hned váha zpátky + dáreček něco navíc, tak jsem si to nastřádala na 107kg, pak přišel on. Nevěřila, zkusila, hustě tenkrát zaplatila, ale jediné zafungovalo stim že se nevrátilo. Ale já říkam každé tělo je jiné a nemá cenu se dohadovat co jaká dieta, vím očem mluvím a mám známe ze stejnym problémem a na každou funguje něco jiného, tedy aby se to nevrátilo. Jo a ten kluk a další ještě kamarádi to braly, aby práívě přibraly, oni to jedly k jídlu a chodili do posilky a taky jim to krásně fungovalo. Země byl ale vyjevenej dost, prej tam měli i ženský které zhubly třeba za měsíc 2-3kg a jedna jen 1kg, nevím zda kecal, aby mě podporoval a byla jsem ještě lepší, ale pak mi sám vynadal, že takhle rychle to neni zdravé. Jen vám tim chci říct ženský, že ty mužeš zhubnout 2kg za měsíc a ty třeba jako ja12kk, každé tělo je jiné, ale vím že tyto produkty fungujou!!!Věřte nebo ne :D

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
5.12.12 18:09
@1ifff píše:
Ahoj..uplně náhodou jsem zavítala na tyhle stranky, čtu tři přízpěvky a hned jsem se začla smát :D 11 kg za 3 měsíce :D já vážila 107kg a za 3,5 měsíce jsem měla dole 38kg věřte nebo ne, ale ted někdy to je 10let z5 a přibrala jsem tak 3kg.Taky jsem se smála té předváděčce, i já tomu nevěřila je toho všude hodně a neprodávat to tenkrát muj známej tak bych to taky nebrala zaty peníze, když v lekarmě měli koktejli a bobule s čajem na hubnutí o tisíce víc. Jenže od 14 jsem vyzkoušela mraky diet, i od lékaře, od mimča jsem byla obézní i má segra, jo pokaždé to fungovalo, ale přestala jsem brát a třeba za 2-3 týdny hned váha zpátky + dáreček něco navíc, tak jsem si to nastřádala na 107kg, pak přišel on. Nevěřila, zkusila, hustě tenkrát zaplatila, ale jediné zafungovalo stim že se nevrátilo. Ale já říkam každé tělo je jiné a nemá cenu se dohadovat co jaká dieta, vím očem mluvím a mám známe ze stejnym problémem a na každou funguje něco jiného, tedy aby se to nevrátilo. Jo a ten kluk a další ještě kamarádi to braly, aby práívě přibraly, oni to jedly k jídlu a chodili do posilky a taky jim to krásně fungovalo. Země byl ale vyjevenej dost, prej tam měli i ženský které zhubly třeba za měsíc 2-3kg a jedna jen 1kg, nevím zda kecal, aby mě podporoval a byla jsem ještě lepší, ale pak mi sám vynadal, že takhle rychle to neni zdravé. Jen vám tim chci říct ženský, že ty mužeš zhubnout 2kg za měsíc a ty třeba jako ja12kk, každé tělo je jiné, ale vím že tyto produkty fungujou!!!Věřte nebo ne :D

dík za povzbuzení :mavam: :mavam: Dneska mám za sebou teprve druhý den, tak uvidíme, včera to byla docela krize, ale dnes už je to v poho. tak snad to tak půjde i dál. A jak si to dlouho brala??? a jaké jsi měla dávkování a co vše jsi jedla?? když by se ti nechtělo psát sem, napiš mi soukromou zprávičku. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
36eileen
10.12.12 14:43

Herbalife "na všechno"

Jak se v příspěvku divíte, že od hubnutí přes tloustnutí k cukrovce… zní to divně, ale je pro to vysvětlení.
Ta výživa je dobrá k tomu, že Vám pomůže dát organizmus takříkajíc do rovnováhy. A v důsledku toho se upraví ledacos, pro co to člověk třeba ani nezačal.
Byla jsem po roce 2000 několik let distributorkou. Ne v ČR, ale v německy mluvících zemích. Poznala jsem za tu dobu hezkých pár lidí s podobnými zkušenostmi - upravená cukrovka, neurodermitis, žaludeční vředy, atd. Ale etický kodex HL nepřipouští prezentovat to jako důsledek tohoto stravování. Je to zkrátka doplňková strava, která Vám může pomoci upravit např. váhu. A někdy pomůže i jinak.
Já sama kvůli různým změnám v mém životě už nedistribuuji, ale bez koktejlů a vitaminových přípravků HL nedám ani ránu. Nejenže chutnají, ale ze zkušenosti různých přednášek a exkurze do HL laboratoří na univerzitě v Los Angeles vím co v tom je a věřím tomu víc než tomu, co bych koupila v nějakém neznámém obchodě se zdravou výživou. A cítím se pořád dobře!

• Citovat
  • Upravit
mařena 123
10.12.12 23:22

Jak vám to jde holky?

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
11.12.12 11:12
@mařena 123 píše:
Jak vám to jde holky?

Já mám dnes za sebou týden a kilo a ždibet dole :) a na centimetry taky ok

• Citovat
  • Upravit
182
17.12.12 09:08

Minuly tyzden som bola na uvodnom stretnuti a merani. Sla som tam kvoli zdravotnemu stavu, nejaka ta nadvaha je len vedlajsi ucinok. Myslim, ze HL je schvalene ako potravinovy doplnok a ako taky nesmie tvrdit, ze ma liecive ucinky, na to je legislativa. Teraz uz nemoze ani jitrocelovy sirup mat napisane, ze pomaha pri liecbe kasla…

Kazdopadne, vysledky merania nic moc, co znamena ze musim co najskor nieco so sebou spravit. Ja myslim, ze zostava HL ma ucinky, ktore slubuje, ALE zalezi na miere problemu organizmu a mat rozumneho poradcu s nejakym zakladnym rozhladom v otazkach detoxikacie a vedlajsich ucinkov. Co sa mi nepaci je forma JIDLA, ja proste nechcem jest suseny koktejl miesto snidane atd. A pretoze ma nehorazne zaujima zlozenie, tak si to idem prestudovat kompletne. Treba ten kokterjl - zaklad su susenky - ryzova mouka jecna mouka, CUKR a tie vitaminy, a mineraly, ktore maju byt s prisne kontrolovaneho zemedelstvi (co je pre mna dolezite, pretoze nemam zaujem o uhelne a ropne derivaty ako je synteticky vit. E, aj.) Vraj sa da dohladat podla sarze miesto pestovania kazdej varky vyrobku.. Vsetky som este neprestudovala, ale celkovy dojem je, ze kavlitu to ma, ma to pre mna vysoku cenu ale asi porovnatelnu s konkurencnymi spolocnostami na vyzivove doplnky. Suhlasim, ze v dnesnej dobe napriek tvrdeniam mame DEFICIT vyzivovych latok, ktore uz v strave prakticky nie su, lebo nie su v pude. Tej sa dodava len NPK hnojivo a mikronutrienty fuc… Ale stale verim, ze dorazom na kupovane potraviny + sem tam „superpotraviny“ a hlavne nezrat to najhorsie moze byt pre uchovania zdravia dostacujuce. (Asi si to nehovorim ked zrovna hltam tabulku cokolady…)

No a jakozto som chuda matka na materskej, musim vymysliet levnejsi ozdravny program, taaakze
1. vycistit creva a to AJ tenke takze najlepsia je sankapraksalana - joginsky preplach slanou vodou alebo vyvarom pre delikatnych - aby sa vycistla cesta na odstranovanie sajrajtu z tela a zlepsil sa imunitny system ktory tam sidli a je nebozak v nedobrem stavu http://www.zdravi-az.cz/…treva_02.php
2. jatra a zlucnik
3. lymfaticky system
4. vyziva (HLAVNE NEZRAT TO NAJHORSIE!!!) a min. 5 porcii syrove zeleniny a ovocia denne
Toz taky je moj plan chude zeny s nadvahou a zacinajucimi zdravotnymi problemami.
(cely postup detoxu je napr. tu http://clanky.regeneracnecentrum.sk/…emu-zdraviu/ ale aj inde, dolezita ja naslednost krokov)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.12.12 16:18

Tak ja brala H čtyři tydny a vysledek 1 kilo dole jinak žadna změna čaj piju rano a odpoledne a nic.Na někoho H učinkuje ale na někoho ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
21.12.12 22:07

@peguse a máš nějakého poradce?? Mě ta moje poradila třeba ten čaj, dám si půl lžičky do 2l té skleněné konvice na čaj a piju přes den… většinou to mám tak do 2 h vypité a pak piju vodu… No a ten koktejl ráno i večer si dávám jen 2 lžičky a ne lžíce a kidně si do toho můžeš hodit ovoce, takže tě to fakt zasytí… No a oběd to můžeš polévku, hlavní chod a dezert…
K tomu beru ještě tu vlákninu a vitamín…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo