Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lucíkad píše:
Holky tak my jsme od včerejška po operaci už nemáme vývod a operace trvala 3 hodiny nekonečný to byloteď malej leží na jipce a přeloží ho asi v neděli na normální pokoj zamnou
Jinak je prý strašně hodný
Nám trvala operace 6 hodin, to bylo dost šílený
Nam byly cerstve dva roky. Koupila jsem v lekarne takovou tu tlustou rourku. No spis takovou tu pruhlednou urologickou tlustou s dirama i po bocich. Perfektni věc.
@Lucíkad prosimte zkus tu polohu se zadkem v zachode. Pomohlo to u vsech komu jsem rekla at to zkusi mi ho tak davali od pul roku. Dej mi vedet
@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo ![]()
@Rendulina nám při zanoření bylo 18 měsíců tak to není moc od sebe, ale on je skrz to onemocnění opožděný všechny děti v jeho věku krásně kecají a on skoro vůbec jde to na něm fakt znát
@Lucíkad píše:
@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo
ježíš to je mi fakt líto ![]()
@Lucíkad píše:
@Rendulina nám při zanoření bylo 18 měsíců tak to není moc od sebe, ale on je skrz to onemocnění opožděný všechny děti v jeho věku krásně kecají a on skoro vůbec jde to na něm fakt znát
taky je náš kluk opožděný o rok, teď jak má odklad do školy tak se vyrovnal ani nejde poznat že je o proti druhým o rok starší.
@faflina no snad už to bude v pořádku když ne tak asi pak už jen ten vývod a to by ho měl napořád
@Lucíkad píše:
@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo
To je nepříjemné, to opravdu nezávidím. Já jsem ráda, že to máme za sebou.
@Lucíkad píše:
@Rendulina a vy máte kolik střeva pryč?
25 cm
@Rendulina Adámkovi tolik vzaly při první operaci ve 2 měsících a tentokrát už půjde pryč vše ![]()
@Lucíkad píše:
@Rendulina Adámkovi tolik vzaly při první operaci ve 2 měsících a tentokrát už půjde pryč vše
To je mi líto
a to mu ty bunky zmizely, nebo je tam neměl od začátku?
Holky tak už máme po operaci trvala 5 hodin zatím se daří kakal už dva dny po operaci
je to prostě náš bojovník ![]()
Tady je jedna fotečka v den operace je to zlatíčko zítra už dostane napít tak snad se zadaří ![]()