Hirschprungova choroba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
11.6.14 22:43

Holky desite me… my máme zítra nástup a v patek operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.6.14 23:01
@Lucíkad píše:
Holky tak my jsme od včerejška po operaci už nemáme vývod a operace trvala 3 hodiny nekonečný to bylo :-( teď malej leží na jipce a přeloží ho asi v neděli na normální pokoj zamnou :-* Jinak je prý strašně hodný :-)

Nám trvala operace 6 hodin, to bylo dost šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.6.14 23:28

Nam byly cerstve dva roky. Koupila jsem v lekarne takovou tu tlustou rourku. No spis takovou tu pruhlednou urologickou tlustou s dirama i po bocich. Perfektni věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.6.14 23:32

@Lucíkad prosimte zkus tu polohu se zadkem v zachode. Pomohlo to u vsech komu jsem rekla at to zkusi mi ho tak davali od pul roku. Dej mi vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.14 13:39

@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.14 13:42

@Rendulina nám při zanoření bylo 18 měsíců tak to není moc od sebe, ale on je skrz to onemocnění opožděný všechny děti v jeho věku krásně kecají a on skoro vůbec jde to na něm fakt znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
12.6.14 16:27
@Lucíkad píše:
@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo :(

ježíš to je mi fakt líto :-(

@Lucíkad píše:
@Rendulina nám při zanoření bylo 18 měsíců tak to není moc od sebe, ale on je skrz to onemocnění opožděný všechny děti v jeho věku krásně kecají a on skoro vůbec jde to na něm fakt znát

taky je náš kluk opožděný o rok, teď jak má odklad do školy tak se vyrovnal ani nejde poznat že je o proti druhým o rok starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.14 19:25

@faflina no snad už to bude v pořádku když ne tak asi pak už jen ten vývod a to by ho měl napořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.14 19:50
@Lucíkad píše:
@faflina tak jsme přijely z Brna a v neděli nastupujeme a ve středu jde na operaci nemá ve střevě dost těch nervů ganglia jsou jen na začátku tl. střeva jinak jich je tam prý fakt málo :(

To je nepříjemné, to opravdu nezávidím. Já jsem ráda, že to máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.14 21:04

@Rendulina a vy máte kolik střeva pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.14 22:38
@Lucíkad píše:
@Rendulina a vy máte kolik střeva pryč?

25 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.6.14 18:56

@Rendulina Adámkovi tolik vzaly při první operaci ve 2 měsících a tentokrát už půjde pryč vše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.6.14 19:56
@Lucíkad píše:
@Rendulina Adámkovi tolik vzaly při první operaci ve 2 měsících a tentokrát už půjde pryč vše :(

To je mi líto :( a to mu ty bunky zmizely, nebo je tam neměl od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.6.14 00:29

Holky tak už máme po operaci trvala 5 hodin zatím se daří kakal už dva dny po operaci :-) je to prostě náš bojovník :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.6.14 00:31

Tady je jedna fotečka v den operace je to zlatíčko zítra už dostane napít tak snad se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí