Hirschprungova choroba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
2.9.14 21:46
@Lucíkad píše:
No holky na propuštění to nevypadá :( Zase se nám objevil zánět :( tak buď se to uzdraví a půjde během příštího týdne domů a pokud se to neuzdraví tak jde znovu na sál a vezmou mu zbytek tlustého střeva co mu zůstalo :( už jsem fakt na dně a nevím co dál strašně mi chybí už pomalu ani nevím jak vypadá už ani fotky mi nepomáhají :( pořád mám nutkání za ním jet ale pak si řeknu že bych ho akorát trápila a trápím se sama :(

Tak to ti teda řeknu, to musí být nervy. A to jsem si říkala, že máme jednu komplikaci za druhou. kam se na vás hrabeme. Je škoda, že tam nemůžeš být s ním. Já jsem s ním byla ve dne i v noci na jipce, tohle bych asi nedala. To mi přijde úplně šílený. No držím palce, at je to už za vámi, nějak se to táhne. jak už tam je dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.9.14 13:13
@Lucíkad píše:
No holky na propuštění to nevypadá :( Zase se nám objevil zánět :( tak buď se to uzdraví a půjde během příštího týdne domů a pokud se to neuzdraví tak jde znovu na sál a vezmou mu zbytek tlustého střeva co mu zůstalo :( už jsem fakt na dně a nevím co dál strašně mi chybí už pomalu ani nevím jak vypadá už ani fotky mi nepomáhají :( pořád mám nutkání za ním jet ale pak si řeknu že bych ho akorát trápila a trápím se sama :(

Jak pokračujete? Myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.9.14 13:17

Dotaz

Chci se zeptat těch, co mají po zavedení stomie. Dominik začal chodit konečně na nočník, nechtěla jsem ho tím trápit moc brzo. Sice se vykaká, ale přes den má pořád přikáknuté slipy. Už jsem četla tady i v nemocnici nám to říkali, že je to normální. Jak dlouho to tak trvá, jak to řešíte? Nechci mu kvůli tomu nechávat plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.9.14 11:00

@Rendulina Pokračujeme tak že zítra jdeme na sál :( malej má skřípnutou kličku tak musí na sál na ji uvolnit jinak by se z nemocnice nehnul :(jinak je v pořádku přibírá sice díky infuzím, ale aspoň něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.9.14 19:15
@Lucíkad píše:
@Rendulina Pokračujeme tak že zítra jdeme na sál :( malej má skřípnutou kličku tak musí na sál na ji uvolnit jinak by se z nemocnice nehnul :(jinak je v pořádku přibírá sice díky infuzím, ale aspoň něco :)

Teda to je nekonečné. Už jste byli spolu? U vás na jipu se nemůže spát vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.9.14 19:26

@Rendulina nebyly a nesmí se tam spát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.9.14 19:33
@Lucíkad píše:
@Rendulina nebyly a nesmí se tam spát :(

Teda zlatý Motol. Když byly dva jednolůžáky obsazené, tak jsem dostala vyjímku a spala jsem i na dvoulůžáku. Hodně tam koukají na to, aby tam maminky byly s dětmi. Co na sále, všechno v pohodě? Snad už se vám to nějak blíží, já bych to fakt nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.9.14 15:35

@Rendulina No včera musel dostat transfůzi a dnes se osypal z antibiotik které už má během měsíce a půl po 5 :( jinak je prý v pořádku a v pátek se bude domlouvat jestli půjde na standart konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.9.14 08:36
@Lucíkad píše:
@Rendulina No včera musel dostat transfůzi a dnes se osypal z antibiotik které už má během měsíce a půl po 5 :( jinak je prý v pořádku a v pátek se bude domlouvat jestli půjde na standart konečně

Už z toho musíte být všichni unavení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.9.14 12:59

Držte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.9.14 20:06

Tak už jsme doma :) Adámek vypadá jak z koncentráku :( máme 7830g :( ale pomalu to doháníme z adámka se pomalu stává ďáblík akorát nám nejde lezení má slabé nožičky ztratil veškerý podkožní tuk tak musíme pořád oblíkat protože mu je pořád zima a to byl strašně horkokrevný a musely jsme předtím větrat teď musíme topit :/ ale je to můj velký bojovník :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
29.9.14 21:10

Hura at vam to vydrzi. S tim zhubnutim jsme to meli taky blby dokonce se nepostavil tri dny na nohy byl slaby. Ucil se chodit znovu. Jen posedaval jinak jsem ho musela nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.9.14 08:28
@Lucíkad píše:
Tak už jsme doma :) Adámek vypadá jak z koncentráku :( máme 7830g :( ale pomalu to doháníme z adámka se pomalu stává ďáblík akorát nám nejde lezení má slabé nožičky ztratil veškerý podkožní tuk tak musíme pořád oblíkat protože mu je pořád zima a to byl strašně horkokrevný a musely jsme předtím větrat teď musíme topit :/ ale je to můj velký bojovník :*

No konečně!!! tak at pěkně přibírá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.9.14 12:49

Moc gratulujeme. Už bude jen dobře. Tak jen Hezky přibírejte a držíme pěstičky ;) my jsme 3 měsíce po operaci a naštěstí je vše v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 01:41

Prajem pekny vecer.Idem sa Vam predstavyt. Volam sa Katka a mam dvoch chalanov a sme zo SR. Jan6r je zdrave dieta a Misko 4r je autista. Pisem tu preto lebo ma problem s kakanim.Od malicka bolo vsetko ok…len posledny rok to ide nieako dole vodov. Niekedy je dobre…inokedy je zle…uz sa stalo ze mi nekakal 4-5 dni…dala som mu cipky ale to mu nepomohlo…potom lekarku na gastre mu predpisala yelko…co mu ako tak pomahalo ale zase nemoze to brat pravidelne…tak sme sa trapili…vyradila som vsetko co zapeka…bral aj lieky a dufalack…ale to mu vobec nepomaha…tak som zatlacila na lekarku ale ona nam dala X-pred prehanadlo aby som ho kazdu sobotu vycistila…prva bola celkom v pohode ale uz druhu sobotu bol strasne unaveny…az mi stoho zaspal na 3 hod…co bol unaveny s toho kakania…tak som povedala dost…zase lekarka a teraz sme objednany na kolonoskopiu do Banskej Bystrici…bojim sa ze ake budu vysledky…a pokial nieake budu tak sa zblaznim…termin mame 24.10 a budu ho tam cistit a v ppndelok by mu to mali robit…ma niekto podobne skusenosti? Bola by som happy:-) Vopred Vam dakujem maminky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí