Hirschprungova choroba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
20.4.15 11:37

Mladej ma 7let.na operaci jdem az ted takze neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.4.15 11:42
@kytynka píše:
Mladej ma 7let.na operaci jdem az ted takze neporadim

Taky hirsprung?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.4.15 11:43
@Rendulina píše:
Taky hirsprung?

Jjj, prvni operace mu vzali sverac. vlastne obema synum.maji ho oba.( skoro4lety a 7lety)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.4.15 11:46
@kytynka píše:
Jjj, prvni operace mu vzali sverac. vlastne obema synum.maji ho oba.( skoro4lety a 7lety)

No, to jsou radosti. Já měla co dělat s jedním. Ten si to vybral za všechny moje děti najednou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.4.15 11:49

Ted jdem s tim velkym tak zhanim info od nastupu az po rekonvalescenci at vim co cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.4.15 12:49
@kytynka píše:
Ted jdem s tim velkym tak zhanim info od nastupu az po rekonvalescenci at vim co cekat…

To já jsem byla absolutně nepřipravena. Vůbec jsem nevěděla, co se děje a najednou měl na bříšku pytlík :| Ted už je po těch všech operacích v pohodě, jen ty pleny. No zatím to není až tak akutní, ve třech letech se tak nějak na tom dítěti ještě tolerují, ale nevím, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.4.15 12:53

@Rendulina mas pravdu ve trech letech a po takove operaci je to v pohode, ale jsem zvedava co budu delat ja stim 7letym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.4.15 12:55

@Rendulina muzes mi popsat kolik operaci mel a jak dlouho jste byli v nemocnici? i kdyz vim ze kazdy ma jiny prubeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.4.15 13:29
@kytynka píše:
@Rendulina muzes mi popsat kolik operaci mel a jak dlouho jste byli v nemocnici? i kdyz vim ze kazdy ma jiny prubeh

My jsme to měli hodně komplikované. V 11 měsících mu to konečně zjistili, šel na biopsii. Hned na to mu udělali stomii, druhý den mu praskly stehy, tak šel na sál znova a za dva dny měl ileus, tak zase. V nemocnici jsme byli tři týdny, ale jen díky neustálým komplikacím. V době, kdy měl stomii byl bez problémů, všechno zvládal. Při zanoření jsme tam byli myslím 14 dní a pro ileus jsme se zase vraceli a šel na sál znova. Pak přestal kakat, měl hrozné opruzeniny a bál se, zadržoval to. tak byl 2 měsíce na klystýrech, musela jsem mu to i vypouštět, protože i to v sobě zadržel. Pak mu píchli botox a od té doby kaká v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.4.15 13:38

@Rendulina a kde jste byly v nemocnici? mel sondu do zaludku? kolik dni byl na jipce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
20.4.15 13:43

@kytynka napsala jsem email ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
20.4.15 13:46

@kytynka a jinak nebojte on to zvládne! ale s vaší podporou to půjde lépe. Je velký a myslím, že ty mimina a malý co jim nevysvětlíš co se děje, to mají horší. já schovávala jídlo jedla jsem potají. ten velkej pochoúí slovo dieta atd… řekne přesně co a kde ho bolí a píchá. U těch prcků je tohle blbý. Držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.4.15 16:03

My jsme byli v Motole, sondu neměl a na jipce jsme byli dva týdny. Ale většinou tam bývají tak 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.4.15 10:31

Holky, co zasadniho si mam sebou vzit? co vam treba chybelo-pomohlo??kremy podlozky jednorazove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.15 10:35
@kytynka píše:
Holky, co zasadniho si mam sebou vzit? co vam treba chybelo-pomohlo??kremy podlozky jednorazove

Já jsem měla jen vlhčené ubrousky. Ale asi záleží na nemocnici, já vše potřebné dostala. I krémy, podložky, všeho jsem měla dostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí