Hirschprungova choroba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
21.4.15 10:51

@Rendulina to prave ze v Ol asi neni..kdyz sme byli na prvni opetaci tak se ksichtili co po nich chcu za podlozky…krem na prcinu jste mela jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.15 11:01
@kytynka píše:
@Rendulina to prave ze v Ol asi neni..kdyz sme byli na prvni opetaci tak se ksichtili co po nich chcu za podlozky…krem na prcinu jste mela jaky?

Dávali mi sudokrém nebo imazol, ale třeba i bepanthen. Nabízeli mi, co potřebuji. Pleny byly nějak omezené, ale i když by došly, tak bych dostala další. Já si na přístup nemůžu stěžovat. Ale je jasné, každá nemocnice je jiná. Koukala jsem na výpis pojištovny a mimo toho botoxu, který mu píchali až v dalším roce, všechny jeho operace stály 750 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.4.15 11:08

Tak to je solidni…nase dr.dnes pise posudkovymu dr.aby nam predepsal plynky na pojistovnu…tak jsem zvedava…v ol plynky nedavaji co vim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.4.15 11:09

@kytynka teď čtu že obě děti mají hirschprung, jak je to možné? hlídali vás v těhotenství? opravdu se bojím být těhotná. Už to nechci zažít. Nikdy! Mě řekli že sice ano můžou to mít další naše děti, ale nemusí, je to jen shoda náhod! Nic genetickýho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.4.15 11:13

@faflina je to pry dedicny, ja sama mam problem s vyprazdnovanim. starsimu to zjistili ve 4letevh. mladsimu predrokem v dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.15 14:34
@faflina píše:
@kytynka teď čtu že obě děti mají hirschprung, jak je to možné? hlídali vás v těhotenství? opravdu se bojím být těhotná. Už to nechci zažít. Nikdy! Mě řekli že sice ano můžou to mít další naše děti, ale nemusí, je to jen shoda náhod! Nic genetickýho!

Já mám dětí pět a má to jen jedno. Ostatní jsou úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.15 14:35
@kytynka píše:
Tak to je solidni…nase dr.dnes pise posudkovymu dr.aby nam predepsal plynky na pojistovnu…tak jsem zvedava…v ol plynky nedavaji co vim..

Tady někdo psal, že od tří let pojištovna hradí pleny. Jak se postupuje, nebo co proto udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
21.4.15 17:25

@Rendulina
pojistovna hradi pleny od 3 let, vypisuje se poukaz na lecebnou pomucku, to dela praktik. jen si nejsem jista, jstli nepotrebuje zpravu od specilisty :think: pak si zajdes do lekarny nebo zdravotnickych pomucek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.4.15 18:26

¨ten problem jsem min tyzden resila… plenky nam schvalili 1700 kc na mesic doktorka nam dala zadanku stym jsem sla do zdrav. potreb a na druhy den mi to dovezli plemky na tri mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.4.15 18:29
@aisha.sk píše: ¨ten problem jsem min tyzden resila… plenky nam schvalili 1700 kc na mesic doktorka nam dala zadanku stym jsem sla do zdrav. potreb a na druhy den mi to dovezli plemky na tri mesice

a muzete si vybrat jake chcete maju ich tam hodne na vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.4.15 18:32
@Rendulina píše:
Tady někdo psal, že od tří let pojištovna hradí pleny. Jak se postupuje, nebo co proto udělat?

staci jit za vasi doktorkou dets. ona to vypise posle posudkovemu ten vam to schvali a pak vam da zadanku doktorka na plenky vychazi to 1700 kc na mesic… a muzou vam to napsat na tri mesice at tam nemusite behat stale… plenky si muzete vybrat jsou moc na vyber ake chcete…
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.4.15 18:59

Jak dlouho trvalo schvaleni? nase dr. posilala dnes zadanku tomu posudkovymu lekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.15 19:28
@aisha.sk píše:
staci jit za vasi doktorkou dets. ona to vypise posle posudkovemu ten vam to schvali a pak vam da zadanku doktorka na plenky vychazi to 1700 kc na mesic… a muzou vam to napsat na tri mesice at tam nemusite behat stale… plenky si muzete vybrat jsou moc na vyber ake chcete… :)

Moc děkuji, zkusím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.4.15 06:12

Ahoj holky, no s tema plynkama to neni tak jednoduche;)maximalne vam muze predepsaz za 1700/mesic. ale mel by mit i doklad od chirurga…vcera jsem tez dostala zadanku na plynky. a byla i na pojistovne. holky co by jste mi doporucili mit sebou? vcera v nemocnici mi bylo receno ze tim ze jsem doprovod tak se vse zajistuji sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
23.4.15 11:15

Co konkretně chceš poradit! toaleťák, vlhký ubrousky, krémy na opruzeniny, vem i žíněnku. Jinak věci ne sebe i kluka (oblečení). Není na škodu i podložky + ty plíny. Myslím, že vám budou stačit, čurat bude mít ze začátku cévku a s tím kěděním, to bude určitě stačit, má už 7 let a řekne si co potřebuje. Budete v Ol? Tak jestli jo, dá se zajít dopoledne do alberta, či tesca. Za ním můžete stejněk až od 10-ti hodin. Já šla vždy dopo pryč a pokaždý jsem malýmu něco koupila, aby se aspoň chvíly nenudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí