Hlavní diskuze

• Otevřená skupina

Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
11.1.11 01:28

Ted bydlime na Lesne, ale do skolky chodime do CP aj tu pracuju ;-)
Kam jste se do skolek vubec hlasili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 10:52

Hanu, hnojarna?? a MS na stejne ulici??? Jsem doma nebo mimo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.1.11 11:50

A je spravne :lol:
B neni spravne, do skolky chodime na namesti SNP ;-) - mame to po ceste salinou. Mala tam chodila do jesli, tahle skolka je hned naproti a protoze ji opravovali, tak se otvirala nova trida pro 25 deti. Jinak bychom nemely sanci, mala je tam nejmladsi a dostaly jsme se nad caru az v cervnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 12:09

Jo Fugnerova, naproti chodi muj nejstarsi.
My jsme zkouseli Drobnyho, Zemedelku (tam chodil nejstarsi) a Jugoslavskou a Sypku (tam byl teda manza jenom). Chteli jsme taky SNP, ale ono je to trochu z ruky i kdyz ne moc. Mozna bysme tam ted byli :think: Ted malyho dam obcas aspon do Duhovyho raje, libi se mu tam a neni to tak drahy.
Mozna ti koukam do okna pracovny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: Bydlim asi 150m od hnojarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.1.11 18:53

A kde mate okna? Ja jsem v patym patre te rohove budovy co je u saliny, ale okna pracovny mame smerem k te druhe budove na Zemedelske, tak leda byste bydleli hned v tom baraku nejbliz k Drobneho ;-)
A skolku na namesti SNP mate tri zastavky salinou, coz je casove stejne jako dojit pesky na Zemedelskou nebo Sypku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 19:24

Hanu, ale jo, nas Rony tam chodil o prazdninovym provozu. Jde o tom, ze by malyho vodil manza po ceste do prace a tam by teda mohl na 84 a 44, ale peso je to kus a salinou, to je zase cekani. Kdyz jsem doma, tak to tak nevadi. Kdybych musela do prace, tak bych musela vzit skolku i ktera je uplne jinde, zejo?
Tak do okna ti nekoukam asi, ale skoro :mrgreen: …se mrkni na e-shop a uvidis hnedle, kde jsem :palec:
Vyjimecne teda pridavam podpis :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.1.11 19:27

Dobrý večer vespolek, vidím že se probírají dětičky, tak je to na eMiminu správné…
Hani, ty Koryčany - to jsem myslel jen pro dokreslení širšího rámce „dějinných událostí“. Z té listiny třeba vyčteš, že hrad Cimburk ještě stál (dnes je to zřícenina), koryčanský zámek už stál a že k panství Koryčany patřilo pět vesnic. Dalo by se to porovnat, jestli to byla jedna farnost nebo některá patřila jinam… To jsem myslel jen tak pro dokreslení.

A pro toho Řičaře se můžu stavit zítra? Dneska večer bych vás už asi otravoval - a to bych nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.1.11 20:51

Juro - aha, ja to pochopila, ze myslis az to pristi utery, tak jsem ani nereagovala. Zitra to nejde, jedeme k nasim, mala na tu operaci jde do Nachoda (tady tem reznikum v Detske malou nesverim, kolega v praci ma dceru ve Svedsku, je anesteziolozka a ted tam byla mesic na stazi - byla z toho tu v soku, pry je to tu jak v Agrganistanu :roll: ) Takze zitra jedem k nasim, ale prijedeme v nedeli a pristi tyden tu jeste jsem, odlitam az v utery 25.1.

Batato - tyjo koukam na Tve prijmeni, mas stejne jako muj adoptivni syn z Guineje :D Jmenuje se Issaga.. Kazdopadne teda jsi fakt co by kamenem dohodil i takovy antitalent na hazeni jako ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.1.11 21:06

Dobře, Hani, příští týden se ozvu…
Včera jsme se v práci bavili o rodokmenech s naším dílenským technologem (inženýr strojař) a vypadalo to, že ho to zaujalo… Tak jsem mu hned napsal webovou adresu na ACTAPUBLICA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.1.11 21:17

Hani, co v tom indexu potřebuješ najít? Že bych si ten kurent zase pocvičil, než se mně před víkendem definitivně zatmí před očima… Mám totiž o víkendu tři noční u čpavkové pece… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 21:35

Juro…tyjo, to je hnus v te praci. My jsme byli v Ponikle ve vyrobne sklenenych ozdob a taky desnej puch, pruvodkyne nam rikala, ze zamestnanci chodi domu v dobre nalade :lol: :lol: :lol:

Hanu, tak to bude nejakej pribuznej..odkud presne to ditko je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.1.11 21:37

Batato, k té peci se připojujou rozvody čtyř plynů - dusík, čpavek, oxid uhelnatý a rajský plyn… Popletu si knoflíky na řídicí jednotce a půjdu taky domů v dobré náladě… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 21:38

A neni to spis Issiaga?? :think:

Jo a v detske mam kamosku anesteziolozku :think: a syn byl na operaci ve 2 letech a dobry :nevim: zijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.1.11 21:38
Jura007 píše:
Batato, k té peci se připojujou rozvody čtyř plynů - dusík, čpavek, oxid uhelnatý a rajský plyn… Popletu si knoflíky na řídicí jednotce a půjdu taky domů v dobré náladě… :dance:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.1.11 02:33

Juro, potrebovala jsem zjistit, co to je za index, pac k Liskovci mi to nesedelo, ale asi jsem cucela do blbe matriky :nevim: Kazdopadne se ty lidi prestehovali do Korycan, a tam to sedi, takze vyreseno. No kurent by sis na tom moc neprocvicil, pac je to psane normalne, aspon mi to prislo.

Batato - je primo z Conacry, ctvrt Caporo Rails. Ted je mu tusim kolem 20, zacal chodit na stredni skolu.
Tu detskou radsi uz nebudu moc komentovat, ale pro me je dulezite krome toho ze to prezijeme, aby z toho dite nemelo trauma. Mala je dost specificky tvor a beze me by to nemuselo jit uplne hladce, a aby ji privazovali k posteli, tak na to nejsem vazne zvedava (=zcela bezna praxe v detske, potvrzeno nekolika maminkama) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny