Hlavní diskuze

• Otevřená skupina

Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
12.1.11 07:23

Co jsem tak zběžně nahlídnul, tak ten index je členěný jenom abecedně, každá stránka = písmeno bez rozlišení vesnic farnosti. Takže Lískovec (Leskowetz) byl namíchaný mezi ostatníma.
Tan kurent se vyskytoval jenom na začátku záznamů, to je pravda (pod záhlavím stránky; to typické kurentové „a“, podobné znaku „ja“ z azbuky, na mě mávalo už z dálky… :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.1.11 14:44

Hanu, ja vim, ze priserna je infekcni klinika, mela jsem tam 5 dnu toho starsiho a predloni mel ten mladsi prisernej prubeh rotaviru a malem tam sel taky. Dohodla jsem se s doktorem, ze budu delat vsecko, aby zustal malej doma…on mi potrdil, ze se mu ta infekcni taky nezamlouva, ale dal mi papir pro jistotu…nastesti jsme vsecko vyresili coca colou a ryzovym odvarem, ale bylo to strasny…co se tyce ostatnich oddeleni jsem nic hroznyho neslysela, ale jako personal z infekcni bych nechala pozavirat..se chovaji jak ke zviratum. Na chirde jsem mela oba kluky a mohla jsem tam s nima bejt jak mi bylo libo..ve dne v noci a menili jsme se tam s manzou ruzne…podruhe jsem byla dokonce tehu a rikali, ze to je moje vec, jestli tam chci spat. Jako ja ti rikam, jen mou zkusenost…pokud se tam deji zverstva, tak to rozhodne neomlouvam!!! Mam tam tu kamosku, ktera mi nabidla pomoc, kdybych potrebovala. Zatim jsem to vyuzit nemusela. Jo a naopak mi doktor XY usetril skoro 20tis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.1.11 14:53

Hanu, jinak nevim, co male je, ale preji, at vsecko dobre dopadne, at je to kdekoliv :kytka: :kytka: :kytka:

Manza rikal, ze blizko Caporo chodil do skoly :palec: asi tam ma i zname, ale uz je to dlouho. Mozna jeho bratr by mohl znat nekoho blizsiho. Ma tam hodne kamaradu. Kdyby Issaga potreboval nejakou pomoc, tak napis. Manzova rodina ma par kontaktu, ktere by se trebas daly vyuzit. Zalezi, co by to bylo za vec :wink: :palec:
Jo a jeste se manza pta, na kterou chodi skolu :-)
Svet je malej :dance:

Omlouvame se vsem, ze jsme odbehly od tematu genealogie…a ja teda neco aspon pridam…posledni 3 vecery jsem na te nastence na actapublica a trenuju si cteni i cizich textu. Protoze u tech co znam se da trebas hodne vydedukovat..nasla jsem tam zajimavou info, jak se nekde psaly mesice…to je docela zajimave. Najdu to a hodim na nastenku..treba se to bude nekomu hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.1.11 18:29

Ahoj,neomlouvej se za odbočení,bylo zajímavé.
Hanuchu obdivuju,že jako samoživitelka ještě podporuje jedno dídě,klobouk dolů.
Malé přeji,aby v nemocnici vše dobře dopadlo.
Já mám pauzu,bo hlídáme vnuka po zápalu plic a je to šichta.První den jsem myslela,že nám ho vyměnili,jak byl hodnej,včera přijel syn s Adámkem,tak si hráli,jenže Janek opět pochytil různé móresy od Ádi(je o rok a půl starší) a dnes už dostal i na holou.No zítra jede domů,jaksi dva dny stačí,třetí den už je zlobivej.Asi se mu stýská.

• Citovat
  • Upravit
1063
12.1.11 20:33

Ahojky, já jsem dnes do rodokmenu doplnila další, pro mě bohužel velmi smutný údaj, včera mi zemřel tatínek. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.1.11 20:53

Je Bianco, to je smutny :-( Je mi to moc lito :think: Uprimnou soustrast :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.1.11 21:18

Blani uprimnou soustrast! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.1.11 21:33

Batato, kopiruju cely odkaz , jsou tam vsechny info. Ta jeho hlavni fotka je z roku 2004, ted uz je to dospely chlap. Ale uci se dobre, jsou tam i vysvedceni, tak muzes mrknout. Dokonce je tam na jedne fotce jak drzi fotku nas s Majou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
12.1.11 21:35

Bianco - upřímnou soustrast, je mi to moc líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.1.11 22:51

Bianko,úpřimnou soustrast.

• Citovat
  • Upravit
3645
12.1.11 23:00
hanucha píše:
Batato, kopiruju cely odkaz , jsou tam vsechny info. Ta jeho hlavni fotka je z roku 2004, ted uz je to dospely chlap. Ale uci se dobre, jsou tam i vysvedceni, tak muzes mrknout. Dokonce je tam na jedne fotce jak drzi fotku nas s Majou :D

Tak jsme se koukali, manza rika, ze kluk se snazi..ja se v tom jejich znamkovani furt nejak nevyznam :roll: ..rikal, ze pokud nebude doktor, urcite bude matematik :lol: To jsem zvedava…pak dej vedet :-) No a me se zda na vetsine fotek takovej smutnej :think: , ale maminka je usmevava :mrgreen:
Přejeme klukovi hodně štěstí v životě :kytka: :kytka: :kytka:
Jo a manza rika, ze mluvi stejnym narecim pular, tak az mu budes psat priste dopis, tak to nadepis Djarama … (= ahoj, dobrý den nebo i dekuji) :palec: a fakt je tam nekde napsany Issiaga a nekde Issaga…to je jak kdyz manza je normalne o 2 mes. mladsi nez ja, ale podle ofic dokladu o 2 roky + 2 mesice. Si s tim nejak nelamou hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
13.1.11 16:03

Holky děkuji za spoluúčast, teď už je to trochu lepší, bolestivé byly chvíle před tím.
Díky mé badatelské vášni (a taky vám tady :kytka: ) jsem se trochu rozptýlila a odpočinula si.
Na smuteční hostinu se sjede široká rodina a tak se pochlubím se svým výtvorem a snad ještě načerpám nějaké nové informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
13.1.11 16:13

Bianco, přeju Ti, ať se smuteční hostina vydaří v rámci možností a je pro Tebe přínosem. Věřím, že bude :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.1.11 19:13

Dobrý večer pátralky, za chvíli se zase ponořím do třeboňského archivu, ale dneska jsem si objednala 2 díly Kořenů Aloise Sassmanna, tak už se těším
:lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
13.1.11 21:45

Zdenako, me dneska prisla knizka Kruta vrchnost, ubozi poddani? Ale pujcili jsme cistic na koberec, tak dneska asi nic nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny