Hledám kamarádku Brno 17. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
4.4.15 10:20

U me cukr taky dopadl dobre, akorat ta glukoza byla pekne hnusna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
4.4.15 15:48
@katanek píše:
U me cukr taky dopadl dobre, akorat ta glukoza byla pekne hnusna :P

tak to já jsem asi divná. Mě to chutnalo :oops: já měla problém potom, protože mi byl šoufl

mě taky porodní plán přijde zbytečný. No uvidíme, chystáš se někam na předporodní kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
5.4.15 20:06

No nejspis pujdeme na ten obilny trh ve 30 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.4.15 14:40

A taky bych chtela, jit na to 3D abych videla ja bude mala vypadat, ja uz se na ni tak moc tesim, ze uz se nemuzu dockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
8.4.15 15:12
@katanek píše:
A taky bych chtela, jit na to 3D abych videla ja bude mala vypadat, ja uz se na ni tak moc tesim, ze uz se nemuzu dockat :-)

Není na 3D pozdě? Však už to máme za pár, a ještě ani nemám vybranou kojící noční košilku, a vůbec. Ale ještě asi má dole nožičky, podle kopanců, tak se musí ještě otočit.

Já jsem zvědavá kolik bude vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.4.15 15:25

U me taky je hlavickou nahore, akorat vcera se mi otocila nahoru, ale dneska zase kopala do mocaku tak nevim no. Cetla jsem ze ma jeste cas se otocit. Ale jak tam ma malo mista tak ty kopance docela boli nekdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.4.15 15:16

Děvčata kde jste? Nějak to tu umřelo? Čím to?

My byli na usg v úterý,, přesto, že jsem si tam pro 3D fotku nešla, ji mám :D Jinak máme mrňouse připraveného k výstupu, hlavičkou dolů. Ale doufám, že se tam bude ještě nějaký ten týden vyvíjet. V úterý jdu na poradnu.

Holky ze žabovřesk, Nechodíte někdo k Mudr. Strmiskové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.4.15 11:20

@kalypsoooo

Ahoooj, já jsem v Žabinách náplava, takže Mudr. mám úplně jinde. Jinak teď dochystávám věci na příští týden na svatbu, potom už bude klid, tak doufám, že se sejdeme! :)
Jsem už na rizikovém, tak se musím šetřit, jinak mi je zle. Už je to ale daleko lepší.

Co ostatní? Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.4.15 12:08
@Kallis píše:
@kalypsoooo

Ahoooj, já jsem v Žabinách náplava, takže Mudr. mám úplně jinde. Jinak teď dochystávám věci na příští týden na svatbu, potom už bude klid, tak doufám, že se sejdeme! :)
Jsem už na rizikovém, tak se musím šetřit, jinak mi je zle. Už je to ale daleko lepší.

Co ostatní? Jak se máte?
Šmankote, to mě mrzí. Tak snad to bude dobré. Já byla na rizikovem od začátku, ale pak už to bylo dobré a ted už se těším na MD, a nebudu omezena vycházkama.

Ať vám dopadne svatba, sice abstinenční, ale i tak si ji určitě užiješ.

My teď chodime okukovat děti a kočárky na šelepku :D je tam docela přehled kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.4.15 17:44

Tak to ja jsem na rizikovem nebyla nastesti, ale zda se mi, ze se mala nechce otocit, tak se modlim aby nakonec nesla cisarem. My jdeme na ultrazvuk ve ctvrtek, uz se tesim a doufamm ze pro me bude mit dobre zpravy.

Taky mi zjistili anemii( chudokrevnost), takze nejspis dostanu tabletky na zelezo, tak uvidime.

Kalis- moc gratuluju ke svatbe a hlavne se setri. :). Byli jsem minuli tyden na prochazce bylo krasne, tak jsem okukovala detske hriste, uz se tesim na prochazky s malou, doufam ze vyrazime vsichny spolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 20:30

Ahoj holky,

já stále ještě chodím do práce. Na MD bych měla nastoupit až 11.5. Teď jsem si chtěla vybrat všechnu dovolenou, ale šef mi ji neschvalil :( Uz jsem mohla byt od pondělka doma… Pokud mě nebude chtít pustit, tak jedinou možností je neschopenka…Ale to si zbytečně pokazím průmer MD. Už je pro mě problém vydržet 8 hodin sedět. Potřebuju si občas během dne lehnout. Mám hrozně malé bříško, malý ale roste tak jak má. Takže tak chuďátko asi nemá moc místa…

Kalis, také moc gratuluju ke svatbě :kytka: Obdivuju tě, že máš na všechny ty přípravy sílu. Určitě sem pak dej fotečku.

Budete chodit někam na kurzy? Já jsem se přihlásila http://www.jarmila.cz/. Všichni mi ji doporučují, tak už se těším.

Holky, tak navrhněte nějaký termín, kdy bychom mohly zajít někam posedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.15 08:25

Miroslava85- Tak to te obdivuju, ze jeste chodis do prace. No jo kdyz je se sef blbec, tak je blbec. Ja bych mela jit na materskou 3.5., tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
19.4.15 08:53

Katánku neboj, podle kopanců se blbě pozná, jak leží. Taky jsem myslela, že je nohama dolů. Ale nakonec hlavičkou. To tam asi šermuje ručičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.15 09:07

Tak uvidime ve ctvrtek, co se dozvime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
19.4.15 09:50
@Miroslava85 píše:
Ahoj holky,

já stále ještě chodím do práce. Na MD bych měla nastoupit až 11.5. Teď jsem si chtěla vybrat všechnu dovolenou, ale šef mi ji neschvalil :( Uz jsem mohla byt od pondělka doma… Pokud mě nebude chtít pustit, tak jedinou možností je neschopenka…Ale to si zbytečně pokazím průmer MD. Už je pro mě problém vydržet 8 hodin sedět. Potřebuju si občas během dne lehnout. Mám hrozně malé bříško, malý ale roste tak jak má. Takže tak chuďátko asi nemá moc místa…

Kalis, také moc gratuluju ke svatbě :kytka: Obdivuju tě, že máš na všechny ty přípravy sílu. Určitě sem pak dej fotečku.

Budete chodit někam na kurzy? Já jsem se přihlásila http://www.jarmila.cz/. Všichni mi ji doporučují, tak už se těším.

Holky, tak navrhněte nějaký termín, kdy bychom mohly zajít někam posedět?

Já jdu v pondělí na Obilňák na předporodni kurz. Tak jsem zvědavá.
Kde je Jarmila?

Ale já se porodu zatím nebojím. Možná až opravdu půjde do tuhého, tak se začnu víc pídit.

Budete mít u porodu všechny muže? Nebo někoho jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová