Hledám kamarádku Brno 17. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
6.6.15 18:50

Devcatka vy me teda stvete :),ja jsem stale pozadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
6.6.15 21:24
@Miroslava85 píše:
Moc gratuluji :kytka: Držíme palce, my s kojením bojovali skoro tři týdny. Neměla jsem dost mléka, ale rozkojili jsme se. Chce to trpělivost a klid. Uvidíš, že to půjde ;)

Hezký gratuluji!

My podle sestřičky máme dobrou techniku a asi i dost mléka. Ale mě se zdá že pořád spí. Přijde mi, že nemá chuť. Když už ho teda ukecám, pije. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.6.15 09:13

Holky nejel nám net, tak jsem tu nebyla a tolik nových věcí!

Moc Vám gratuluji k narozeným dítkám! To jsou krásné zprávy! Hlavně, že jste všichni v pořádku! Mám velikou radost!

@katanek

Neboj Katy, tak se dočkáš :) Teď jsem měla náročný týden a nejel nám net, tak se omlouvám, že jsem o sobě nedala vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 16:35

Ahoj holky,

tak co je nového?

@kalypsoooo určitě už jste doma, jak to zvládáte? A kolik už vážíte?

My budeme mít v sobotu 6 týdnů a máme skoro 2,5kg :D Pomalu chodíme na procházky a dnes jsme poprvé byli u fyzioterapeutky cvičit Vojtovku. Jinak Kubík je zlatíčko, skoro pořád spí (a já s ním :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 16:42

Pokud budete potřebovat něco pro mrňouse, tak Vám doporučuju lékárnu, která je přímo v areálu Obilňáku. Mají tam vše i pro maminky (spoustu druhů čajů, dudlíky, lahvičky, plenky, kosmetiku pro děti apod.) Prostě vše co potřebujete. A hlavně Vám tam poradí, jsou tam specializovaní na miminka a maminky.

Já tam nakoupila téměř vše, co jsem potřebovala a hlavně doporučuju jednorázové přebalovací podložky 25 ks za 105 Kč (jsou jednobarevné-modré).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
19.6.15 17:09
@Miroslava85 píše:
Ahoj holky,

tak co je nového?

@kalypsoooo určitě už jste doma, jak to zvládáte? A kolik už vážíte?

My budeme mít v sobotu 6 týdnů a máme skoro 2,5kg :D Pomalu chodíme na procházky a dnes jsme poprvé byli u fyzioterapeutky cvičit Vojtovku. Jinak Kubík je zlatíčko, skoro pořád spí (a já s ním :lol: )

Jee, my máme 15 dnů a včera jsme měli 3410g. A postupně se začínáme doma sžívat a konečně začínáme mít nějaký režim. Prakticky nic mě nebolí. Až teda na ty prsa. To přisátí…auau

Též jsme začali chodit na vycházky. Kam a kdy chodite?

A souhlasím s chválou na Obilňákovou lékárnu. Játam teda kupovala jen odsavačku. Ale dost levně v porovnání s jinými obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
22.6.15 07:52

Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
22.6.15 11:19
@katanek píše:
Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct. :)

Hele, my taky byli pořád nepřipravení. Až ve středu jsem byla na otevřená na špičku prstu, nic moc. Leckdo tak vydrží měsíc. A my druhý den rodili. A ráno pořád víceméně nic moc nález, a po šesté večer to šlo snad centimetr za hodinu.

Můžeš si dát červené víno a ananas, to prý pomáhá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 15:26
@katanek píše:
Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct. :)

Už jste na světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.7.15 22:16

Ahojky devcatka tak uz jsme taky na svete 3570 a 51cm, dala mi ale zabrat, ale zvladla jsem to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 20:37
@katanek píše:
Ahojky devcatka tak uz jsme taky na svete 3570 a 51cm, dala mi ale zabrat, ale zvladla jsem to :-)

jééé, tak to je skvělá zpráva :palec: moc gratuluju :kytka: Tak vítej na světě :srdce:
No v takovém počasí věřím, že Ti dala zabrat, ale zvládla jsi to a to je super.
Tak odpočívejte a doufám, že se všichni brzo uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
23.7.15 13:12
@katanek píše:
Tak hlavne zeuz to mas za sebou :-)

Granulace největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
23.7.15 13:13

Děvčata, to nás ta miminka tam zaměstnávají, že se nechodime ani jedna?? ☺

Kdy vyrazime s kočarkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 13:17
@kalypsoooo píše:
Děvčata, to nás ta miminka tam zaměstnávají, že se nechodime ani jedna?? ☺Kdy vyrazime s kočarkama?

Klidně hned zítra :) Já už jsem po porodu naprosto fit, tak čekám, až budete fit i vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
23.7.15 18:07

Chodïš i odpoledne v těch hicech?

Já mám zítra kontrolu na gynde po šestinedělí. Tak jedině právě odpoledne, ale jestli bude takový hic, tak snad jen na Šelepku do stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová