Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miroslava85 píše:
Moc gratulujiDržíme palce, my s kojením bojovali skoro tři týdny. Neměla jsem dost mléka, ale rozkojili jsme se. Chce to trpělivost a klid. Uvidíš, že to půjde
Hezký gratuluji!
My podle sestřičky máme dobrou techniku a asi i dost mléka. Ale mě se zdá že pořád spí. Přijde mi, že nemá chuť. Když už ho teda ukecám, pije. ![]()
Holky nejel nám net, tak jsem tu nebyla a tolik nových věcí!
Moc Vám gratuluji k narozeným dítkám! To jsou krásné zprávy! Hlavně, že jste všichni v pořádku! Mám velikou radost!
Neboj Katy, tak se dočkáš
Teď jsem měla náročný týden a nejel nám net, tak se omlouvám, že jsem o sobě nedala vědět.
Ahoj holky,
tak co je nového?
@kalypsoooo určitě už jste doma, jak to zvládáte? A kolik už vážíte?
My budeme mít v sobotu 6 týdnů a máme skoro 2,5kg
Pomalu chodíme na procházky a dnes jsme poprvé byli u fyzioterapeutky cvičit Vojtovku. Jinak Kubík je zlatíčko, skoro pořád spí (a já s ním
).
Pokud budete potřebovat něco pro mrňouse, tak Vám doporučuju lékárnu, která je přímo v areálu Obilňáku. Mají tam vše i pro maminky (spoustu druhů čajů, dudlíky, lahvičky, plenky, kosmetiku pro děti apod.) Prostě vše co potřebujete. A hlavně Vám tam poradí, jsou tam specializovaní na miminka a maminky.
Já tam nakoupila téměř vše, co jsem potřebovala a hlavně doporučuju jednorázové přebalovací podložky 25 ks za 105 Kč (jsou jednobarevné-modré).
@Miroslava85 píše:
Ahoj holky,tak co je nového?
@kalypsoooo určitě už jste doma, jak to zvládáte? A kolik už vážíte?
My budeme mít v sobotu 6 týdnů a máme skoro 2,5kgPomalu chodíme na procházky a dnes jsme poprvé byli u fyzioterapeutky cvičit Vojtovku. Jinak Kubík je zlatíčko, skoro pořád spí (a já s ním
)
Jee, my máme 15 dnů a včera jsme měli 3410g. A postupně se začínáme doma sžívat a konečně začínáme mít nějaký režim. Prakticky nic mě nebolí. Až teda na ty prsa. To přisátí…auau
Též jsme začali chodit na vycházky. Kam a kdy chodite?
A souhlasím s chválou na Obilňákovou lékárnu. Játam teda kupovala jen odsavačku. Ale dost levně v porovnání s jinými obchody.
Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct. ![]()
@katanek píše:
Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct.
Hele, my taky byli pořád nepřipravení. Až ve středu jsem byla na otevřená na špičku prstu, nic moc. Leckdo tak vydrží měsíc. A my druhý den rodili. A ráno pořád víceméně nic moc nález, a po šesté večer to šlo snad centimetr za hodinu.
Můžeš si dát červené víno a ananas, to prý pomáhá. ![]()
@katanek píše:
Ahojky holky my jsme jeste stale vcelku, male se nechce moc ven, v sobotu mame prvni termin, tak jsem zvedava jestli se rozhoupe sama nebo ji budeme muset pomoct.
Už jste na světě?
Ahojky devcatka tak uz jsme taky na svete 3570 a 51cm, dala mi ale zabrat, ale zvladla jsem to ![]()
@katanek píše:
Ahojky devcatka tak uz jsme taky na svete 3570 a 51cm, dala mi ale zabrat, ale zvladla jsem to
jééé, tak to je skvělá zpráva
moc gratuluju
Tak vítej na světě ![]()
No v takovém počasí věřím, že Ti dala zabrat, ale zvládla jsi to a to je super.
Tak odpočívejte a doufám, že se všichni brzo uvidíme ![]()
@katanek píše:
Tak hlavne zeuz to mas za sebou
Granulace největší
Děvčata, to nás ta miminka tam zaměstnávají, že se nechodime ani jedna?? ☺
Kdy vyrazime s kočarkama?
@kalypsoooo píše:
Děvčata, to nás ta miminka tam zaměstnávají, že se nechodime ani jedna?? ☺Kdy vyrazime s kočarkama?
Klidně hned zítra
Já už jsem po porodu naprosto fit, tak čekám, až budete fit i vy ![]()
Chodïš i odpoledne v těch hicech?
Já mám zítra kontrolu na gynde po šestinedělí. Tak jedině právě odpoledne, ale jestli bude takový hic, tak snad jen na Šelepku do stínu.