Hledám kamarádku Brno 17. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.15 12:47

Kalypsoooo- kurz Jarmily probíhá na Úvoze, není to jen o porodu, ale také o tom, jak se starat o miminko, kojení apod. (9 lekcí po 3 hod. = 27 hodin + návštěva v porodnici ve Vyškově a v Nemocnici Milosrdných bratří (cca 30 min.), vybrané lekce i pro partnera/partnerku).
Je to porodní asistentka, takže je možné se s ní domluvit, aby byla u porodu a také je ochotná přijet po porodu k Vám domů a pomoci Vám s kojením apod. Samozřejmě všechno se platí, ale je fajn mít takovou možnost, budu klidnější, že kdyby něco, tak jí můžu zavolat.

U porodu bude určitě partner, bez něj do porodnice nejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.4.15 12:56

Taky budu mit u porodu pritele, akorat mi rekl, ze u cisare byt nechce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.15 06:34

Ahojky vsem, tak pri vcerejsi kontrole je vsechno v poradku. Mala je hlavickou dolu, zatim ma 1,40 kg a 37 cm. Kdyz jsem byla na ultrazvuku tak se zrovna na nas koukala. Jenom me mrzi, ze mi tentokrat nedal fotecku. No co se delat. A co jinak, jak se mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
24.4.15 08:22
@katanek píše:
Ahojky vsem, tak pri vcerejsi kontrole je vsechno v poradku. Mala je hlavickou dolu, zatim ma 1,40 kg a 37 cm. Kdyz jsem byla na ultrazvuku tak se zrovna na nas koukala. Jenom me mrzi, ze mi tentokrat nedal fotecku. No co se delat. A co jinak, jak se mame?

tak gratuluji

já jsem ti říkala, že bude hlavou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.15 10:46

Ono se to vazne nepozna ale je to krasny, jak se tam hybala. Zrovna se skrabala na hlavicce. Je to hezky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
24.4.15 13:10
@katanek píše:
Ono se to vazne nepozna ale je to krasny, jak se tam hybala. Zrovna se skrabala na hlavicce. Je to hezky. :-)

Když jsem to věděla oficiálně, že je hlavou dolů, uvědomila jsem si, že mě kope do žeber :D

Jinak, nám právě dorazil kočárek. Tak přemýšlím, co s ním. Jestli ho tu nechat, nebo ho někam přepravit. :think: aby nebyl doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.15 18:05

Dneska me pekne kopala do zeber, ja bych kocarek doma nemela, ja ho budu mit u rodicu pritele, pry to prinasi smulu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.15 18:59

@kalypsoooo my máme kočák doma už od veletrhu Pro dítě… Je ve vedlejším pokoji a leží v něm velký plyšák :) Na pověry prostě nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.4.15 20:03

Ja taky ne, akorat pritel kocarek doma nechce, takze zatim zustane u jeho rodicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.15 18:14

Ahoj holky,

tak už jsem také na rizikovém :( Už od minulého týdne musím ležet… V práci jsem už skončila, vybrala si dovolenou, co mi zůstávala a od příštího týdne nastupuju na mateřskou. No a místo toho, abych si konečně užívala volna a sluníčka, tak ležíme… Doufám, že nás nenechají ležet až do porodu. Uvidíme ve čtvrtek na kontrole…

A co vy, už máte vše připravené? A jak zvládáte posledních pár týdnů před porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.5.15 18:58

Miroslava85- Ahojky, tak to mě moc moc mrzí, že jsi na rizikovým. Já už bych to chtěla mít za sebou, docela se bojím porodu. Dneska jsme byla na kontrole a vše je v pořádku. Za tři týdnu jdu na monitor, tak už se těším až uslyším srdíčko malé.

Jinak už mám skoro vše nachystané, jenom mi chybí vanička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.5.15 18:59

Miroslava85- A držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.15 23:33

@Kallis jak dopadla svatba? Dej sem nějaké fotečky :D

Holky máte už vybranou doktorku pro mimčo? Hledám na netu v recenzích, ale nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
5.5.15 16:30
@Miroslava85 píše:
@Kallis jak dopadla svatba? Dej sem nějaké fotečky :DHolky máte už vybranou doktorku pro mimčo? Hledám na netu v recenzích, ale nic moc…

Já jsem taky zkoumala recenze, a našla jsem MUDr. Remundovou ve městě. Byla jsem tam někdy v březnu. Byla příjemna, sepsala si moji a manželovu anamnézu. A máme se hlásit, až budeme na světě. Jen teda všude psali, že chodí na první návštěvu domů. A když jsem se ptala, tak říkala, že jen při problémech, běžně domů na první prohlídku nechodí. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.5.15 17:45

@Miroslava85

Kdyby to byla uzavřená skupinka, tak sem fotku dám, ale jinak nééé. Nějak se nezveřejňuji.
Svatba byla krásná, vše nám krásně vyšlo. Byla to paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová