Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallis píše:
@Miroslava85Kdyby to byla uzavřená skupinka, tak sem fotku dám, ale jinak nééé. Nějak se nezveřejňuji.
Svatba byla krásná, vše nám krásně vyšlo. Byla to paráda
Tak to je super, tak to moc gratuluju
tak pak přineseš ukázat fotky, až se konečně setkáme ![]()
Ahojky maminy, tak jak se citite, par tydnu pred porodem. Navstevujete nejaky predporodni kurzy? Ja teda tedka ne, radeji travim den venku, kdyz je tak krasne teploucko.
Jeste bych teda rada navrhla termin, abychom se mohli vsechny sejit a pokecat. Vyhovovalo by vam to radeji o vikendu nebo v tydnu? Budu rada kdyz se domluvime, protoze se doma docela nudim
![]()
Já mám volno cele dny, tak je mi jedno kdy se sejdeme. Ale preferovala bych někdy v týdnu.
Holky v týdnu se k vám ráda přidám. Mám vycházky od 14h do 19h, tak v tomto čase kdykoliv. Už je na čase, abysme se poznaly ![]()
Tak co holky to setkání? Nějak se nám nedaří domluvit se ![]()
Napište, kdy můžete ![]()
Já bych byla pro. Ale daleko nedojdu. Sotva se vleču. Já bych preferovala něco ve městě a v týdnu ![]()
Jsem pro. Můžu kdykoliv ve všední den od 14h, teda mimo čtvrtku 28. 5. to se musím ukázat v práci a pátku 29. 5. Jinak mi to je jedno.
Co ostatní? Přidáte se?
Ahojky holky videla bych to na pondeli v 15:00, a sesli bychom se na hlavase pod hodinama a pak se rozhodneme kam. Jste pro?
Kallis- kdyz tak si me pridej na fb, jsem tam jako Katerina Eliasova, mam tam na sobe cerveny tricko a sedim v kresle ![]()
Přidáno ![]()
Kam půjdeme? Vzhledem k tomu, že jste v těhotenství dál než já, tak určitě né nic náročného
Můžeme zajít třeba někam na zahrádku do kavárny. Nebo povídejte, kam byste rády
Jinak souhlasím s pondělkem v 15h
No tak to jeste nevim, treba najdeme na hlavasu nejakou kavarnu