Hlídání - babičky na to kašlou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
15.11.12 16:14
@me2dova píše:
@novo123
Tak tomuhle, co praktikujete s mamkou a tchyní, se neříká hlídání. Hlídání je, že se sebereš a jdeš a dotyčná se ti o to dítě stará. Pokud se máš o dítě starat ty a babička pije kafíčko a doprovází tě na procházce, říká se tomu návštěva. I taková návštěva babičky může být fajn a jistě je přínosná, ovšem rozhodně bych to nenazývala hlídáním a rozhodně to není nic, za co bys měla být té dotyčné babičce vděčná.

No taky už mě to napadlo, že se jedná o návštěvu a ne hlídání, ale ve skutečnosti stále přemýšlím, jestli to tak třeba nemá vypadat :-) A co když přijde tchýně v sedm ráno a odjíždí v 18.00 a na hodinu jde s malým ven, pak je to hlídání nebo návštěva?

• Citovat
  • Upravit
6311
15.11.12 16:18
@novo123 píše:
No taky už mě to napadlo, že se jedná o návštěvu a ne hlídání, ale ve skutečnosti stále přemýšlím, jestli to tak třeba nemá vypadat :-) A co když přijde tchýně v sedm ráno a odjíždí v 18.00 a na hodinu jde s malým ven, pak je to hlídání nebo návštěva?

Rozhodne navsteva a ze stravi hodinku len sama s vnucatom, je bonus pre nu :) nasi stari rodicia sa o take chvilky trhaju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 16:21

@sonam naši se tomu vyhýbají jak čert kříži :mrgreen: co já to mám za babičky :nevim: Pořád si říkám, že musí být chyba ve mě - něco jsem musela zvorat :evil:

• Citovat
  • Upravit
6311
15.11.12 16:34
@novo123 píše:
@sonam naši se tomu vyhýbají jak čert kříži :mrgreen: co já to mám za babičky :nevim: Pořád si říkám, že musí být chyba ve mě - něco jsem musela zvorat :evil:

Pre nasich je to prve vnuca, tak im to je mozno vzacnejsie.
Ty sa hlavne za nic neobvinuj. Je to ich skoda, ze netravia cas s vnucatami, ale to im proste nevysvetlis. U nas to je tak s mojim otcom (pod starymi rodicmi, ktori maju zaujem, som myslela svokrovcov a moju mamu), ten Kubka videl za 16 mesiacov 3×. A nevysvetlim mu, ze ten cas sa uz nikdy nevrati, lebo Kubi bude uz len vacsi a vacsi. A rozumnejsi. Ked si nevybuduju vztah, potom sa darmo bude divit, ze vnuca ho nenavstevuje a ze s nim nechce nikam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 16:42

Děvčata, jsem v šoku, nic není tak hrozný, jak to vypadá a trucovat má svůj smysl - zrovna mi volala mamka a brečela mi do telefonu, jak je jí to líto a kdy přijedeme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asi bylo potřeba se naštvat a třísknout s dveřma, aby se to pohlo, nelituju, že jsem se tak vytočila, ale jsem ráda, že zavolala a nečekala jsem, že zavolá tak brzo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26335
15.11.12 16:43

@novo123

hlavně vydrž a nedej se do toho navézt znova ;) ale je fajn, že jí to došlo, to je na dobré cestě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 16:45
@neumisa píše:
@novo123hlavně vydrž a nedej se do toho navézt znova ;) ale je fajn, že jí to došlo, to je na dobré cestě… :palec:

Hrozně jsem se bála, že jí ani nebudeme chybět :,(

• Citovat
  • Upravit
24288
15.11.12 16:46

Novo, tak pokud půjdeš na návštěvu, tak ne že budeš uklízet a hlídat neteř a synovce :mrgreen:. Jen na kafčo a pokec.
Jinak tě obdivuji, mám 3 týdny do porodu a už tak 2 měsíce jsem k ničemu a snažím se tu alespoň udržovat pořádek. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.11.12 16:48

Tak je vidět, že ráda vás má…akorát to asi chce si vydupat svoje místo na slunci, protože mamky kapacita je také omezená a když si nedupneš, tak jí švagrová obsadí zcela. Máš teď dobrou vyjednávací pozici, tak jednej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
15.11.12 16:54

Jj, daj si kafco, vyloz si nohy, a postazuj sa, ze sa Ti zle dycha, bolia Ta nohy a krize a ako Ta este doma caka kopa nevyzehleneho pradla atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 18:26

@elen-ka rozkaz, nic nedělám, ale fakt šla máti do sebe, chce si ho vzít z pátku na sobotu na noc 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
novo123
15.11.12 18:28

Jsem náhodou řekla, že zítra přijet nemůžu, že jdu na pedikúru a představte si, že já si pudu na pedikúru, malýho nechám tam až do soboty /jednak se to ještě nikdy nestalo a jednak mi to mamka sama navrhla/ - chce to být drsnej, fláknout s dveřma a jde všechno - ale stejně 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
24288
15.11.12 19:09

Tak to je super. Užij si pedikůru a krásný večer s manželem. Myslím si, že se tvé mamce začalo stýskat a je také možné, že si i uvědomila, co jsi jí před tím říkala, prostě jí to „docvaklo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 21:27

@elen-ka jen ať to chvilku vydrží, nepotřebuju chodit na pedikůru nebo tak, stačí mi, když si vezme malýho, až budu rodit :lol:

• Citovat
  • Upravit
novo123
15.11.12 22:03

@sonam krom toho prádla ani nebudu lhát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky