Hlídání - babičky na to kašlou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
10.11.12 13:46

@tonj já to teď taky zvládám - když pracuju, mám placený hlídání, jinak beru malýho všude s sebou - straší mě, co budu dělat, až se malý narodí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 13:48

@paola white to by ty děcka už byli mrtví, oni se všichni někam zdejchnou (zatopit, na cigáro) a já tam zůstanu se třema dětma sama. co s tím? Nechat je popadat ze schodů?

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 13:50

@Aknyt budu muset přitvrdit nebo mi z toho hrábne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tonj
10.11.12 13:51
@novo123 píše:
@tonj já to teď taky zvládám - když pracuju, mám placený hlídání, jinak beru malýho všude s sebou - straší mě, co budu dělat, až se malý narodí :nevim:

Jejda, nemyslela jsem to tak, že bys to ty nezvládala. Myslela jsem to tak, že toho máš víc, když ještě chodíš do práce a jsi vysoko březí jak říká jedna moje známá :)

• Citovat
  • Upravit
23847
10.11.12 13:52

@novo123 Ty jo, tak nejvyšší čas s tím udělat krátký pročes. :cert: Mamce asi nedochází, že je tak trochu nespravedlivá, tak je třeba jí to říct zcela narovinu. Normálně bych jí to hystericky vyčetla :oops: :mrgreen: Jako těhotenství s dvojčaty není žádná prdel, to by měly ony dvě - se švagrovkou k tobě naběhnout, vygrumtovat a navařit aspoň jednou týdně. Záleží jaká je máma povaha. Třeba bude sice týden načuřená, ale chytí se za nos. :nevim:
Já teda tvrdím, že hlídání není povinnost babiček, ale když hlídá švagrovce a tobě ne, tak to fakt naštve :twisted:

Příspěvek upraven 10.11.12 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
10.11.12 13:52

@tonj s těma oknama začala máti otravovat minulej tejden a určitě to v týdnu neudělala, takže to čekalo dneska na mě :palec:

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 13:53

@tonj já jsem se neurazila, je fakt, že mě to teď štve víc, protože vím, že to teprve bude problém a bojím se toho :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
10.11.12 13:54
@novo123 píše:
@tonj s těma oknama začala máti otravovat minulej tejden a určitě to v týdnu neudělala, takže to čekalo dneska na mě :palec:

No to si děláš kozy :-O Okna nemeju pomalu i když nejsem těhotná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
10.11.12 13:56

@Gina108 já si myslím, že by to nepomohlo. on nám teď totiž tatka hodně pomáhá na baráku a máti má asi pocit, že na oplátku budu pomáhat já jí. minulej tejden mi vyčetla, že nám brácha sehnal auto a já nechci vzít na procházku jeho syna - tohle ale přece není o tom, že když mi brácha pomůže, já budu dělat jeho ženě služku? Nebo nemám pravdu a měla bych?

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 13:57

@Gina108 já taky ne, u sebe doma :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3270
10.11.12 14:00

@novo123
co zatraceně dělá v tu dobu ta švagrová? :think: strč svoje děti jí a prostě zmiz.At se s tím popere jak umí.
Máma má zřejmě výčitky za bráchu ne? Nebyl on ten koho měla o trošičku víc ráda když jste byli malí? Nepřenáší to ted třeba i na jeho děti?
Každpodádně každá rada drahá že. Pokud ti to vadí a jsi rozhodnutá s tím něco udělat a mamka není dohody schopná, tak není jiné cesty než tam nechodit, zatnout zuby a vydržet to tak dlouho dokud jim tam nedojde že se něco děje. A připravit se i na variantu že máma za tebou možná nikdy nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
10.11.12 14:00

@novo123 Ale mamínka by si měla uvědomit, že jsi kurde v 8. měsíci!!! Moje švagrová si v 8. měsíci už ani neuvařila čaj a jen hekala a to čekala jedno. Tak když vám pomáhá táta na baráku, tak jim to proboha vrátíte třeba jinak a jindy, ne tím, že ty se z toho pos…

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 14:02

@jitkabokule spíš to bude tím, že se synovec narodil první, zavedl se systém, že je u našich každej den a už se to nikdy nezmění :palec: Zní to drsně, ale asi na tom co píšeš něco bude :,(

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.11.12 14:03
@tonj píše:
@novo123 Ale mamínka by si měla uvědomit, že jsi kurde v 8. měsíci!!! Moje švagrová si v 8. měsíci už ani neuvařila čaj a jen hekala a to čekala jedno. Tak když vám pomáhá táta na baráku, tak jim to proboha vrátíte třeba jinak a jindy, ne tím, že ty se z toho pos…
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: přesný :palec:
  • Citovat
  • Upravit
384
10.11.12 14:09

Ahojky, žádná babička sice nemá povinnost hlídat, ale když vidíš, že to dělá švagrové denně a je to tvoje mamka o to víc to zamrzí. Já bych buď za ní dojela na dopoledne/odpoledne a dětí bratra si moc nevšímala, pomáhala mamce max. po obědě umýt nádobí, uvařit kafe,..A pokud by to ani tak nefungovalo, tak ať začne jezdit ona k vám, pokud bude chtít vidět tvoje děti, ale bez dalších vnoučat, aby byla „nucená“ venovat se výhradně tvým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová