Hlídání každý víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.10.22 12:21
@shadowbabe píše:
Ty jo, tak to je jasná věc pak ten víkend společný. Řekla babička pouze jako důvod svou únavu? To bych taky spíš chtěla, aby přijela v týdnu :think:

Jednak únava a za druhé to že nechce autobusem, muselo by se pro ni jet a pak ji zase odvézt domů… což nejde, protože v době kdy končí tak já jsem jinde… budu to muset si nějak obhájit…bohužel další vnoučata byly takhle navykli že v pátek od miminka šli k babičce a v neděli odpoledne domů… a pak to tak i vypadalo, přišlo nám že mají dvojí výchovu, zážitky a vzpomínky a rodiči nula, babičku poslechli ale rodiče měli na salámu :mrgreen:… To já bych ani nechtěla, jsme aktivní a rádi něco podnikame… uvidíme, snad to půjde…

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.10.22 12:29
@Anonymní píše:
Jednak únava a za druhé to že nechce autobusem, muselo by se pro ni jet a pak ji zase odvézt domů… což nejde, protože v době kdy končí tak já jsem jinde… budu to muset si nějak obhájit…bohužel další vnoučata byly takhle navykli že v pátek od miminka šli k babičce a v neděli odpoledne domů… a pak to tak i vypadalo, přišlo nám že mají dvojí výchovu, zážitky a vzpomínky a rodiči nula, babičku poslechli ale rodiče měli na salámu :mrgreen:… To já bych ani nechtěla, jsme aktivní a rádi něco podnikame… uvidíme, snad to půjde…

Držím palce, nebude to asi med ale :think:

Nechce autobusem, do práce jezdí jak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.22 13:55
@shadowbabe píše:
Držím palce, nebude to asi med ale :think:Nechce autobusem, do práce jezdí jak?

Je vozena :mrgreen:… děkuji, med to nebude, ale snad to nějak diplomaticky skoulim…

• Citovat
  • Upravit
432
2.10.22 14:20

Vnímám to přesně jako ty. Když jsem byla na mateřské, byla jsem za každé hlídání (klidně i o víkendu) ráda, ale když jsem nastoupila do práce, tak jsem chtěla ten čas trávit spolu, protože přes týden toho bylo vždycky moc a měla jsem pocit, že jsem si syna neužila. Naštěstí mám rozumné babičky a dědečky, kteří nabídnou spíš pomoc, že např. vnuka vyzvednou ze školky dřív a budou s ním, než se vrátím z práce, nebo ho vezmou někam, kam by syn chtěl, ale mě to moc nebere (muzea bitev, bunkry - syn to miluje :lol: ) apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.10.22 00:51
@Anonymní píše:
Jednak únava a za druhé to že nechce autobusem, muselo by se pro ni jet a pak ji zase odvézt domů… což nejde, protože v době kdy končí tak já jsem jinde… budu to muset si nějak obhájit…bohužel další vnoučata byly takhle navykli že v pátek od miminka šli k babičce a v neděli odpoledne domů… a pak to tak i vypadalo, přišlo nám že mají dvojí výchovu, zážitky a vzpomínky a rodiči nula, babičku poslechli ale rodiče měli na salámu :mrgreen:… To já bych ani nechtěla, jsme aktivní a rádi něco podnikame… uvidíme, snad to půjde

Jak SNAD??

Jasneze to pujde. Jina varianta neexistuje. Seber se trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.10.22 21:54

Já bych víkend bez svého 3 letého nedala a on beze mě/nás taky. Max na pár hodin. To mi stačí k nabrání sil a energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30854
3.10.22 22:31
@Serpentini píše:
Závidím. Já bych brala jeden víkend v měsíci. To by mi přišlo super, víc už by na mě bylo moc. Reálně hlídání nemáme nikdy. Tchánovci bydlí kousek, ale vidíme je jednou do roka na chvilku, o vnouče absolutně nestojí. Dikybohu za placené hlídání, jinak bysme nemohli ani do kina.

Presne tak, 1 vikend v mesici by byl pro me strop, ale prijemny. Realita je spis 3 vikendy bez deti v roce a pak teda 2-3 tydny prazdnin, coz nam hodne usnadnuje situaci. Jsem vdecna i za to, protoze je hodne lidi, co nemaji ani to. Tchyne teda vyzvedava deti v patek po obede, coz mne extra nepomuze, ale deti to oceni, ze maji cele odpoledne volno. Je ale hodne spatne pohybliva, dele nez par hodin by nezvladla. Nasi zase bydli dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
4.10.22 09:12

Máme holky 4 a 8 let, moje mamka vyzvedává tak 2 x týdně a jsou u ní cca do 19 hod. O víkendu si je bere někdy třeba jenom na pár hodin. Tchyně bydlí 3 hodiny autem od nás, takže u ní jsou děcka vždy více dní, minimálně na víkend, někdy jedem na návštěvu s nimi, ale to je pár víkendu v roce. Přijde mi to takto akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová