Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě že vůbec… Víš ono jí to fakt nedošlo. Ona si totiž myslí, že dítě který sedí a je opřený, tak vlastně nesedí..Fakt nevím. Nepochopila smysl věty dítě se neposazuje, dokud si samo nesedne. Ona to přece dělá správně. Pochopí to šestiletý dítě a ona ne a ještě mě bude urážet. Dokážu pochopit, že to třeba nevěděla, v rodině je to první dítě, její první vnouče a ona se chová takto…
Víš, ona tam ze mě udělala fakt pitomce. A dostala mě větou - s mámou máš asi lepší vztah než se mnou.. Já nevím, proč si třeba tyto informace neověří někde na internetu nebo se někoho, kdo má malé děti nezeptá.. Já nekřičela přeci jen tak. ![]()
@kvitk1 píše:
Právě že vůbec… Víš ono jí to fakt nedošlo. Ona si totiž myslí, že dítě který sedí a je opřený, tak vlastně nesedí..Fakt nevím. Nepochopila smysl věty dítě se neposazuje, dokud si samo nesedne. Ona to přece dělá správně. Pochopí to šestiletý dítě a ona ne a ještě mě bude urážet. Dokážu pochopit, že to třeba nevěděla, v rodině je to první dítě, její první vnouče a ona se chová takto…
Víš, ona tam ze mě udělala fakt pitomce. A dostala mě větou - s mámou máš asi lepší vztah než se mnou.. Já nevím, proč si třeba tyto informace neověří někde na internetu nebo se někoho, kdo má malé děti nezeptá.. Já nekřičela přeci jen tak.
Tak samozřejmě, že ano… je to přece tvoje máma
a hlavně jinej vztah. Bohužel, bez chlapovi pomoci je toto dost těžké ![]()
@Callipo90
On je toho názoru, že jsem fakt jeho mamince ublížila.. Mohla jsem se rozčilovat pořád, že holka seděla.. A on mi na to řekne, že si nevšimnul nebo to není pravda, prosím tě, těch 5 minut. Nechce si to rozházet s maminkou, přece nebude stát na mé straně, i když mám pravdu. Urazila by se i na něj, tak radši potopí mě. Asi tak..Tak si někdy říkám, to jsem si vybrala partnera, to jsem byla blbá.
No, nevím, mám dojem, že pro všechny snachy je tchýně ta nejhorší. Ona snad vychovala děti, vaše muže. Asi nejsou ti vaši muži tak špatní když jste si je vzaly.
Zkus si něco přečíst.. Mám jí snad ještě poděkovat, asi jo. A mám se nechat urážet? Asi ano, když jsem mladší.
Bože ženský, vy děláte jakoby tchýně byla tříhlavá saň, které v životě neměla na starosti dítě. Snad vychovala vašeho manžela či přítele ne? A přežil? Jasně, máte dítě půl roku a hned víte vše nejlíp…jsem zvědavá, jak se budete jednou tvářit, až vám nebude chtít dát na hlídání vašeho vnuka vaše snacha…
A kdyby se pro jednou zavedený zvyk porušil…no a co…
Tahleta umělá nenávist k tchýním už mě fakt štve…supermatky ví vše a tchýně neví nic, neumí zacházet s dítětem apod…jděte někam. pak se divíte, že jsou rodinné vztahy na bodu mrazu, když už předem hledáte jen a jen problémy…Tak a teď si do mě rýpněte…
@mojmira píše:
No, nevím, mám dojem, že pro všechny snachy je tchýně ta nejhorší. Ona snad vychovala děti, vaše muže. Asi nejsou ti vaši muži tak špatní když jste si je vzaly.
Tak třeba na tom mym se podepsala minimálně
naštěstí. Jinak, moje extchýně byla zlatá ženská, to už jsem taky někde psala, s tou jsem si rozuměla, normální supr baba ![]()
Má dcera problémy s páteří… a jednou zavedený zvyk aha. Mé dítě přežije.. Taky tchyně.. Měla jsem sestřičce vynadat, že párkrát to snad neublíží a co si vymýšlí…
Mám taky fajn tchyni, jen ji člověk musí poslouchat na slovo. A když něco namítne, že je to špatně, je zle. I když vlastně ublíží dítěti, tak „mami“ dělá vše dobře. Jistě.
![]()
Tchyně má vždy pravdu, že? Přes to vlak nejede. A my všechny jsme hloupé. Ano. @alena36
Jak jsem psala, taky jste tchyně, že???
Tak jestli je to fakt pravda. Až já jednou budu tchyně budu vše vědět, vše znát a budu chytrá a inteligentní a běda jestli zeťák řekne, že se mu něco nelíbí.
Nebo že se něco dělá jinak…
Já se vždy nasměji, když tu čtu jak jsou tchýně hloupé, nemyjí se, jsou sobecké apod. Uvědomujete si, že to vaše roztomiloučké miminko jednou vyroste a může mít úplně stejné vlastnosti? Má totiž její geny ![]()