Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@z.pepa píše: Více
Ja právě nejčastěji chodím do malého okresního kina.
@z.pepa píše: Více
Je tam psáno. Je to právě malý běžný kino, žádná velká síť kin, kam si člověk odskočí z nákupu. Jde tam cíleně za filmem, proto mě překvapuje, jak jsou schopní se tam lidi chovat.
@Oxymoronka píše: Více
Jasný, já jsem to tam psala. Jednu, dvě skupinky klidně konfrontuju. Slušně. Většinou to zabere. Teď, když hlučela víc než polovina kina, můžu jen napučeně sedět a nebo odejít. Budou se předvádět před sebou a upřímně, pokud to nevadilo nikomu z nich (resp. nikdo se neozval), tak co já zmůžu. Já cizí haranty vychovávat nechci, tím spíš ne, když je to voráchlá omladina, která si přišla do kina pokecat a popít.
Spíš si říkám, kdo teda by jim měl říct, že takhle ne. S rodiči tam nechodí, machrují před buchtama. Mě respektovat nebudou. Tak je tam vůbec někdo, kdo jim může říct, ať sklapnou nebo vypadnou? Je tam stará paní na pokladně a mladej brigoš ve stánku s popcornem. Takže si říkám, že to ani žádný reálný řešení prostě nemá.
Tyjo, takovou hruzu jsem v kine tedy nikdy nezazila, ale je fakt, ze posledni roky chodim jenom na filmy pro deti a tam se rodice pokazde snazi deti nejak civilizovat. Multiplex, ve skutecnosti tam malokdy byva vice nez 4-5 rodin. Dokazu si predstavit, ze nejhorsi byvaji skupinky pubertaku, co se vzajemne predvadi, jak maji vse na haku.
Obzvlast silene mi prijde to pusteni dalsiho filmu na mobilu ![]()
@Kriss Tina píše: Více
Děcka ať si mluví, to chápu. A oceňuju, že je někdo vezme do kina a třeba je naučí odmala, jak se tam mají chovat. To o čem jsem psala, se týká večerních filmů, ne pro děti.
@Kfětoslava píše: Více
Já si to právě taky myslím. Že by tam někdo měl být a dohlížet trochu.
Jestli někdo přijde pozdě to mi zas tak nevadí, chápu že nestíhají, pokud nedupou a nesvítí si mobilem, ale někde zaplují a je klid, tak ok. Ani mi nevadí že někdo jí, ty krabičky nešustí, nebo i když někdo šustí chipsama v hlasitý scéně, tak ať. Ale že je ticho, někdo začne otvírat brambůrky, to mi fakt hlava nebere. Nebo že zvoní telefon. Ok, může se stát. Ale že tam pětkrát zazvoní, cinkne messenger, nevím, nechápu. Že někdo fotí nějakou scénu s bleskem… jako já jsem hodně tolerantní, ale jsou věci, který jsou prostě přes čáru. Ale nedá se proti tomu nic, proto si stěžuju aspoň tady ![]()
Já, když jsem byla v kině na filmu Její tělo, to bylo začátkem roku 2024, tak tam si ho jeden starší, obézní muž u jedné scénky honil.
Kino bylo poloprázdné, sedla jsem si asi do osmé řady, protože zadní byly dost obsazené a chtěla jsem mít klid a ten muž seděl šikmo v řadě nade mnou. Pořád šustil nějakými obaly od chipsů a vzdychal, hekal, to mě donutilo se otočit.
Chodím do kina strašně ráda sama, užívám si to, naposledy jsem byla před novým rokem s kamarádkou a ta mi pořád něco šeptala a chtěla ten film rozebírat a to ne, to není nic pro mě.
@Azeretereza píše: Více
Mě v tom překvapuje, že to nevadí provozovatelům kina. Odradit si stálé návštěvníky kvůli partě mladých, co si brzy najdou jinou zábavu, mi nepřijde moc strategické. Za nás stačila chvíle kecání a už po kině lítala vzteklá uvaděčka s baterkou, případně pokud to bylo moc, tak se klidně zastavilo promítání. Holt doba se mění.
Mého muže seřvala paní před ním, asi v půlce filmu, že ji stále kope do sedačky, což jsem nezaregistrovala ---- myslela jsem, že se hanbou propadnu! ![]()
A jednou v kině byl za mnou mladý pár na prvním rande ---- a co děláš ráda? co jsi četl za knihu? jaké byly prázdniny — celý film, to mohli do kavárny, že jo.
Příspěvek upraven 05.09.25 v 12:21
Ja jsem driv chodila casto, minimalne 2× mesicne.
Ale presne jak pises, uz jsem z kina odchazela akorat vytocena, z filmu nic, pprad nekdo mele, sviti, susti.. strasny!!!
@Klopotkova píše: Více
To byl pírko z emimina a nehonil nad filmem, ale nad tebou. Poznal tě a nemohl si pomoct.
Do kina jiz temer nechodim. Ohleduplnost a slusne chovani se obecne nejak vytraci… to si rikam temer denne, zvlaste v MHD.
Chodím do artovych kin na artove filmy, takze tohle nehrozi
Žádný popcorn se neprodává, takze neni čím šustit. Cola taky taky ne, takze ani srkání. A své pivo z minipivovaru ci sklenku vína zvladne katdy pit u filmu potichu.
Samozřejmě - hlavni je, ze tenhle typ filmu by hlucici omladinu jen vyděsil.
Btw, v multikinech je nadměrný hluk uz roky a divím se, ze je tam někdo ochoten chodit, kdyz nemusi.
@terien píše: Více
Bosé hnáty si užívám dostatečně ve vlaku. A někdy 3 roky zpátky v dálkovém autobuse mi sousedka za mnou položila bosou nohu tak, že jsem jí měla téměř na své rukojeti sedadla ![]()
@Svetluska55 píše: Více
Do artových kin a malých sálu jsem začla chodit asi ve 20, takže bych netvrdila, že je to jen pro starší a pokročilé v. Ale souhlasím s tím, že tam nechodí burani