Špatná etiketa mladých v kinech - Přestat chodit nebo ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14870
5.9.25 13:21
@Azeretereza píše: Více

Mně pozdní příchody vadí v jakékoli oblasti života. To, že člověk nestíhá z objektivních důvodů, jako je třeba dopravní nehoda a tím pádem zácpa, je asi tak 1% všech pozdních příchodu. Nebo chápu zdravotní indispozice. Ve většině případů je to prostě ale jen lemplactví a neuctivost k druhým. A je jedno, jestli se to týká že jdeš někam na návštěvu nebo na přednášku nebo na školení, vždy to beru jako velké faux pa. Já osobně raději budu někde na školení hodinu předem než 5 min. po začátku. Na VŠ jsem měla hodinu vlakem a 15 min tramvají. Nikdy jsem nepřišla pozdě. Ale místní chodili prostě jak do houslí. Tam 20 min. tam 10 min. tam 0,5 hod., až je jednou jedna profesorka fakt zdrbala. A to jsem studovala v dospělosti a jednalo se třeba o ženské 35 +, nikoli o osmnáctileté děcka. K pozdním příchodům tolerantní nikdy nebudu a v kině nebo divadle mě to obtěžuje

Příspěvek upraven 05.09.25 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
5.9.25 13:21
@Azeretereza píše: Více

Tyjo tak to je asi pravda, že takové situace jsem nebyla svědkem, že by to fakt bylo v takové míře. 8o Většinou je to 1, max 2 skupinky a tam jednorázový zjeb stačí, aby pak do konce filmu ani nedutali. Můžu se jen že zvědavosti zeptat na čem jsi byla? Ať vím co za filmy přitahuje tyhle křupany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
5.9.25 13:25

Týjo, já chtěla jít SAMA poprvé do kina po 10 letech… na Bláznivou střelu.
A nějak se mi už nechce, to jako fakt je to tam takový??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.9.25 13:27
@Kfětoslava píše: Více
:palec:

Prijit presne znamena prijit pozde, IMHO.

Vyjimky odpoustim jen u lidi jako, napriklad, Phileas Fogg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.9.25 13:59

U nás je běžné že někteří se usadí do zadních řad a cvrnkají během filmu popcorn do davu.
Ale stále lepší než když jsem byl před pár lety na animáku a vyhodila mě jedna aktivní mamina že přes mě její dítě nevidí na film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
5.9.25 14:02
@rmot píše: Více

My chodíme do kina primárně na film a načos se sýrovou a pikantní omáčkou… a co jako? 8) k tomu si dám půl litru Coca-coly. Doma si to nedáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
5.9.25 14:05

Do kina chodím často. Občas něco mezi sebou prohodí puboši. Já naopak miluju ty emoce, když kino hlasitě vybuchne smíchy, nebo se lekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
5.9.25 14:07

A ty se jich třeba v tom kině zeptáš, proč přišli pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
5.9.25 14:09
@Bytsamsebou píše: Více

Já se přiznám, že v tomhle mám zase já problém, ale nikdy bych to nevyčítala lidem kolem sebe. Nemůžu chodit na komedie. Pokaždé je tam někdo, kdo se směje na celé kolo u každého prdu a já pak přemýšlím zbytek filmu jestli jsem až takovej suchar a vlastně si ten film vůbec neužiju. :oops: Proto chodím hlavně na dramata a thrillery, kde je celý sál napjatý jak struna a ani nedutá. Ale jak píšu, nikdy bych to těm chechtalům nevyčítala, je to můj osobní problém. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.25 15:11

Chápu, já jsem druhá strana, chodím věčně pozdě. Ne teda do kina, to jsem si užila s ex, nesnáším to. Když jdu do kina, mám ráda tu atmosféru, dát si předtím něco k snědku, posedět, jít do kina a pak domů. Mám ráda i ty upoutávky před filmem. On byl schopen přijít do kina 20 min po začátku, taky mi to přijde buranský, já už s ním pak do kina nechodila, pokud hrozilo že přijdeme pozdě.

Já chodím později tak o 5 minut, žádná hrůza, ale rozumím tomu, že to někomu vadí. Pokud je to důležitý, jsem dochvilná. Ale většinou o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.25 15:14
@Oxymoronka píše: Více

V zajetí démonů 4, chodím většinou jenom na horory, takže je to častý. Když jdu v pátek, v sobotu, tak to beru. Ale teď byl čtvrtek, kino dost obsazený, hlavně touto omladinou. Když jsem byla třeba na Vlnách, tak toto nebylo vůbec. Nebo i posledně na Weapons, taky byl klid, ač to byl horor, a taky ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.25 15:16

To jo, ale to je něco jinýho..já jsem i psala, že když zakřičí a lekne se, tak mi to nevadí. Že se nahlas zasmějí vtipný scénce je super, nic proti tomu. Ale točí mě, že se nahlas smějí svým vtipům, vypráví si historky, a tak. To nemusejí do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76266
5.9.25 15:17
@Oxymoronka píše: Více

a tak, když se smějou, tak to je ještě v pohodě,
ale tady se psalo třeba o tom, že někdo pustil na mobilu děcku jiný film, nebo že někdo prožvaní celý film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.25 15:17

Mě je taky jedno ze někdo jí, já si popcorn dám taky, nic proti tomu. I colu si vypiju. Doma to nedělám, v kině si klidně dám. Nic jiného než popcorn u nás nemají. Ale asi nesrkáš schválně nahlas a nešustíš pytlem, když je zrovna napínavá scénka. To přesně včera bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76266
5.9.25 15:21
@rmot píše: Více
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...