Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Azeretereza píše: Více
Je možné, že to všechno dělám, ale v tom napětí to nevnímám
.
@Bytsamsebou píše: Více
Ne, oni šustí, protože jim je u pr.de.le, jestli to někomu vadí nebo ne. Kdyz je někdo okřikne, tak někdo slušnější si to uvědomí a přestane, někdo ho pošle rovnou do pr.de.le, takže tím se nic nevyřeší.
@lucad77 píše: Více
Viď. Taky si tu dobu ještě pamatuju. A nepřipadá mi, že by to bylo tak dávno. Tento „trend“ pozoruji tak poslední rok, dva.
Do kina moc nechodim, ale taky by me to stvalo. nejvic me stvou lidi na konzertech, ktery celou dobu nataceji na mobil. misto zpevaka apod vidis samy displej mobilu.nebo me stve povidani pri divadle. naposledy v divadle si predemnou dve zensky normalne povidaly.kdyz si chteji pokecat, tak at jdou do vinarny a ne do divadla.
Ano, lidi jsou bezohledni
@Bytsamsebou píše: Více
Neptám, protože to vidím – šli si pro popcorn a občerstvení i přesto že do kina došli pozdě
My máme nejraději letní kina. Takže otevřený prostor a tam je nám úplně šumák, že někdo jí a pije. V létě uspokojíme dostatečně vlastní kino choutky.
@Kelsey1 píše: Více
Jo, to mám taky ráda. Ale u nás hrají jen přes prázdniny a ne úplně filmy, který bych nějak toužila vidět v kině. Nicméně tam občas jdu, protože to mám ráda. Tam je mi taky jedno, jestli někdo šustí nebo mluví, klidně at si tam kouří a pijou. Na pohodu.