Hodinový hotel v paneláku?

Anonymní
9.3.17 18:36

Hodinový hotel v paneláku?

Zdravím a moc prosím o radu. V našem domě v jednom z bytů se provozuje non-stop tedy i přes den hodinový hotel :?.Nikdo s tím nic nedělá, že to prý nejde.Byt mají v osobním vlastnictví a paní co tam bydlí vypadá jako běžná ženská, nic výstředního, pozdraví atd, ale ti chlapi co tam docházejí jsou někdy slušní jindy zas divní…No prostě se mi to nelíbí, že s tím nikdo nic nedělá. V domě bydlí několik rodin s malými dětmi a přece není normální, aby se tam něco takového dělo :nevim: POradíte kde to jít nahlásit, aby to nějak prověřili nebo jim to zatrhli. Poslední dobou je to fakt často co někoho potkávám stát před vchodem a čeká až zajdu za roh a pak jde hned po mě…až z toho jde někdy mráz po zádech…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
9.3.17 18:37

A co ti na tom vadí? tak se za ní pomodli a neřeš to… děcka to určitě nechápou, netřeba to řešit

• Citovat
  • Upravit
27634
9.3.17 18:39

A co chceš hlásit že k paní chodí návštěvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.3.17 18:40

To není hodinový hotel, to je normální kujva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
9.3.17 18:41

Soudní cesta? Jinak s tím asi nic moc nezmůžeš a to ani ten soud není jistý.
Můžete ještě sepsat petici s lidma, kterým to taky vadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.3.17 18:43
@terkom83 píše:
Zdravím a moc prosím o radu. V našem domě v jednom z bytů se provozuje non-stop tedy i přes den hodinový hotel :?.Nikdo s tím nic nedělá, že to prý nejde.Byt mají v osobním vlastnictví a paní co tam bydlí vypadá jako běžná ženská, nic výstředního, pozdraví atd, ale ti chlapi co tam docházejí jsou někdy slušní jindy zas divní…No prostě se mi to nelíbí, že s tím nikdo nic nedělá. V domě bydlí několik rodin s malými dětmi a přece není normální, aby se tam něco takového dělo :nevim: POradíte kde to jít nahlásit, aby to nějak prověřili nebo jim to zatrhli. Poslední dobou je to fakt často co někoho potkávám stát před vchodem a čeká až zajdu za roh a pak jde hned po mě…až z toho jde někdy mráz po zádech…

malým dětem je putna, co se děje za zdmi v soukromí sousedů. A Tobě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.3.17 18:43

Pokud to paní nedělá z čistého altruismu, tak ji můžeš prásknout berňáku. Jinak dětem je to určitě šumafuk a sousedské kádrovací komise už naštěstí zmizely v propadlišti dějin :)

• Citovat
  • Upravit
1472
9.3.17 18:44

S tim asi neudelas nic.. Ona muze rict, ze jsou to pribuzni, navstevy, známí.. Nikdo ji nic nedokaze. Ona si vlastne muze vodit domu koho chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
9.3.17 18:46

A vůbc může třeba vykládat karty nebo šít obleky co ty víš co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.3.17 18:47

Já bych to neřešila. Každý at si dělá co chce…když tím nikomu neubližuje tak co? Všem je do toho houby. A děti určitě nenapadne proč tam ty návštěvy chodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.3.17 18:49
@Saatine píše:
Myslíš, že se k ní objednají? Nebo jí tam jako vlítnou a pokusí se jí dokázat, že ten pán se kterým souloží není její milý? Fakt nevím, jak by to chtěli kontrolovat :D

To se zeptej zakladatelky, můj jemnocit to neuráží :)

• Citovat
  • Upravit
36504
9.3.17 18:50
@ka2ka píše:
A vůbc může třeba vykládat karty nebo šít obleky co ty víš co dělá

jen si povídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patricia89
9.3.17 18:50
@terkom83 píše:

Proc by ji to meli zatrhavat. :nevim:
Byt je jeji.
Ty si taky domu muzes vodit koho chces :nevim: a sousedi ti taky nerikaji, ze tadle kamoska je nejaka „divna“.
A co si dela ve svym byte je uplne jedno :nevim:
I kdyby se na hlavu stavela, tak je to jeji vec.

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
9.3.17 18:55
@Saatine píše:
Jen jsem tím myslela, že rada není k využití ;)
Stejně, nechápu jak na tohle někdo přijde, jsem dost doma a kdyby někdo pořád lezl k sousedům, bylo by mi to fuk.

to jsou ty co nedělají nic jiného než že stojí v okně nebo čumí kukátkem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7939
9.3.17 18:55

Pokud je byt v OV, nezmuzes nic.
Kdyby byl v DB, slo by to asi nejak resit.

A jako bavim se, kolikrat se ty nejvetsi prasarny deji za zaclonkou slusne rodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová