Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co ti na tom vadí? tak se za ní pomodli a neřeš to… děcka to určitě nechápou, netřeba to řešit
Soudní cesta? Jinak s tím asi nic moc nezmůžeš a to ani ten soud není jistý.
Můžete ještě sepsat petici s lidma, kterým to taky vadí..
@terkom83 píše:
Zdravím a moc prosím o radu. V našem domě v jednom z bytů se provozuje non-stop tedy i přes den hodinový hotel.Nikdo s tím nic nedělá, že to prý nejde.Byt mají v osobním vlastnictví a paní co tam bydlí vypadá jako běžná ženská, nic výstředního, pozdraví atd, ale ti chlapi co tam docházejí jsou někdy slušní jindy zas divní…No prostě se mi to nelíbí, že s tím nikdo nic nedělá. V domě bydlí několik rodin s malými dětmi a přece není normální, aby se tam něco takového dělo
POradíte kde to jít nahlásit, aby to nějak prověřili nebo jim to zatrhli. Poslední dobou je to fakt často co někoho potkávám stát před vchodem a čeká až zajdu za roh a pak jde hned po mě…až z toho jde někdy mráz po zádech…
malým dětem je putna, co se děje za zdmi v soukromí sousedů. A Tobě taky.
Pokud to paní nedělá z čistého altruismu, tak ji můžeš prásknout berňáku. Jinak dětem je to určitě šumafuk a sousedské kádrovací komise už naštěstí zmizely v propadlišti dějin ![]()
S tim asi neudelas nic.. Ona muze rict, ze jsou to pribuzni, navstevy, známí.. Nikdo ji nic nedokaze. Ona si vlastne muze vodit domu koho chce.
A vůbc může třeba vykládat karty nebo šít obleky co ty víš co dělá
Já bych to neřešila. Každý at si dělá co chce…když tím nikomu neubližuje tak co? Všem je do toho houby. A děti určitě nenapadne proč tam ty návštěvy chodi…
@Saatine píše:
Myslíš, že se k ní objednají? Nebo jí tam jako vlítnou a pokusí se jí dokázat, že ten pán se kterým souloží není její milý? Fakt nevím, jak by to chtěli kontrolovat
To se zeptej zakladatelky, můj jemnocit to neuráží ![]()
@ka2ka píše:
A vůbc může třeba vykládat karty nebo šít obleky co ty víš co dělá
jen si povídají.
@terkom83 píše:
Zdravím a moc prosím o radu. V našem domě v jednom z bytů se provozuje non-stop tedy i přes den hodinový hotel.Nikdo s tím nic nedělá, že to prý nejde.Byt mají v osobním vlastnictví a paní co tam bydlí vypadá jako běžná ženská, nic výstředního, pozdraví atd, ale ti chlapi co tam docházejí jsou někdy slušní jindy zas divní…No prostě se mi to nelíbí, že s tím nikdo nic nedělá. V domě bydlí několik rodin s malými dětmi a přece není normální, aby se tam něco takového dělo
POradíte kde to jít nahlásit, aby to nějak prověřili nebo jim to zatrhli. Poslední dobou je to fakt často co někoho potkávám stát před vchodem a čeká až zajdu za roh a pak jde hned po mě…až z toho jde někdy mráz po zádech…
Proc by ji to meli zatrhavat. ![]()
Byt je jeji.
Ty si taky domu muzes vodit koho chces
a sousedi ti taky nerikaji, ze tadle kamoska je nejaka „divna“.
A co si dela ve svym byte je uplne jedno ![]()
I kdyby se na hlavu stavela, tak je to jeji vec.
@Saatine píše:
Jen jsem tím myslela, že rada není k využití
Stejně, nechápu jak na tohle někdo přijde, jsem dost doma a kdyby někdo pořád lezl k sousedům, bylo by mi to fuk.
to jsou ty co nedělají nic jiného než že stojí v okně nebo čumí kukátkem ![]()
Pokud je byt v OV, nezmuzes nic.
Kdyby byl v DB, slo by to asi nejak resit.
A jako bavim se, kolikrat se ty nejvetsi prasarny deji za zaclonkou slusne rodinky…
Zdravím a moc prosím o radu. V našem domě v jednom z bytů se provozuje non-stop tedy i přes den hodinový hotel
.Nikdo s tím nic nedělá, že to prý nejde.Byt mají v osobním vlastnictví a paní co tam bydlí vypadá jako běžná ženská, nic výstředního, pozdraví atd, ale ti chlapi co tam docházejí jsou někdy slušní jindy zas divní…No prostě se mi to nelíbí, že s tím nikdo nic nedělá. V domě bydlí několik rodin s malými dětmi a přece není normální, aby se tam něco takového dělo