Hodně nepravidelná menstruace a otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14832
5.7.13 21:14

@AZzuzka No teoreticky byste mohli začít už po 2 měsících - on taky každý doktor tvrdí něco jiného :roll: ale být tebou, tak vážně změnim doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 21:31

@IvkaV no prave…i v diskuzich pise kazdy neco jineho a pak si vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
5.7.13 21:39

@AZzuzka Moje ségra měla ZT loni asi v 8tt a doporučili jí 2 měsíce prevence, takže podle mě to u vás bude taky tak stačit, navíc když píšeš, jaký jste s tím už teď měli boje.. :hug: Ségře se od té doby teda bohužel nedaří otěhotnět, ale nevim, jak moc se na to upíná a taky jí radim vyměnit doktora a už taky pomalu zvažovat CAR, protože po roce se to bere už jako neplodnost.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 21:44

A segra se snazila jak dlouho? A ty? Celou dobu jsme se snazili na teh. myslet, ale ono to moc nejde :-(!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
5.7.13 21:45

@AZzuzka mě říkali i 6 měsíců, ale dodržela jsem dvě MS a začali jsme se znova snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 21:48

@Aspera a za jak dlouho se zadarilo? Ty si taky mela zamlkle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
5.7.13 21:49

@AZzuzka tak já mám taky naprosto nepravidelny cyklus. Někdy 30 dni, někdy i 3 měsíce nic…a teď jsem podruhé těhotná. Poprvé jsem otěhotněla hned při prvním snažení a teď při druhém snažení. Takže v podstatě bez problému. Dlouhé cykly mohou byt anovulacni, ale také nemusí. Vůbec jsem netušila, kdy mám ovulaci, tak jsem zkusila měřit bazalní teplotu a hned to vyšlo. Ovulacní testy u mě nebyly úplně spolehlivé. I když teď máte pauzu, tak si zkus tu teplotu měřit, ať víš, jak to u tebe s ovulaci vypadá (i když každý cyklus muže byt jindy v našem případě). A vyprdni se na to, ze se to měření partnerovi nezdá. Dnes si BT měří kdekdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
5.7.13 21:51

@AZzuzka jojo první taky bylo ZT a otěhotněla jsem 5 měsíců po revizi. Byl to myslím 4 cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.7.13 21:52

Zkus Gynex, jsou to bylinky, harmonizují hormonální hladiny v těle. Byla jsem na tom stejně. Menstruace se mi srovnala téměř hned (tzn. v březnu), teď jsem těhotná cca 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.7.13 22:02

Tak já mám po vyndání Mireny za sebou 7 měsíců zmatků, některé cykly i třeba 56 dní, nakonec skončily vyvolávačkou. Pravděpodobně všechny tyhle dlouhé jsou u mě bez ovulace, doktorku jsem dotlačila ke sledování růstů folikůlů sonem, neukázalo nám to skoro nic, protože jedem měsíc ovulace 13DC při tom sem otěhtoněla v březnu a skončilo to potratem, teď jsem 10TT a ovulace byla 25DC, potvrzená ovu testama a ještě hormonálním profilem. Dotlač svého doktora, ať ti nabere hormonální profil, bere se krev 4 za cyklus a on z hodnot pozná, jestli vůbhec folikuly zrají a jak rychle, pozná ovulační hodnotu aspoň orientačně. Ze všech odběrů udělá pak závěr. Je sice normální mít semtam anovulční cyklus, ale ne jako u mě, kdy jsem měla ze 7 cyklů 4 anovulační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679

@Dalla ty jo, takovahle slova me uklidnuji a drzi nad vodou:-)! Myslis ze staci obyc. teplomer, nebo je to nejaky specialni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216

Ahojky, mam cyklus cca 40 dni, je to 4.cyklus co se snazime o mimi a rada bych tu ms take nejak upravila, az to dostanu, jdu pro gynex. co se ohledne mereni bt tyce, tento mesic jsem zkusela merit poprve a dost toho lituji, ze jsem vubec zacla :zed: Stal se z toho muj ranni ritual, kazdej den si rikam ze merot prestanu ale nejde to proste jako droga :mrgreen: Zacnu totiz novy den tak, ze hned myslim na snazeni, ze mi teplota lita nahoru dolu, hned mam spatnou naladu kdyz si uvedomim ze tu ovulaci vubec nemam, a timhle stresem rozhodne neotehotnim. Jo a ovu testy mi take ovu neukazaly, merila jsem 2× denne :|. Takze za me ovu testy a mereni bt ne-e…Zkusila bych jiny prirodni preparat na upravu ms a sexovat obden, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 22:04

@Aspera tak hlavne ze to vyslo :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 22:07

@mat110 ja uz toho vyzkousela…caje na neplodnost, vajecniky, kontryhel, femigard…jak dlouho si ten gynex uzivala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.7.13 22:11

@alisekR a dala ti doktorka nejake prasky na upravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí