Hodně ostré hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.1.17 19:00

@Sany80s prosím tě, to mi vysvětli, ty pracuješ v celém domě?
Neumím si představit, že by mě manžel vyhodil z našeho domu, ať jdu se svou mámou jinam na kafe a ještě si dovolil mě ztrapnit natolik, že by to řekl té mé návštěvě, ať v podstatě vypadne 8o protože já pracuju, tak si všichni dřepněte na zadek? Chápu v 1+kk, ale nikoliv už v dvoupokojáku natož v domě. Řádila bych asi není úplně ten výraz, který by vystihoval mou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.1.17 19:02
@Sany80s píše:
Nevím, partner by si toto nikdy nedovolil.
Sice je to i jeho dům, ale on si může pokecat na kafi jinde. ty jinde pracovat nemůžeš.
Já bych mu asi v klidu řekla, že jsme se na něčem domluvili a z jakého důvodu mě on nerespektuje.
Na tuto konkrétní situaci bych reagovala tak, že bych tchyni při příchodu vysvětlila, že jsem partnerovi řekla, že se mi to nehodí a on mě nerespektoval a že tedy žádám ji, ať jdou na kávu někam jinam nebo přijde jindy, kdy se mi to bude hodit.
předpokládám, že by partner řádil, ale asi by to byla určitá lekce, pokud by opravdu odešla.

8o 8o 8o to jako fakt?…hustý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
29.1.17 19:05
@Anonymní píše:
@Aotearoa Kez bych byla schopna to tak v klidu prechazet. Stalo se asi po stopadesaty, ze takhle odignoroval moje potreby :( Navic jsem ji pozval hodinu pred terminem, kdy jsem mela mit neco hotove a nestihala jsem. Strasne me to nastvalo, zoufalstvi, casovej press a frustrace. Preju ti, abys takovy hadky nikdy nepoznala :kytka: Zakladatelka

Tak jde i o to pokolikáté si návštěvu odmítla… Píšeš že po stopadesáté ignoroval tvoje potřeby… :think: Přijde mi to jak kdyby to u Vás jelo vše podle tebe. Uděláš taky někdy něco ty podle jeho potřeb? :think: No a rozbíjet nádobí? To už je trochu moc ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
29.1.17 19:11

Pokud by ji pozval sám tak bych se hodně zlobila, ale pokud ona řekla, že chce přijít na kafé a on řekl že jo, tak bych se nezlobila, ta tvoje scéna byla docela drsná, kdyby tohle udělal on tobě, tak by ti to nebylo příjemné, možná by ses i bála?
omluv se mu a snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
29.1.17 19:12
@Malaga píše:
8o 8o 8o to jako fakt?…hustý…

no to teda, to bych si nikdy nedovolila a bylo by mi to hodně trapné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.17 19:13

@orionk tuhle konkretni vikendovou ted v tydnu jednou tchyni s vysvetlenim, ze si pokecame az nebudu mit takovej stres v pristim tydnu a partnerovi dvakrat, ze nestiham a potrebovala bych volno… on to ale nedodrzel :-( jindy se. Treba stalo, ze se domluvime, ze jsme byli ted ctyri vikendy mimo na vylete a paty mam praci, ze tedy dalsi vylet s prateli odmitneme. On jim to ale nerekl (ac slibil, ze jim da vedet) a pak byli pni prekvapeni, ze nejedem. Partner mi to vysvetlil, ze pry myslel, ze „jeste nejak zaridim, abych jela“ :-(

• Citovat
  • Upravit
7876
29.1.17 19:13
@Sany80s píše:
Nevím, partner by si toto nikdy nedovolil.
Sice je to i jeho dům, ale on si může pokecat na kafi jinde. ty jinde pracovat nemůžeš.
Já bych mu asi v klidu řekla, že jsme se na něčem domluvili a z jakého důvodu mě on nerespektuje.
Na tuto konkrétní situaci bych reagovala tak, že bych tchyni při příchodu vysvětlila, že jsem partnerovi řekla, že se mi to nehodí a on mě nerespektoval a že tedy žádám ji, ať jdou na kávu někam jinam nebo přijde jindy, kdy se mi to bude hodit.
předpokládám, že by partner řádil, ale asi by to byla určitá lekce, pokud by opravdu odešla.

NO tvl 8o 8o :mrgreen: Já už se tu nedivím některým diskuzím o vztazích v rodinách :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 19:17

@Aneta.Berg urcite mas z casti pravdu :( delame toto nekdy oba. Ale ve vypjatych momentech se mu ja snazim vyjit maximalne vstric. A pak me stve, ze naopak to nefunguje, asi clovek nema chtit nic na oplatku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.17 19:19
@Doe_Jane píše:
Pokud by ji pozval sám tak bych se hodně zlobila, ale pokud ona řekla, že chce přijít na kafé a on řekl že jo, tak bych se nezlobila, ta tvoje scéna byla docela drsná, kdyby tohle udělal on tobě, tak by ti to nebylo příjemné, možná by ses i bála?
omluv se mu a snad to bude ok

Ano, ale ja bych navsteve rekla, ze stale plati, co bylose receno a navsteva se nehodi, protoze partner ma sileny prace a potrebuje klid a soustredeni… proste bych ho ochranila. O nic neslo, jen rict, prijd jindy, dneska to fakt nejde, nebo ja se stavim u tebe…

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
29.1.17 19:23
@Anonymní píše:
Ano, ale ja bych navsteve rekla, ze stale plati, co bylose receno a navsteva se nehodi, protoze partner ma sileny prace a potrebuje klid a soustredeni… proste bych ho ochranila. O nic neslo, jen rict, prijd jindy, dneska to fakt nejde, nebo ja se stavim u tebe…

já ti rozumím, ale chlapi přemýšlí jinak, neříkám, že by každý reagoval stejně… ale zas buď ráda že má s mamkou dobré vztahy

• Citovat
  • Upravit
49159
29.1.17 19:25
@Anonymní píše:
@orionk tuhle konkretni vikendovou ted v tydnu jednou tchyni s vysvetlenim, ze si pokecame az nebudu mit takovej stres v pristim tydnu a partnerovi dvakrat, ze nestiham a potrebovala bych volno… on to ale nedodrzel :-( jindy se. Treba stalo, ze se domluvime, ze jsme byli ted ctyri vikendy mimo na vylete a paty mam praci, ze tedy dalsi vylet s prateli odmitneme. On jim to ale nerekl (ac slibil, ze jim da vedet) a pak byli pni prekvapeni, ze nejedem. Partner mi to vysvetlil, ze pry myslel, ze „jeste nejak zaridim, abych jela“ :-(

tak si svoje věci přece zařizuj sama ne? 8o
jakýpak - partner jim neřekl? Proč se „domlouváš“ že to udělá on? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 19:27

No nevím no…jako pokud by manžel vyžadoval, abych okolo naší babky skákala, tak bych se taky čertila. Ale pokud toto po tobě nechtěl a ty jsi mohla v jiné místnosti pracovat, tak jsi to přepískla :think:. Trochu se mi zdá, že jsi malinko sebestředná, ale neznám tě…tak nevím no, jen to na mě tak působí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 19:28

Jo a víš co mi příjde, že na tenhle příběh sedí…nemáme ve vztahu problémy, tak si je vyrobíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
29.1.17 19:31

@terinka4444
Koukni, já si třeba umím představit, že někoho ta návštěva ruší v absolutním soustředění.
Já třeba dělám noční a potřebuju spát, spánek mám hodně lehký, takže to, že jsem v ložnici, vůbec nehraje roli v tom, že se vzbudím, když slyším šum kdekoli jinde.
V týdnu to není problém, ale o víkendu jsou víceméně všichni doma a stačí hlasitější činnost a jsem vzhůru.
Návštěva a hovor je scifi, vzbudí mě i jejich povídání.
A představ si, že mě všichni tak milují, že sedí u pc nebo jedou na výlet nebo na návštěvu, dokud se nevzbudím sama.
A já chodím na noční pravidelně a to je teprve omezení.
Mají mě poslat do prdele?
Dovedu si docela živě představit, že zakladatelka v jiných než ideálních podmínkách nestihne to, co by stihnout měla.
Holt není flexibilní.
Ono ale stejně jde nejvíc o to, že ho slušně požádala, aby to odložil a on na ni zvysoka kašlal.
Já nemusím svojí rodině ani říkat, mají o mě starost a hledají cesty, aby mi to ulehčili a zároveň byli spokojení. V rámci možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
29.1.17 19:37

Řešíš kraviny, pokud chtěla jenom na kafe, tak asi nechtěla přijet na týden..
jo a aby ti ten tvůj nezdrhl, chlapi scény nemusí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí