Holčičky a růžová

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
26.9.14 21:10

Ja ruzovou miluju a jsem tim povestna, ze mam VSE ruzove :D Ale nejsem zadna Barbie, proste miluju tu barvu a tim to hasne… Pro svou princeznu, ktera za par dni prijde na svet, mam 90% veci ruzovych a je to doma casty duvod k hadkam :D Pritel ruzovou nesnasi… Jedine, co se mu povedlo mi sabotovat, byl ruzovy kocarek :D Oznamil, ze v tom pripade by s nim nikde nejezdil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.9.14 21:15

Tak ja se tedy přiznám, vždy jsem říkala, ze mít holku nema růžové ho skoro nic. Ted máme po třech klukach holčičku a je to moje cukrová vata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
26.9.14 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
26.9.14 22:18

@kačka25 :mrgreen: :mrgreen: my po dvou klukách takže si celkem užívam změnu z modré a zelené :mrgreen: sama v krámu si oblečení vybere a vždy čím růžovější tim lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
27.9.14 11:08

@Liz Já k růžové právě nenávist nemám, ani nějakou zvláštní averzi, sem tam ji i nosím a dítěti bych ji dala taky, ale tu současnou růžovou-modrou mánii nechápu. Jako když se to někomu líbí, tak ať si to tak má, ale mě to přijde zoufale nudné a neoriginální a hlavně tím strašně omezeným výběrem do toho prodejci nutí i ty, kteří takhle děti oblékat nechtějí. Teď mám kluka, takže růžovou neřešíme, ale určitě by se u nás v případě holčičky nekonal růžový šatník, růžový pokojíček, růžový kočárek atd. Přítel růžovou moc rád nemá (ale jak sám říká, záleží na odstínu) a s růžovým kočárkem by mi určitě nejezdil, já ostatně taky ne. Růžovou beru jako každou jinou barvu a všeho moc škodí, u syna se snažím vyhnout tomu, aby měl všechno modré, ale zároveň mi záleží na tom, jak ho obléknu nebo jaké barvy má v pokojíčku, aby to vypadalo pěkně a ladilo to k sobě a aby to mohla mít i holčička, takže si s tím dávám celkem dost práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.9.14 11:17

@Hoa Mai jo jo, tak to máme podobně nějak všichni. Já spíš řeším ty co znám, které mají k růžové vyloženou averzi z neznámého důvodu. Co by nedaly dceři do vlasů ani růžovou gumičku. Poslala jsem nějaké věci po dceři mámy kamarádky dceři pro holčičku. část si vzala a část mámě vrátila s tím, že dceři růžové věci nedává, ale že jí to moc mrzí, protože věci byly v super stavu a přivezené pro dceru z Ameriky, tak že i originální, že je tu nikdo nemá. Docela jsem se jí divila, na jejím místě bych to kousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
27.9.14 11:33

@Liz aby jí za chvíli holka nebrečela že chce taky růžové oblečení jako nosí ostatní holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.9.14 11:35

Ja ruzovou rada, sama mam par ruzovych kousku; ale je pravda, ze driv ( tak 2-3 roky zpet) jsem ji taky nemusela. Ted mame i ruzovy kocarek a skoro vzdy ma mala na sobe neco ruzovyho.
Jinak, kdesi kdysi jsem cetla, ze v minulosti byla ruzova barva barvou muzskou a jeji vnimani jako zenske se zmenilo nekdy v tomto nebo minulym stoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.9.14 19:47

@Markéta80 to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.9.14 19:48

@Gorlami to je nádhera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
27.9.14 19:51

Mám na dvouměsíční dcerku i růžové oblečky, ale je jich minimálně, je tolik hezkých barev, tak nehodlám kupovat jen růžovou, stejně se mi víc líbí třeba červená a jinak, kdybych měla chlapečka, to ho taky nebudu oblékat jen do modré, ale klidně bych ho navlékla i do růžových dupaček, proč ne… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12921
27.9.14 19:55

@martina.se Přesně souhlasim přítel občas řiká jestli nejsem chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.9.14 19:56

Jo jo, můj chlapeček také dědí růžovou, třeba pyžámka a bačkůrky na doma. Jinak mě se na holčičkách hrozně líbí tyrkysová, ale moje dcera je bledule a když má na sobě tyrkysovou, tak vypadá ještě zeleněji než normálně :|

Příspěvek upraven 27.09.14 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.9.14 19:58

@Liz Právě mužou ty děti mít problém pak ve školce, kde ružová u holčiček je standart. Poděděné oblčení ružové ok nové jenom, když by to bylo fakt hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.9.14 20:02

@annaei já myslym, že ne, že je opravdu spoustu krásných věcí na holčičku a nemusí to být růžové. Klukovi bych ale nic růžového do školky nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková