Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já se chlapa zeptala, jak mě chce upravenou, když jsem od toho čekala vážný vztah. Proč bych pro něj měla vypadat nepřitažlivě, když ho chci, že jo. On mi řekl úplně vyholit a na oplátku jsem dostala bonus
zeptal se i on mě, jak má dole vypadat.
Nikdo ti neporadí, jak to má rád ten tvůj. Takže za mě je opravdu nejlepší se ho zeptat, co se stydět, když spolu budete spát
. A pokud jde jen o známost na jednu noc, tak bych se tím nezaobírala a byla tak, jak mě to vyhovuje.
@Alušáček píše:
Oholit, maximálně nechat úzký proužek.. Docela mě ten dotaz překvapuje, myslím že standart je být oholena, ne chlupatá.
Standard je byt tak jak to kazde vyhovuje a ne jak nekdo tvrdi, ze je neco standard…
@Netopirek píše:
Tak já myslela že oholit všechno je dneska normální
To není vůbec pravda. Spousta žen nejen z mého okolí se neholí, jen maximálně zastřihují, popř. si holí jen okolí bikin.
Jéj slečno toto je to poslední, píšeš že nechceš abychom ti říkaly, že záleží na tobě, tak já ti jako 21 letá říkám ohol se
nic tím nezkazíš, já se holím, dá se říct pravidelně, hlavně když jedu k příteli, ale je to proto, že se pak cítím líp a chlupy mi tam prostě vadí, ač jsem světlá a nemám takový mechorost, jako třeba tmavší ženy. Přátel ten se neholí skoro vůbec jednou za čas, ale u něj mě to nevadí, aspon mám poct že spím s chlapem né s děckme, ano je to zajímavé, ale je to tak. ![]()
@Payus píše:
@Božislava pry pedofilni..to je mi nazor do placu..co holit treba z duvodu lepsi hygieny, pro pocit vetsi cistoty?
Ja jsem napred na ten nazor o lepsi hygiene s vyholenou pipinou nechtela reagovat. Ale kdyz vidim, ze se ten mytus rozmaha.
Z lekarskeho hlediska ochlupeni ma svuj vyznam prave z hlediska zdravi. Zeny, ktere maji caste zanety mocovych cest vedi, ze to riziko infekce stoupa prave kdyz se dole vyholi. To ochlupeni je zkratka ochrana pred prunikem bakterii. Oboci a rasy zase chrani oci. Neco jineho z hlediska hygieny je snad jen podpazi, protoze tam se usazuji soli a opravdu holeni pomaha. Jinak vubec nechapu, jak by lepsi hygiene mohlo pomoct vyholit si pipku. Vyholena nevyholena nevidim v hygiene teda zadnej rozdil. Jakoze vyholene zeny se nemusi tolik koupat nebo jak je to mysleno?:-) Nebo ze nevyholene smrdi? Prosim o objasneni teto zahady
Vyholovani pipiny je otazka mody (estetiky) max poslednich 15 let, predtim byla zenska s vyholenou jedine stetka, jinej duvod to fakt nema. Za par let bude moda zase jina…
Jestli mas cas, zkus si to nanecisto. Takova podrazdena zarudla pipka se zarostlymi chloupky nebude moc prijemne poprve. Jestli chces byt upravena, tak to jeste muzes vzit zastrihovacem, tam bude vetsi jistota, ze nic nezaroste.
@KaroliS Tak dovedu si rozdíl v hygieně představit akorát při MS, pokud člověk nepoužívá kalíšek ani tampony… Jinak souhlas, že má ochlupení svůj význam.
@KaroliS jsem 14 dni po porodu, zarustam dole a cistci si neprijdu..naopak prijde mi ze se hygiena hur udrzuje ja si proste prijdu spinava. Pro me za me at si kazda chodi chlupata a zarostla, je to kazdeho vec. Ja zde rekla svuj nazor, ne nic lekarsky podlozeneho nemam potrebu delat tu chytrou za kazdou cenu. Proste ta srara garda ma zazito ze zena musi byt chlupata a chlap smrdet…no diky bohu ze jsem mladsi rocnik😂 😂 😂
@Payus Aha, takže nemáš nic podloženo, ale klidně tvrdíš, že je to hygieničtější…
@j.a.n.i1 cti poradne kdyz uz mas potrebu komentovat muj nazor, pisu ze si prijdu cistci - Ja si prijdu cistci Ja a zase jen Ja, nikde neuvadim ze to ma tak kazda. Nikde nepisu je podlozeno ze je lepsi hygiena, jen ze me to prijde hygienictejsi…tak sorry jako😁. Pisu jen na svou osobu, muj poznatek, tak sorry ze to tak vnimam…zamyslim se nad sebou ![]()
Anonymní zakladatelko rerspektivě zakladeteli
,tak slyšíš názory žen?
Doufám že jsi si udělal, opakuji udělal názor!
![]()
@Payus píše:
Proste ta srara garda ma zazito ze zena musi byt chlupata a chlap smrdet…no diky bohu ze jsem mladsi rocnik😂 😂 😂
Spíš na tom vadí ta povýšenost a pohrdání ostatními. Názory lidi můžou mít jaké chtějí, ale když k tomu přidají tohle, tak si o nich prostě ostatní myslí svoje ![]()
Jinak pro zakladatelku - to holení bych taky určitě zkusila s nějakým předstihem, on ne každý má štěstí, že klasickou žiletku dobře snáší a ty zarůstající chlupy umí zrovna tam docela potrápit. Jinak trend je upravovat a míru si pak časem najdeš sama…
@Akve ano to jsem uz napsala schvalne, je to drze a jedovate, az hnusne. Souhlasim s vami. Protoze tady ma kazda patent na vsechno a do kazdeho se tu musi strefovat za jiny nazor. Ale jsem pitoma i ja, mam to ocekavat
a vedet jak to tady chodi.
@Payus píše:
@KaroliS jsem 14 dni po porodu, zarustam dole a cistci si neprijdu..naopak prijde mi ze se hygiena hur udrzuje ja si proste prijdu spinava. Pro me za me at si kazda chodi chlupata a zarostla, je to kazdeho vec. Ja zde rekla svuj nazor, ne nic lekarsky podlozeneho nemam potrebu delat tu chytrou za kazdou cenu. Proste ta srara garda ma zazito ze zena musi byt chlupata a chlap smrdet…no diky bohu ze jsem mladsi rocnik😂 😂 😂
Ale tak nazor mej, ja reagoval na vyrok, ze vyholeni je dneska standard a zaklad hygieny. Rekla bych, ze proste jsi na to zvykla a ze je ti to neprijemna, ze i pripadas neupravena. Hur udrzuje hygiena, kdyz ji neoholena -to jsou takove nic nerikajici terminy. Ja nechci nejak verejne rozebirat, jestli se holim neholim jak a co me osobne prijde lepsi, nejak uz me to prijde za caru moji intimity:-) Ale teda ze chodim pravidelne leta do bazenu a i jinak hodne sportuju, tak proste vidim ve sprchach, jak se to meni a uplne vyholene zeny moc nechodi. To jsou vyjimky. Asi jako tuna makeupu a perfektni uces. Jasne, upravene ano, ale to je trosku jina vec. A jakoze uz malokdy potkas zenu, ktere trci bobr z plavek, to stopro ![]()
@Vojta40 píše:
Anonymní zakladatelko rerspektivě zakladeteli,tak slyšíš názory žen?
Doufám že jsi si udělal, opakuji udělal názor!
![]()
Jojo, tez me to napadlo, ale tak at si uchyl uzije. To me fakt netrapi. Lidi masturbujou nad ruznejma vecma. To by ses musel bat existovat, aby nad tebou, tvym dilem, ci slovem nekdo nekde nemasturboval…