Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neholit, jen upravit. když žena sundá kalhotky tak at vypadá jak žena a ne jako holčička. Oholený ženský klin se muže libit snad jen pedofilním jedincum.
Já jsem se neholila nikdy, žádný partner s tím neměl problém, je mi 27, a holit se ani nemíním, je to nepřirozené a pedofilní
partner má 40 a též preferuje přirozenou podobu
Ahoj, tady autorka příspěvku. Děkuji všem za názory, jak jsem očekávala, tak jedna skupina tvrdí oholit celá, druhá jen vyholit. Faktem je, že doteď jsem se jenom kvůli sporu vyholovala, především v oblasti bikin a vždy mi naskákaly pupínky. Co s tím?
Zkoušela jsem holit po směru růstu chloupků, je to lepší, ale zase nevýhoda je v tom, že oholení není tak precizné, což mi samozřejmě zrovna na to poprvé by vadilo
. A teď vážně nevím, co mám dělat. Zkusím se tedy vyholit celá a pozorovat, jak na to reaguje zbytek kůže, zkusím ponechat ten trojúhelníček (na ten se teda fakt „těším“, to dopadne..
). A když se zase osypu, tak jsem asi v háji
Nebo nemáte holky ještě nějakou radu, jak předejít těm pupínkům po oholení? Např. nějaké přípravky jako pěna na holení atd?
Předem moc díky! ![]()
Ps. : díky té z vás, která mi napsala, ať si to užijem
![]()
Ps2: chlap nejsem a nad touto konverzací jak holit bobry si nehoním
![]()
Ps3: závidím všem chlapům, že nemají tyhle naše ženské „starosti“
@GabinkaCh píše:
Mě to přijde ehm divné, nepřirozené, nelíbí se mi to. Proužek musí být
Mně se ten proužek nedaří. Všechno pryč je pro mně snazší ![]()
Za žádných okolností si chlapi nestěžovali.
Doporučuji kompromis, okolí bikin a okolí poševního vchodu dohola, zmenšený trojúhelník třeba zkrátit nůžkami nebo zastřihovačem. Se zarůstáním chloupků jsem si taky dost užila, teď už pár let používám elektrický holící strojek a nic nezarůstá.
@Netopirek píše:
Mně se ten proužek nedaří. Všechno pryč je pro mně snazší
Jsem na to podobně
tedy když se mi zrovna chce.
Zkus zastřihovač, zakladatelko. Já kvuli extrémně citlivé kůži ziletku používat nemohu, takže používám zastřihovač, co je na vlasy a vousy. Neoholi Tě sice úplně, do hladka, ale vše krásne zarovná, nic nezaroste, nepodrazdi se… A mně i muži to tak vyhovuje, protože úplně vyholenou pipku rádi nemáme, to můžeš nosit mlada generace, ale ne já ve středním věku, v tom bych se necítila
takže upravit, zkrátit ano, oholit úplně nikoliv. Navíc s manželem využíváme jako předehru - on mě oholi a hezky večer je na světe. ![]()
(prosím anonym, nemusí všichni známí vědět, co a jak si holim, díky ![]()
@Anonymní píše:
Zkus zastřihovač, zakladatelko. Já kvuli extrémně citlivé kůži ziletku používat nemohu, takže používám zastřihovač, co je na vlasy a vousy. Neoholi Tě sice úplně, do hladka, ale vše krásne zarovná, nic nezaroste, nepodrazdi se… A mně i muži to tak vyhovuje, protože úplně vyholenou pipku rádi nemáme, to můžeš nosit mlada generace, ale ne já ve středním věku, v tom bych se necítilatakže upravit, zkrátit ano, oholit úplně nikoliv. Navíc s manželem využíváme jako předehru - on mě oholi a hezky večer je na světe.
(prosím anonym, nemusí všichni známí vědět, co a jak si holim, díky
Dělám to taky tak a doporucuju. Žádné zarůstání, podrážděná kůže atd.
@Sue2008 píše:
Mě se na podrážděnou kůži po holení osvědčil panthenol.
Mě zase měsíčková Indulona. ![]()
Ja si cely spodek zastrihuji zastrihovacem na vousy (tedy ja ho pouzivam vyhradne sama jen na tuto prilezitost).
Mam pak chloupky cca 0,5mm dlouhe, ale nedrazdi mi to kuzi tak, jako primo hladke oholeni.
Mne se to libi a manzelovi taky..
@Netopirek píše:
Tak já myslela že oholit všechno je dneska normální
Tak zase rozbalit zenskou 40+ uplne vyholenou je docela divny jako rozbalit patnactku s krovim deroucim se pres spodary. Podle me by to melo byt trochu vekem ve vyvinu
@Anonymní píše:
Neholím - na přání manžela. I mně to tak vyhovuje, s nahatou pipkou bych se na bazéně ve sprchách styděla, že mi na ni každá může civět.
Ono totiz kazdyho zajima na plovarne ve sprchach a satnach koukat na cizi pera a pipiny
to totiz drtiva vetsina nikdy v zivote nevidela
tenhle premrsteny stud fakt nikdy nepochopim. Chlap se ve sprse meje nekde otoceny do rohu, aby nekdo prochazejici nahodou nezahlidl jeho ud
ted jde nova moda z usa, brat si pod sortky u bazenu a more trenky a sprchovat se v trenkach
uz jsem to zpozoroval i zde. Ve fitku ve sprse dva cucaci a sprchovali se v trenkach ![]()