Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Božislava píše:
A dokonce fotit a posílat na web tajneulovky.cz
Pro tebe bych doporucil tohle
@Anonymní píše:
Zkus zastřihovač, zakladatelko. Já kvuli extrémně citlivé kůži ziletku používat nemohu, takže používám zastřihovač, co je na vlasy a vousy. Neoholi Tě sice úplně, do hladka, ale vše krásne zarovná, nic nezaroste, nepodrazdi se… A mně i muži to tak vyhovuje, protože úplně vyholenou pipku rádi nemáme, to můžeš nosit mlada generace, ale ne já ve středním věku, v tom bych se necítilatakže upravit, zkrátit ano, oholit úplně nikoliv. Navíc s manželem využíváme jako předehru - on mě oholi a hezky večer je na světe.
(prosím anonym, nemusí všichni známí vědět, co a jak si holim, díky
To je nejaka nova odmena pro chlapa, holit ji bobra? ![]()
@Komsomol píše:
Tak zase rozbalit zenskou 40+ uplne vyholenou je docela divny jako rozbalit patnactku s krovim deroucim se pres spodary. Podle me by to melo byt trochu vekem ve vyvinu
Co je tohle zase za pitomý názor? Proč by měly ženy po čtyřicítce mít zarostlé pipiny to nevím tedy ![]()
@boball píše:
Co je tohle zase za pitomý názor? Proč by měly ženy po čtyřicítce mít zarostlé pipiny to nevím tedy
Já asi vím, jak to myslí, ovšem problém je, že když jsem 20 let zvyklá „do hola“, tak tam najednou ten priblbly trojúhelník ne a ne vytvořit
, takže na nějaké očekávání úměrné věku prostě kašlu. Zatím to nikoho nepobourilo ![]()
@Silverine247 píše:
Já asi vím, jak to myslí, ovšem problém je, že když jsem 20 let zvyklá „do hola“, tak tam najednou ten priblbly trojúhelník ne a ne vytvořit, takže na nějaké očekávání úměrné věku prostě kašlu. Zatím to nikoho nepobourilo
To víš, že jo, člověk už na to houby vidí a bude tam vytvářet jakési patvary, pěkně na kluka do hola a vymalováno ![]()
@boball píše:
Co je tohle zase za pitomý názor? Proč by měly ženy po čtyřicítce mít zarostlé pipiny to nevím tedy
Nerikam ze zarostly, ale aby padesatka byla vyholena do hladka mi prijde infantilni. To samy kdyz ma padesatileta zenska tricko z NY urceneho pro teen. Vzbuzuje to ve mne pocit, ze neco nestihla
@Komsomol píše:
Tak zase rozbalit zenskou 40+ uplne vyholenou je docela divny jako rozbalit patnactku s krovim deroucim se pres spodary. Podle me by to melo byt trochu vekem ve vyvinu
Škoda, že není i mozek s věkem ve vývinu ![]()
Současnému a bývalému partneru je to prý jedno, co tam mám.
A já jsem zase taková, že to dole ráda střídám.
Takže někdy mám bobra, jindy čárečku, jindy dohola. ![]()
Na intimní partie a v podpaždí se mi osvědčila cukrová pasta. Chvíli to trvá, než v tom má ten cvik, ale výsledek stojí za to.
A ještě dodávám, že je mi 29. ![]()
@Komsomol píše:
Zajímavý názor
Ale jak se říká, starého psa novým kouskům nenaucis
My 40+ se holime už 25let a těžko s tím jen tak přestaneme ![]()
@Komsomol píše:
Nerikam ze zarostly, ale aby padesatka byla vyholena do hladka mi prijde infantilni. To samy kdyz ma padesatileta zenska tricko z NY urceneho pro teen. Vzbuzuje to ve mne pocit, ze neco nestihla
@Anonymní píše:
Dobrý den, holky/ženy. Omlouvám se Vám za stupidní dotaz, ale já nevěděla, kde se mám zeptat - kde najdu tolik žen pohromadě a ještě můžu zůstat v anonymitě
Jde mi o to, že mě čeká mé poprvé a já si fakt lámu hlavu nad takovou blbostí, jestli si oholit celé intimní partie, popř. jen část nebo neholit… Prosím holky, co váš partner preferuje? Víte, je mi dost trapné se před prvním sexem ptát svého kluka, určitě by se styděl i on… Tak mě napadlo, že se nejdříve zeptám vás.
Prosím nepište mi názory jako například že se mám řídit sebou, co mi je pohodlné atd, to teď slyšet nepotřebuji. Mě vážně zajímají jen názory, co se líbí vašim klukům/mužům.Díky předem
Nějak nemohu uvěřit tomu, že někdo se chystá na své „poprvé“ a na první sex a ještě nedošlo k žádnému osahávání tam dole? ![]()
Zní to tak trochu TROLLOVITĚ…
Dost chlapům se líbí vyholená. I orální sex je podle mě lepší, když člověk nevyplivuje chlupy
. Mě zase příjde ujetá čárka, či trojúhelník
, je to jak knírek, či bradka
… Navíc mi to přijde jako retro, stejně jako tanga.
@Alušáček píše:
Zajímavý názorAle jak se říká, starého psa novým kouskům nenaucis
My 40+ se holime už 25let a těžko s tím jen tak přestaneme
No, právě ![]()
Ono zase těch uplně vyholených žen moc není. holí se uplně naprosté minimum.To vím z vlastní zkušenosti. většinou ženy jen upravují.
@Anonymní píše:
Ono zase těch uplně vyholených žen moc není. holí se uplně naprosté minimum.To vím z vlastní zkušenosti. většinou ženy jen upravují.
Já znám opak, hlavně mladí
. Kór na bazéně mají čárku, nebo bobra ty starší ženy.