Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nezdá se mi to stejně jako u těch 100 jiných zázraků na trhu
ale nezkoušela jsem a neznám to… ![]()
Nevěřím ničemu, co slibuje zázračné výsledky. Odjakživa platilo, že když chci zhubnout, musím pravidelně jíst a cvičit, cvičit, cvičit.
Já bych tomu teda nevěřila.Souhlasím s tím,že se musí hlavně cvičit a správně jíst.
moja zivotom overena zasada znie: ked nieco vypada az prilis dobre, tak je za tym nejaky podvod ![]()
ahoj,
chtela jsem to ozkouset a objednala. druhy den mi volali a zjistovali jak se stravuju, kolik piju a v podstate vynadali. rekli ze musim jist po 2 hodinach a nejdyl v 6 az 7 a denen min 2 litry vypit jinak mi ten jejich zazracny pripravek nepomuze coz kdyz dodrzim metabolismus se mi nastartuje sam a zhubnu tez. a strasne se divili ze jsem si za tu uzasnou cenu ktera je jen dnes neobjednala min 2 baleni a ze dalsi den bude za tech 2190 a stejne druhej den bylo za tech 990. takze jsem jejich zazrak zrusila
Nevěřím tomu ani ničemu podobnému.. správně jíst a hýbat se-to je veškerá věda. Takže kašli na blbosti, radši přidej pohyb jez pravidelně zdravé potraviny ![]()
taky nevěřím na žádné zázračné přípravky na hubnutí. Pokud se člověk snaží cvičit a jíst vyváženou stravu a hlavně pravidelně, měl by vidět výsledky časem.
Dalsi podvod jako vse co slibuje uzasne vysledky za malo namahy..
Neverit,nekupovat.
Navic 12,5 kila za 4 tydny neni ani zdrave..Idealne mas hubnout 0,5 kg tydne,maximalne kilo tydne..Najed si na pravidelnou hodnotnou zdravou stravu a zacni se trosku hybat,za chvilku uvidis vysledky..A za ty usetrene penizky si muzes zajet treba nekam na dovcu si odpocinut.. ![]()
tak si pocti tuto diskuzi.. ta mluvi za vse
https://www.emimino.cz/…ankovani/21/
Věř tomu, že pokud by na trhu existovala nějaká pilulka která by dokázala rychle zázraky tak by kolem nebyl tlustý nikdo. Taky jsem utratila spoustu peněz za různý s*ačky a bylo to k prdu. Chce to prostě nežrat(teda jen střídmě a správný věci) a hýbat se
Bohužel ![]()
@Katush píše:
Já bych tomu teda nevěřila.Souhlasím s tím,že se musí hlavně cvičit a správně jíst.
Tak, tak ![]()
Nooo, ono něco možná funguje. Jako za mě - ta investice by byla moc vysoká na to, abych si to vyzkoušela, takže nebrat.
Ale je pravda, že naše naivní babka se nechá nachytat na ledacos, nějaký ty pilule si objednala a fakt zhubla.
Akorát je lenivá, takže než chodit na procházky je snazší sedět a žrát, takže je ještě větší koule než dřív. Ale jeden čas to brala a čuměla jsem. Ale může to mít účinek jen na někoho třeba. ![]()
Ahoj, je tady o tom celá diskuze, jsou to profláklý tablety Wheight Loos. Pročtěte si to, já se taky málem nachytala
![]()
Nevyzkoušela jste to některá? Je to asi zase jen tahání peněz z lidí, co…