Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dita0001 píše:
Je super!A ta fotka
Nechceš mi taky nafotit výrobky
dekuju, jses hodna. S fotkami taky bojuju…
@Káťa19 píše:
@zuzikka @warita to jsme na tom holky stejně
já taky
já ty nápady vlastně teprve objevuju, inspirace je důležitá, ta mě vlastně nakopla. Kamarádka hodila sirku a já malinko začla hořet.
momentálně dělám už asi milion let tohle
![]()
mám tam chyby, ale tak dělám to poprvý.
@zuzikka píše:
@Lana25 Máš skvělej cit pro barvy! Macrame je taky jedna z technik, kterou bych chtěla umět. Nejradši bych se rozčtvrtila, abych všechny své plány vůbec stihla.
jee děkuju, jsi hodná. Ono to vypadá složitě, ale až zas tak není. chce to trpělivost a chytnout to do ruk, jak chytneš grif, jde to mnohem líp ![]()
@Lana25 se třema malýma dětma fakt vůbec nestíhám
ty děti ještě nemáš, vid? tak toho využij ![]()
a co to bude? ![]()
@warita píše:
jezis, me to povidej. Mam tolik napadu a tak malo casu.
Ty lidi, co dokážou spát jenom tak 2-4 hodiny denně (mají nějaký spešl gen), tak ti se mají, mnohem víc toho stíhají ![]()
Máte to všechny moc krásné holky ![]()
@Lana25 píše:
Přesně, jen se neboj, strach má velký oči![]()
Kdo nic nezkusí, nic nemá..víš jak.
No právě jak nemám s ofic. prodejem čehokoli a vůbec s podnikáním žádné zkušenosti, tak jsem nevěděla, jestli se po všem jde fakt hodně přísně a do detailu nebo ne, proto se trochu bojím, nějakou obří pokutu platit, tak to bych byla na mašli.
Mě úplně vyděsila taková nějaká věta v zákoně, že i výrobek, který by mohl svou povahou odpovídat na hračku, musí mít ty všechny hračkové certifikáty. A pak koukám a vidím, že to prostě asi nějak jde a v praxi to doufám není zas až takový hon na čarodějnice..sbírám právě v tomhle názory a zkušenosti lidí, co už takto vyrábějí a prodávají - v malém, jen jako malý přivýdělek, dá se říct víc pro radost než pro peníze. Kdyby ti měli platit desetitísícové položky za certifikáty nebo pak za pokuty, asi by je to položilo.
@Evulina už jsme si spolu o tom psaly a je to tak, děláme to pro potěšení, že nás to baví, žádného honu na čarodejnice se neboj ![]()
Můj poslední výrobek, klubíčkový věnec
teď šiju postavičky na kolotoč nad postýlku a pak budu dělat vánočního skřítka. Jsem na neschopence těhotná, tak pak zase něco vymyslím ![]()
@martina289 píše:
Můj poslední výrobek, klubíčkový věnecteď šiju postavičky na kolotoč nad postýlku a pak budu dělat vánočního skřítka. Jsem na neschopence těhotná, tak pak zase něco vymyslím
Ten je kráásnej
Tak, a od teďka mám Vánoce ![]()
@Káťa19 píše:
@Lana25 se třema malýma dětma fakt vůbec nestíhámty děti ještě nemáš, vid? tak toho využij
a co to bude?
S dětičkama je to mazec, viď ![]()
@Lana25 píše:
jojo jsem single a no childrenje to taková podložka
pod cokoliv
Tak to tvoř co nejvíc ![]()
Já jsem asi divná. Mě jde tvoření i se třemi dětmi. Ale zas jsem problém já.
Když něco najdu, tak to hned začnu dělat. Takže pak mám hromadu rozdělených věcí, ale nic hotového ![]()
@Netopirek jako jo, já taky tvořím se třema dětma, ale jsou všechny dost malé 5m, 3r, 5r…
takže se jim i dost musím a chci věnovat a chci si je zároveň užít, vždyť rychle rostou. Ale s tím, že mám rozdělaných mraky věcí, jsem na tom stejně
troufnu si odhadem říct, že ke dvaceti ![]()
fajn bylo léto, šli jsme na hřiště a já si vzala háčkování s sebou, ted už to bude horší
@Káťa19
Tak to máš maličké. Já mám 2,4,10. Přes týden jsou starší dvě v ústavech, 3.spí po obědě - cca hodina pro mě. A večer když po 22 hod už mám zase čas ![]()
Já se rozhodla, že do konce roku chci dokončit co mám rozháčkované. No nedodělala jsem nic, ale rozdělala další dvě věci ![]()
Edit. A na hřištích taky háčkuji