Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam nejake nevyzvednute objednavky, horcicovy puff, koberec…
@Lana25 Díky, aspoň někdo pochválí. Manžel je na slovo skoupý. ![]()
@zuzikka píše:
Tak jsem konečně po čtvrthodinách dodělala pro manžela brašnu na Kodak Panoram. Mám z ní fakt radost.
Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?
Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).
@warita píše:
Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).
Ne, to má jen tak
koupil si foťák a já to bez té brašny nemohla vidět.
Z hnědé waflové mám rozšité kalhotky pro prcka, ale bude je muset dodělat máma, nemám čas. Ale při zkoušce se manžel výjimečně rozplýval a označil prcka za Wafličku ![]()
@warita píše:
Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).
Wari mýdla děláš taky?
@Lana25 píše:
Wari mýdla děláš taky?
nedelam, ty mam dokoupene. Ale moje mamka se tomu nejnovejs venuje. Ted varila mydla s olivovym olejem.
Holky, to je paráda. Já můžu vložit asi jen toto
Ale dělají radost ![]()
Já tu teď hotového skladem nic moc nemám
Už dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…
@Dita0001 píše:
Já tu teď hotového skladem nic moc nemámUž dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…
jak ti to jde? u mne je docela ticho po pesine. Obcas si nekdo neco objedna, ale musim se priznat, ze jsem cekala vetsi fofr pred vanoci.
Jako, tento rok mi to je asi jedno, jsem v tretim trimestru a jsem rada, ze jsem rada. Chtela bych ale do vanoc stihnout nasit kuchynske chnapky, mozna nejakou vanocni/mikulasovskou puncochu a nafotit to. Mozna i vanocni sadu „uterka, schnapka, etc“. Uvidime, asi to uz nestihnu a po vanocich budu mit jine starosti.
@Dita0001 píše:
Já tu teď hotového skladem nic moc nemámUž dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…
Ta knížka je krásná. A ta žába je co?
@warita píše:
jak ti to jde? u mne je docela ticho po pesine. Obcas si nekdo neco objedna, ale musim se priznat, ze jsem cekala vetsi fofr pred vanoci.Jako, tento rok mi to je asi jedno, jsem v tretim trimestru a jsem rada, ze jsem rada. Chtela bych ale do vanoc stihnout nasit kuchynske chnapky, mozna nejakou vanocni/mikulasovskou puncochu a nafotit to. Mozna i vanocni sadu „uterka, schnapka, etc“. Uvidime, asi to uz nestihnu a po vanocich budu mit jine starosti.
Docela to jde. Ale nejvíc toho bývá až tak v listopadu, na poslední chvíli. Teď jsem měla několik objednávek přes Fler, ale nejvíc frčí FB. Já mám teď čtyřměsíční mrně, tak je to takový složitější, ale zatím stíhám.
@Netopirek píše:
Ta knížka je krásná. A ta žába je co?
Díky
Žába je pokladnička. I ty ostatní zvířátka na poslední fotce.
@Paoloska píše:
Holky, to je paráda. Já můžu vložit asi jen totoAle dělají radost
ti jsou boží náhodou
![]()