Home-made tržiště na eMiminu. Pochlubte se svými výrobky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
16.10.19 12:45

Mam nejake nevyzvednute objednavky, horcicovy puff, koberec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
16.10.19 12:46

@Lana25 Díky, aspoň někdo pochválí. Manžel je na slovo skoupý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.10.19 13:08
@zuzikka píše:
Tak jsem konečně po čtvrthodinách dodělala pro manžela brašnu na Kodak Panoram. Mám z ní fakt radost. :dance:

Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?

Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
16.10.19 13:19
@warita píše:
Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).

Ne, to má jen tak :D koupil si foťák a já to bez té brašny nemohla vidět.
Z hnědé waflové mám rozšité kalhotky pro prcka, ale bude je muset dodělat máma, nemám čas. Ale při zkoušce se manžel výjimečně rozplýval a označil prcka za Wafličku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 13:20
@warita píše:
Ty jo, tak ta je, to bude mit k vanocum?Muj drahy ma tento tyden narozky, takze dostane ode mne vlastnorucne vyrobenou osusku z waflove balvlny v tmave modre a k tomu sadu prirodnich mydel (to si sam pral).

Wari mýdla děláš taky?

• Citovat
  • Upravit
23966
16.10.19 14:19

@zuzikka 8o
Krása. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.10.19 14:30
@Lana25 píše:
Wari mýdla děláš taky?

nedelam, ty mam dokoupene. Ale moje mamka se tomu nejnovejs venuje. Ted varila mydla s olivovym olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
16.10.19 14:42

Holky, to je paráda. Já můžu vložit asi jen toto ;) Ale dělají radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.10.19 15:04

Já tu teď hotového skladem nic moc nemám :think: Už dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.10.19 15:13
@Dita0001 píše:
Já tu teď hotového skladem nic moc nemám :think: Už dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…

jak ti to jde? u mne je docela ticho po pesine. Obcas si nekdo neco objedna, ale musim se priznat, ze jsem cekala vetsi fofr pred vanoci.

Jako, tento rok mi to je asi jedno, jsem v tretim trimestru a jsem rada, ze jsem rada. Chtela bych ale do vanoc stihnout nasit kuchynske chnapky, mozna nejakou vanocni/mikulasovskou puncochu a nafotit to. Mozna i vanocni sadu „uterka, schnapka, etc“. Uvidime, asi to uz nestihnu a po vanocich budu mit jine starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.10.19 15:29
@Dita0001 píše:
Já tu teď hotového skladem nic moc nemám :think: Už dělám vánoční objednávky. Tak na kouknutí něco z poslední doby…

Ta knížka je krásná. A ta žába je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.10.19 17:42
@warita píše:
jak ti to jde? u mne je docela ticho po pesine. Obcas si nekdo neco objedna, ale musim se priznat, ze jsem cekala vetsi fofr pred vanoci.Jako, tento rok mi to je asi jedno, jsem v tretim trimestru a jsem rada, ze jsem rada. Chtela bych ale do vanoc stihnout nasit kuchynske chnapky, mozna nejakou vanocni/mikulasovskou puncochu a nafotit to. Mozna i vanocni sadu „uterka, schnapka, etc“. Uvidime, asi to uz nestihnu a po vanocich budu mit jine starosti.

Docela to jde. Ale nejvíc toho bývá až tak v listopadu, na poslední chvíli. Teď jsem měla několik objednávek přes Fler, ale nejvíc frčí FB. Já mám teď čtyřměsíční mrně, tak je to takový složitější, ale zatím stíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.10.19 17:42
@Netopirek píše:
Ta knížka je krásná. A ta žába je co?

Díky :oops: Žába je pokladnička. I ty ostatní zvířátka na poslední fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27754
16.10.19 17:58

@Dita0001 máš odkaz na flér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.10.19 18:03
@Paoloska píše: