Home-made tržiště na eMiminu. Pochlubte se svými výrobky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
23.10.19 08:40
@Lana25 píše:
Ono to není vedeno jako hračka, ale,,dekorace" :roll: jinak by platilo to co píseš. Komponenty certifikovaný jsou, jde to doložit. Ale myslím, že by ty podmínky daný eu nesplnil nikdo, kdo dělá cokoliv pro děti. To je fakt jako psycho.

No právě, je to psycho. Znám paní, která má fakt všechny certifikace u waldorf. panenek, ale sama říká, že je to šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.10.19 08:44
@Lana25 píše:
Jé, já se taky vtirnu, sice se mi tu pár lidí vysmálo, ale já z nich mám radost a hřeje mě na srdci, že už pár lidem zdobí ruku :srdce:
@admin super nápad :potlesk: :potlesk: :palec:

Tak zrovna já jsem ti do diskuze psala, že se mi minerální náramky, či jak se tomu říká, nelíbí. Ale tohle :palec: Fakt je moc hezký, jak to plynule přehází do jiné barvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.10.19 09:06
@Evulina píše:
No právě, je to psycho. Znám paní, která má fakt všechny certifikace u waldorf. panenek, ale sama říká, že je to šílený.

Evuli tak to zkus a uvidíš jak to půjde :palec: vůbec bych se toho nebála :kytka: máš je krásný a byla by škoda to nezkusit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.10.19 09:07
@Tableta píše:
Tak zrovna já jsem ti do diskuze psala, že se mi minerální náramky, či jak se tomu říká, nelíbí. Ale tohle :palec: Fakt je moc hezký, jak to plynule přehází do jiné barvy :kytka:

Myslíš náramky? tak to děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18304
23.10.19 10:55
@Lana25 píše:
Evuli tak to zkus a uvidíš jak to půjde :palec: vůbec bych se toho nebála :kytka: máš je krásný a byla by škoda to nezkusit. :palec:

Jo, muž mi taky říká, že jsem v tom moc velká poseroutka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.10.19 11:02
@Evulina píše:
Jo, muž mi taky říká, že jsem v tom moc velká poseroutka :mrgreen:

Přesně, jen se neboj, strach má velký oči :nevim: :hug: Kdo nic nezkusí, nic nemá..víš jak. :palec:

• Citovat
  • Upravit
21593
23.10.19 18:34

Tak dneska zazil muj OMBRÈ polstar velky zajem. Neskutecnych 41 shlednuti a to jsem ho netopovala nic. Zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.10.19 18:48
@warita píše:
Tak dneska zazil muj OMBRÈ polstar velky zajem. Neskutecnych 41 shlednuti a to jsem ho netopovala nic. Zvlastni.

To není zvláštní wari, je prostě krásnej :pankac: :pankac: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1779
24.10.19 10:50
@warita píše:

Však je nádhernej, luxusní! Kdysi jsem se pokoušela o něco podobnýho, ale takhle pěkně se nevyvedl. Třeba ti ho otiskne nějakej designovej časopis. To by byla skvělá reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
24.10.19 10:53

@Lana25 Máš skvělej cit pro barvy! Macrame je taky jedna z technik, kterou bych chtěla umět. Nejradši bych se rozčtvrtila, abych všechny své plány vůbec stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.10.19 11:03
@zuzikka píše:
@Lana25 Máš skvělej cit pro barvy! Macrame je taky jedna z technik, kterou bych chtěla umět. Nejradši bych se rozčtvrtila, abych všechny své plány vůbec stihla.

jezis, me to povidej. Mam tolik napadu a tak malo casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
24.10.19 11:07

@zuzikka @warita to jsme na tom holky stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.10.19 11:10

@Káťa19 jak ti jde predvanocni biznis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
24.10.19 11:16

@Danuda Dobrý den, prodáváte je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
24.10.19 11:21
@warita píše:

Je super! :palec: A ta fotka :potlesk: Nechceš mi taky nafotit výrobky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová