Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita píše:
nedelam, ty mam dokoupene. Ale moje mamka se tomu nejnovejs venuje. Ted varila mydla s olivovym olejem.
Ty brďo ta je šikovná, mě ty mýdla fascinujou
a ještě ty vonny vosky a svíčky. ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
na eMiminu se najde spousta šikovných rukou, proto zakládáme tuto diskuzi, která slouží jako nástěnka a tržiště. Můžete se pochlubit a nebo také poslat výrobky dál mezi ty, kterým se vaše dílka líbí.Patří sem cokoliv od vyrábění po vaření - ušitý polštářek, upletená loutka, obraz, keramický hrníček, domácí pesto atd. Budeme sem přesouvat všechny podobné příspěvky z jiných vláken, kde by byla škoda je mazat, protože jsou proti pravidlům diskuzí.
Jak funguje toto vlákno?
- Publikujte fotky svých vlastních výrobků (mohou a nemusí být v prodeji). Můžete odkazovat na svůj bazar nebo fotoalbum.
- Abychom se vyhnuly spamům, prodejní příspěvky prosím přidávejte max. jednou za týden. Neprodejné kousky sem patří neomezeně.
- Nadále platí, že se komunikuje přes soukromé zprávy (SZ), prosím nezveřejňujte svůj e-mail.
- Při nákupu a prodeji koukněte na bazarový profil druhé osoby, zda má nějaká pozitivní hodnocení, případně jeho historii na eMiminu (jak dlouho je registrovaný, zda diskutuje…). Pokud si nejste jisti spolehlivosti, raději neriskujte poslání peněz předem a raději se domluvte na dobírce.
Těšíme se na všechnu inspiraci!
Za eMimino.cz zdraví
Monika
Jé, moc děkuji za toto vlákno.
Když mám čas, tak miluji šití waldorf. panenek - jsou ručně šité, bez stroje a jenom z přírodních materiálů - bavlna, vlna. Obličej je jen jednoduchý, pro větší představivost dítěte. Teď pár roků teda bohužel čas nemám.
Teda holky, jste moc šikovné! ![]()
Já měl vždy vánoce spojené s vánočními svíčkami, ale nelíbí se mi ty rovné, tak jsem si začal dělat ty „staré“, točené. V andělském zvonění i na stromečku to vypadá lépe a můžu každému v rodině udělat jejich oblíbenou barvu ![]()
PS: Jestli to sem nepatří, tak to smažte ![]()
@Yeniik píše:
Teda holky, jste moc šikovné!
Já měl vždy vánoce spojené s vánočními svíčkami, ale nelíbí se mi ty rovné, tak jsem si začal dělat ty „staré“, točené. V andělském zvonění i na stromečku to vypadá lépe a můžu každému v rodině udělat jejich oblíbenou barvu
PS: Jestli to sem nepatří, tak to smažte
Boží! A krásné barvy. Takové jsem sháněla prckovi na dort. V dnešní době nesehnatelné! ![]()
A andělské zvonění musím taky pohledat. To je nejkrásnější vzpomínka na Vánoce.
@Lana25 píše:
ti jsou boží náhodou![]()
![]()
Jé, moc děkuju
Hlavičky jsou na sucháč, tak při větším počtu má prcek i zábavu.
@Evulina píše:
Jé, moc děkuji za toto vlákno.
Když mám čas, tak miluji šití waldorf. panenek - jsou ručně šité, bez stroje a jenom z přírodních materiálů - bavlna, vlna. Obličej je jen jednoduchý, pro větší představivost dítěte. Teď pár roků teda bohužel čas nemám.
No ty jsou nádherný
![]()
To je super, že je v dnešní době tolik šikovných holek, co tvoří rukama krásné věci. Já vyrábím toto ![]()
@Pifinka Ježiš ten mýval na tom hořčicovým setu je skvělej
Moc krásný
![]()
Jste tady všechny moc
šikovné, tvořivé a originální. Šiju chvilku a mám to jako koníček, nicméně sem tam pro znamé a kamarádky něco ušiju
. I tady už v pár domácnostech hrají děti např. pexeso či se zakryjí v kočárku dekou..Není to nic světoborného, ale druhá strana je vždy spokojená. Snažím se
aby se líbilo! Stačí nakouknout do mého alba a profil ![]()
@bosanozka
No, to pexeso je úplně super
Máš to všechno moc krásný
![]()
@bosanozka to pexeso je super. Na kolik vyjde?
Edit. Uz jsem to našla
Příspěvek upraven 18.10.19 v 10:14
@Dita0001 Taky to máš krásný