Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lana25 píše: Žužlací sada
pekne, moc tmave nafocene. Chce to svetly podklad a dobre svetlo.
@warita píše:
pekne, moc tmave nafocene. Chce to svetly podklad a dobre svetlo.
Zmizlo mi to
jojo, já vím. ![]()
Zdravím,
prodáváte některá své výrobky? Příležitostně na internetu nebo spíš vyjíždíte na trhy?
Co vám funguje? Podělte se s ostatními.
Díky za tipy a hezký večer, Iva ![]()
Já začínám a spíš příležitostně na netu a po známých. Je velká konkurence, ale jsem ráda za každej prodanej,,výrobek". Fajn je i zpětná vazba, můžou se tak vychytat mouchy. Na trhy to u mě není, nemám toho tolik.
Prodavam na FB, Instagramu a Fleru, inzeraty mam i na mistnim bazarku ![]()
@admin Prodávám po známých, doporučují si navzájem. Mám obchůdek na FB a samozřejmě živnostenský list.
Prodávám hlavně na FB a na Fleru. Na trhy zatím nejezdím, ale nějaké svoje výrobky mám i v kamen. prodejnách…
Já jsem se zatím nijak s prodejem nerozjela, semtam něco prodám spíš známým, nebo přes IG, ale v podstatě mě děsí myšlenka dělat něco stále dokola
Proto vyrobím, připravím návod, dám na blog. Teď jsem rozjela workshopy, což mě baví víc, že jsem „mezi svými“ a tvořím. ![]()
Ahoj, díky za odpovědi.
Máme takový nápad na vánoční setkání a mně by se moc líbilo, kdyby se tam objevilo pár stolečků s nabídkou tvůrců eMimina. Bylo by to pro někoho z vás zajímavé/reálné?
@Lana25 Propojím se s Vámi na Instagramu a ráda podpořím.
Hezký den, Iva ![]()
@admin Ja sama neprodavam. Co vyrobim v prubehu roku vkladam do aukce Bazarek sance onkolackum. Vyherce posle koruny onkodetem a ja mu vyrobek poslu. Dale vyrobky posilam organizatorum charitativniho jarmarku pro onkodeti do Prahy a letos i prvne budu predavat vyrobky na onkologii naseho mesta jako darky pro dospele pacienty kteri nebudou moci byt doma u svych rodin.
@admin Děkuju, instagram s výrobky mám tento https://www.instagram.com/darky_od_Lany/ ![]()