Home-made tržiště na eMiminu. Pochlubte se svými výrobky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18073
18.10.19 10:13

Moc krasny veci delate! Vy kdo sijete pro malinky, hlavne textilni rozvijeci hracky, poradte darek pro 7mesicniho chlapecka :kytka: Moc se mi libi quiet book a podobne, ale to mi prijde spis az od roka. Diky moc za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.10.19 10:17

@Pifinka mas pekne veci.

Ja kdyz jsem rikala moji mame, ze se chci venovat siti, tak mi to rozmlouvala, ze to nema smysl, ze to nebude nikdo kupovat, ze si kazdy usije sam, pokud potrebuje.

Jenze, on to malokdo dneska umi. Vetsina lidi si malem nedokaze prisit knoflik. To je samozrejme trosku nadsazka, ale vseobecne to plati. A je to trosku skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.10.19 16:01
@Eliška píše:
Moc krasny veci delate! Vy kdo sijete pro malinky, hlavne textilni rozvijeci hracky, poradte darek pro 7mesicniho chlapecka :kytka: Moc se mi libi quiet book a podobne, ale to mi prijde spis az od roka. Diky moc za tip!

to nvadi prece. Az mu bude rok, jak kdyz najde.

Pokud to tedy planujes na vanoce, tak na 8m jeste z toho stejne nema rozum. Jakakoliv nova vec ho potesi, bude ji zkoumat a mit radost.
A moje dcerka si cato hrala s hrackama pro starsi deti, vubec to nevadilo. Na roku jsem ji poridila knizku pro 2,5 lete dite a milovala ji. Penove puzzle mela taky, ze zacatku ji bavilo jenom ty puzliky od sebe odtrhavat, skladat to neumela, ale to nevadilo. Zabavila se s tim tak ci tak. A casem prisla na to, ze se to da i skladat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18073
18.10.19 16:08

@warita spíš si říkám, že by bylo škoda, kdyby nějakou rozvíjecí hračku, než do ní doroste, zničil ocumláváním, protože víc s ní asi zatím nesvede. A quiet book třeba úplně na ocumlávání není :) Jestli nemá cenu spíš něco typu textilní navlíkací kroužky z různého materiálu, textilní kostky spojovací na suchý zip apod., ale já už z toho právě jsem dávno pryč, tak nevím, co teď rozvíjecího pro ten věk existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
18.10.19 21:34

@bosanozka Ty deky jsou úžasný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.10.19 21:41

Děkuji

@Dita0001 :srdce: moc děkuji, snažím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.10.19 21:45

Děkuji,snažím se

@Paoloska vždy je milé když někdo pochválí a zpracování a ušití se líbí :D. Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.10.19 11:28

Nikdo si neumí představit kolik práce pod tím každým výrobkem je :think: Myslím, že všichni co dělají něco rukama mají neskutečný obdiv. Já se mořila s tímhle :roll:

• Citovat
  • Upravit
20891
19.10.19 19:23

@Lana25 Dobrý den,

na peříčko jsem dělala workshop na pikniku eMimina v létě :) Celkem nám to myslím nakonec vyšlo. :)))

Jinak máme termín na vánoční setkání, kde bych byla ráda, kdybyste se také prezentovaly, pokud máte zájem. :srdce:

Bude 3. prosince od 15 do 18 hodin v ateliéru Galerie hlavního města Prahy. Prosím, ozvěte se mi do zprávy, která z Vás by měla zájem přijet, ukázat svou tvorbu a třeba i něco prodat. :)

Krásný den, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
20.10.19 08:18
@admin píše:
@Lana25 Dobrý den,

na peříčko jsem dělala workshop na pikniku eMimina v létě :) Celkem nám to myslím nakonec vyšlo. :)))

Jinak máme termín na vánoční setkání, kde bych byla ráda, kdybyste se také prezentovaly, pokud máte zájem. :srdce:

Bude 3. prosince od 15 do 18 hodin v ateliéru Galerie hlavního města Prahy. Prosím, ozvěte se mi do zprávy, která z Vás by měla zájem přijet, ukázat svou tvorbu a třeba i něco prodat. :)

Krásný den, Iva :mavam:

Jak člověk zjistí jak na to, tak je to lehký :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
22.10.19 16:14

Jsem s tím trapná, ale musím :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116837
22.10.19 16:20
@Lana25 píše:

máš to moc krásný. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
22.10.19 16:25
@aiwwa píše:
máš to moc krásný. :kytka:

Děkuju moc aiwwiku :hug: :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18304
22.10.19 20:06
@Lana25 píše:

Máš to krásné :potlesk: :palec: :srdce:
Hele a musíš mít na nějaká ta kousátka pro děti nějaké certifikace apod.? Já v tomhle plavu. Třeba ty panenky se bojím prodávat. Certifikáty na hračky by mě stály desetitisíce, pak bych prodala 1 panenku za čtvrtletí a byla bych švorc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
22.10.19 20:20
@Evulina píše:
Máš to krásné :potlesk: :palec: :srdce:
Hele a musíš mít na nějaká ta kousátka pro děti nějaké certifikace apod.? Já v tomhle plavu. Třeba ty panenky se bojím prodávat. Certifikáty na hračky by mě stály desetitisíce, pak bych prodala 1 panenku za čtvrtletí a byla bych švorc.

Ono to není vedeno jako hračka, ale,,dekorace" :roll: jinak by platilo to co píseš. Komponenty certifikovaný jsou, jde to doložit. Ale myslím, že by ty podmínky daný eu nesplnil nikdo, kdo dělá cokoliv pro děti. To je fakt jako psycho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová