Home office, prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17012
8.8.24 15:05

@Elfido - no, ale je rozdil, kde je sidlo firmy..a jeji velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16421
8.8.24 15:06
@Vajka04 píše: Více

Asi ne, když píšu, že jsem to nikde nečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.8.24 15:07

@Dahlia0409 Však jo, odeslala sem prispevek a nabehlo mi ze stranka neodpovídá. Tak proto sem to napsala znova jen aby bylo jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
8.8.24 15:10

@Vajka04 Ani ty výmluvy ti moc nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.24 15:10

My si ale myslíme, že jsi dobrá, že nesedíš doma na zadku nebo ÚP. Jen se ti snažíme říct, že by bylo dobré dodělat si maturitu, která ti v dlouhodobém horizontu nabídne lepší uplatnění, i kdyby třeba jen možnost různých kurzů. A pak samozřejmě zdokonalit jazyk a počítačové dovednosti, abys časem měla větší šance na lepší práci.

• Citovat
  • Upravit
75
8.8.24 15:19

@j.a.n.i1 Kdybych mohla tak tu normálně už nadávám. Řekni mi jaký výmluvy? Já prosila lidi o radu a né aby mi tu psali lidi který ně pomůžou leda tak h….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.8.24 15:23

Sedět doma jsem myslela ten home office, ne že nic neděláš. Upřímně, kdybys chtěla, maturitu už máš, dyť dálkově je to na dva roky. Nebo můžeš jít znova na střední. Znám lidi, co si jí dodělávali ve 40.. tobě je 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
8.8.24 15:27

@Vajka04 Radu ti tu napsala většina lidí… Akorát je pro to potřeba něco udělat a to něco fakt nebude v řádu měsíců a zatím tu od tebe čteme akorát jak si tohle a tamhleto dodelas, jak to není problém… No, tak když to není problém, tak proč už tedy tu maturitu nedodelavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.8.24 15:27

@kocourGarfield Joo díky moc. Já tvůj koment úplně přehlídla v oznámeních, až teďkon ho vidím když to projiždim znova. Tak samožrejmě že to nebude jen kvuli tomu že chci cestovat, to byl příklad. Ale rozhodně se mě bude líp pracovat někde kde je klid, kde to znám můžu si udělat pohodlí než když kde to nesmrdí, nikdo mě nebuz*ruje, atd. Rozumim tomu že časově to bude různě s pracej, ale to mi nevadí. Lepší např 15h doma než 15h ve fabrice žejo. Ale díky tvůj koment asi jeden z mála co odpověděl na to, co sem chtěla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.8.24 15:29

@j.a.n.i1 Teď mam jít do školy když za měsíc začíná a nemam podanou přihlášku, přijímačky atd atd? Asi si tam nemůžu někam kam chci jen tak vkročit a dělat jako že tam patřim žeo… Musim si počkat na další školní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
8.8.24 15:31

Já mám homeoffice 50 % měsíce (někdy i víc). Nicméně mám VŠ a specializaci v určité oblasti ekonomie a taky v marketingu (respektive v ekonomické žurnalistice). Plus jsem musela prokázat, že z domova funguji a jsem spolehlivá. Značná část lidí na to úplně nemá pracovní morálku, u nás kvůli tomu i hrozí, že HO budou omezovat. Pokud už něco konkrétního neumíš, tak opravdu nemůžeš počítat s tím, že ti dají hned HO, protože zaučovat někoho od nuly na dálku, to moc nefunguje. Pokud nemáš vzdělání, nemůžeš nabídnout nějaké super portfolio, kde ukážeš svou práci, tak to moc nadějně nevidím, leda přes někoho známého, kdo riskne to, že ti dohodí místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
8.8.24 15:33

Tak studovat chces asi dalkove ne, nebo kdo te bude zivit? To klidne mista jeste mit muzou, zkus si zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.8.24 15:35

@Vajka04 Tak to jsem vážně nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
8.8.24 15:36

Tak nesmrdi, to srovnavas ruzne typy praci. Pokud ti jde o smrad ve fabrice, tak v normalnich kancelářích nic nesmrdi a sedis tam pohodlne. Kvuli smradu nemusis pracovat z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.8.24 15:42

@deniiina Však já si jí dodělám, to jsem tu taky už psala. Ale musim počkat na další školní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová