Home office, prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17006
8.8.24 13:41

@prejeta_zaba - a mesto? Mozna i tohle je ten rozdil. A taky je rozdil korporat x mala firma, programator × tester..
Je takt, ze po 4 letech uz mam tolik, abych sama utahla najem, uzivila se a sporila, kdyby se na me manzel vybodl, ale ze zacatku to tak slavne nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
8.8.24 13:41

@aiwwa tak ono záleží, s čím to člověk porovnává. Pro spoustu lidí je i třicet hrubýho nedosažitelná částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.8.24 13:47

Na epipi asi nebude hora lidí co má HO kvůli cestování například. To se musíš ptát jinde.
Mám HO kvůli dítěti. Po xy letech práce v zaměstnání. Je to takový benefit, odměna za vypracování se.
Plat mi běží normálně. Musím mít svou práci hotovou. Někdy mi to zabere 5 hodin, v určitě období klidně 19 hodin a pak musím makat třeba i o víkendu, státní svátek. Jak si to rozvrhu je čistě na mě, ale projekty jsou vázané termíny s kterými nejde hnout a pokud se někde něco zdrží, nesedí, atd… prostě to musím dodělat. A pak kolikrát je to mega stres, aby to sedlo celé, protože tam jsou položky, které třeba nemohu úplně ovlivnit ( práce lidí které jsou k tomu vázaný).
Takže už se mi stalo, že jsme dokončovali s mojí angínou ( která nikoho moc nezajímala- prostě musíš ), nebo nebyla na akci rodiny, protože termín prostě se nestíhaly. Porady tedy mám vázané, ale i tam se dá někdy komunikovat. Schůzky si plánuji dle možnosti všech.
Nevím moc co k tomu víc psát, protože to asi není úplně to na co se ptáš.

Příspěvek upraven 08.08.24 v 13:51

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.24 13:49
@Liberalissima píše: Více

Taky máme neomezenou, nejdříve vybereš 5 týdnu a pak až čerpáš neomezenou. O těch 5 týdnů tě nikdo neobere, třeba při výpovědi a tak.

• Citovat
  • Upravit
8514
8.8.24 13:49

Já pracuju z domu, mám jen maturitu, 25let praxe. Dělám účetnictví, dotace, veškerou administrativu + podnikám v tomto oboru. Chce to fakt disciplínu, naprosto souhlas s @NasranaAdleta . Peníze si vydělám, to jo. Ale kolem různých uzávěrek spím 5hodin denně a na nic jiného čas nemám. Dodělej si maturitu, třeba se přitom rozhodneš pro některý z oborů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.8.24 13:52

@Králičice Samozřejmě že dodělám. Už bych jí měla kdyby naši p. ředitelka na zákl. škole neřikala že je to těžký a že to nikdo nedá atd atd atd no.. A nemyslela sem tebe. Ale celkově že lidí si přečtou jen úvodní zprávu, dál nečtou a pak každej píše to stejný.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
8.8.24 13:53

@Vajka04 - tak smele do toho. Drzim..a trebe pri studiu najdes to, co te bude bavit nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.8.24 13:55
@Vajka04 píše: Více

My si to ale cteme. Je ale celkem bezpredmetny resit nejakej HO, kdyz tu maturitu, minimalne teda, nemas ani dodelanou. Za par let muze bejt vsechno uplne jinak. Navic maturita v dnesni dobe moc nestaci.

A prosim te, nesvadej to, ze nemas maturitu na nejakou treti osobu. Mas snad svou hlavu. Kdyby ti rekla, at skocis z okna, tak to taky udelas?

Příspěvek upraven 08.08.24 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
@Anonymní píše: Více

Tak to je pěkný systém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75

@prejeta_zaba Mě cukrařina nikdy nebrala, já původně měla jít po základce na IT ale měli sme p. ředitelku která nám říkala že nedáme příjimačky, že se nedostanem a když už jo tak že odejdem na učnák atd atd a x dětí tohle prostě odradilo, bály se díky a šly na učnák a mezi nima sem byla bohužel i já. :( A cukrařina mě přišla nejlehčí obor tak sem tam šla, než nějakej automechanik nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16361
8.8.24 13:58
@Vajka04 píše: Více

A to jste ji museli poslouchat? Každý si má vybrat školu podle sebe, ne? Maximálně nějaká debata individuálně, co se k jakému dítěti hodí za školu. Ale tvrdit, že to snad ředitelka skoro zakázala, že to nikdo nedá a svádět to na ni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
8.8.24 13:58

@Vajka04 a co teda umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.8.24 13:59

@Vajka04 fakt mi chceš tvrdit, že ses tak dobře učila a od maturity tě odradila ředitelka. Rodičům bylo jedno, že místo maturitního oboru půjdeš na učňák, jo? Nějak to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16361
8.8.24 13:59
@Thrisha píše: Více

Taky to nechápu. Jít na obor, který dělat nechci, ale je lehký, k čemu pak ty roky ztracený? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.8.24 14:02

@Dahlia0409 kdyby Teda chtěla dělat IT, tak proč nešla na elektrotechniku, průmyslovku, cokoli co by tomu oboru bylo blíž.
Jestli to nebude tak, že chtěla něco lehkého, protože tomu studiu zas tolik nedala a myslela si, že IT je o tom, že si hraje na počítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová