Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@marselina03 a ta jasmínová rýže teda jinak chutná nebo proč se to menuje jasmínová
já to slyším prvně ![]()
@tigerle to je ta dieta kdy jeden den jíš kytičky a druhej zvířátka? ![]()
@tigerle jj ale to je porad dieta. ja držela sacharidove vlny a 8 kilo dole hned ale casem zas vylitly. mě spis než dieta prave zajima kompletni změna životního stylu
@Trinetka má jemnou vůni kytek tak asi proto. Jinak ji maji všude. Fakt ji zkus ![]()
Ráno vstanu, vypiju teplou vodu s citronem, uvařím čaj a jdu vzbudit děcka do školy a školky.
Na snídani si dám plátek celozrnnýho chleba, k tomu cottage sýr a třeba 3 plátky šunky.
Na svačinu jogurt s ovocem. Teď si dávám spíš nějaký exotický jako půl manga, ananas, kiwi, granátové jablko,…
Oběd normální, třeba sekanou a brambory, špenát s vajíčkem, nudle s mákem, kuře a paprice,… ale menší porci než sem byla zvyklá.
NA svačinu kafe a jogurt s druhou půlkou ovoce.
Večeře obdobná jako snídaně a při večeři si nachystám cca 150ml kefíru a do toho trochu lNěnho semínka. Toto si vypiju kolem deváté večer. Spát chodím tak kolem půl jedenácté.
@marselina03
teda mě přijde ujetý jíst,,fialky ke kuřeti,,
je mi jasný, že to voní jasmínově
ale to se fakt jí a je to dobrý? ![]()
To já jím spíš bílý pečivo, to barevný je trochu mimo náš financ..
můj jídelníček vypadá cca tak že do sebe nacpu 2 rohlíky s kiri, krajích chleba a dvě vejce na měkko nebo podobně v 8 k snídani, svačina jogurt ( miluju florian oříškovej) pak o půl třetí klasickej oběd a večeře okolo 6-7 taky podobný snídani. spávat chodím taky kolem půl jedenácté jedenácté..
@Belehter aha tak to ja cottage snad jedinný nejim
jinak se drzim toho ze odpoledne se nesmi uz ovoce a večer pečivo
u mě to vypada takto : ráno kafe se sladidlem a mlékem, ovesná kaše a sklenice vody s citronem. Svacina : bud kus ovoce nebo žitný chléb se sýrem nebo šunkou ( 89 procent masa), oběd klasika ale hledam zdrave recepty, odpoledne zas krajic zitneho chleba se sýrem nebo šunkou a vecere třeba michana vejce a zelenina ( bez pečiva)
@Trinetka je výborná a muj manžel jinou nechce
to neni jako kdyz očuchavas fialky neboj ![]()
Já mám ráda i zeleninová jídla, třeba ratatouilie (já tomu říkám lečo po francouzsku), nebo zapečenou zeleninu, pečený květák a tak. Ale doma to moc inzerovat nemůžu, muž by asi zezelenal a odešel (navždy) ![]()
@Trinetka to bíle pecivo je drazší nez žitný chleba
v penny maji zitny chleb formovy za 25 kč. a hodne te to zasyti a nemusis toho snist tolik. my ho mame cela rodina na dva dny. ( 2 dospeli a 2 deti )
Ja mam holky vyhodu že manžel ji stejne jako ja. A uplně miluje zdravou pizzu nebo plněné papriky sýrem
@marselina03 tak můžu zkusit ten žitnej chleba koupit
kvůli tomu sem tady že jo
ještě přesvědčit manžu
třeba s kiri a šunkou by to mohl spořádat
nám dvou dospělím celej bílej chleba pokud ho budem jíst k snídani i večeři vyjde na 4 dny..
@Trinetka
Neber to zle, jen upozornění - mazací sýry (taveňáky) jsou jednak dost tučné, a jednak ti blokují příjem vápníku ze stravy.
@Meroe aha.. a to kiri je to stejný? takže už je lepší to jíst s máslem?