Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mají tučné maso. Zhubla jsem dietou 10kg, ale nikdy před tím jsem žádnou nedržela. Jen jsem se nemohla zbavit nadváhy po dětech, takže z 63 na 53, ted mám zas 55, ale to přisuzuji tomu, že cvičím. Celkově se cítím líp, není mi po jídle těžko, nejsem nafouknutá a není pravda, že zdravé jídlo není chutné, manžel je tím důkazem. Hodně si děláme pomazánky a různe saláty.
Jo tak můj manžel ji taky zdravé spolu se mnou a nemá výhrady. kazdopadne mít nadváhu jen deset kilo tak bych dietu neudržela vůbec. Vlastně vůbec nechci být dietarka no. Jen chci zůstat U jiného životního stylu a zjistit jaky nám vyhovuje nejvic
Já už nechci zhubnout, vyhovuje mi to. Nikdy bych nevěřila, že dokážu takovými způsobem změnit svuj život. Ze začátku to bylo tezke, ale ted mi to přijde normální.
No mě celkem baví baštit i vařit zdravě, to cvičeni mě bavi taky ale chtěla bych už vidět výsledky pořádny
ale muj problem asi znam a bude to pitny rezim no.
Ahoj holky, tak jak to jde? Jeste se drzite? Pokud ano, rada bych se pridala…snazim se drzet od ledna, ale je to taky spis nic nez vic..ikdyz posledni dobou jsem tak nejak nasla svuj rytmus a jde to, pomalu, ale jde…puvodni vaha 88 kg na 175 cm, aktulani vaha (dnes rano
) 84,1 kg..tak kdo se prida, at jsou z nas v lete kocky?
@Lenošška já se držím a stále jim zdravě i cvičím. Teď zatím jen měsíc a půl a váha mi dva týdny stala ale cm trosku dolů lezou tak pokracuji
@Lenošška
Já se držím, jen občas šlápnu vedle (jako dnes, kdy mě rozčílilo dítko) ![]()
Ahoj vespolek
přidam se k vam, protoze jsem se rozhodla letos oblect v lete plavky
ja pred porodem 60kg, rodila s 86kg a drzi se me uz 2 a pul roku tech 75kg.. od 1.3.16 jsem najela na jidelnicek, ktery by mi mel zredukovat tuk v tele a za měsíc dodrzovani zdrave a pravidelne stravy jsem na 69,6kg. Mam to na 4 měsíce tak jsem zvedava. Nicmene minuly tyden jsem se rozhodla ze v rámci možností pridam i pohyb a koupila si permici na slimbelly, zatim jsem tam byla 2× a jsem pocitove spokojena. Chtela bych se dostat na svou puvodni vahu. ![]()
Ahoj devcatka, tak ja hlasim pomerne hezky tyden, drzim se, jak to jen jde, vazit se budu az v sobotu, tak doufam, ze vaha bude stejneho nazoru jako ja. Musim se priznat, ze cviceni posledni dobou trochu flakam, byla jsem nejaka nachlazena, tak se mi do toho nechtelo…Nikkino, tak to mas hezke vysledky na to ze, poctove jedes teprve mesic, to by se mi taky libilo…Meroe, to si umim predstavit, ja tedy deti nemam, ale mam to stejne, treba kdyz mam narocny den v praci, nebo se naopak neco povede, clovek si vzdycky najde duvod, proc si doprat, bud za odmenu, nebo naopak na utechu za ten narocny den. Ja teda na skladke moc nejdem, ja spis trpim na vinecko a dobry syr - a to nejlepe vecer u televize, ze ano
Ale zitra uz je ctvrtek, to uz tenj tyden nejak dotahnem a vikendy byvaji trosku volnejsi ![]()
@Lenošška
Až ti bude zase líp, tak se do cvičení pustíš plnou parou
. Když je člověku blbě, tak je to na prd, rvát to přes moc (i když přesně tohle dělám a pak jsem z toho řádně zpruzená).
Víno jsem neměla ani nepamatuju (ale pamatuju si naprosto přesně, kdy jsem měla své oblíbené pití: gin - naposledy na Silvestra; od té doby suším hu… ústa
)