Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dukanem jsem se naučila stravovat zdravěji, nejím přílohy, takže zadné brambory, těstoviny, rýže, ani pečivo. A ovoce jen ráno a ne banány a hroznové víno.
@Trinetka já jich zkusila už několik a ten nám nejvíc chutná a nejsme po něm nafoukly. Navic splnuje množstvi vlakniny co má mít
Ja začala takhle jíst sama a pekne jsem si to čančala a manžel prisel že chce taky. ![]()
@Trinetka
Po stránce kalorií myslím, že máslo je kaloricky vydatnější, ale zase by mělo být pro tělo „přijatelnější“ než mazací sýry, přece jen je to pokrm bez jakýchkoliv přidaných látek, což taveňák není. Mrkni na net, tam určitě k taveňákům něco najdeš.
@tigerle no jo jenže bez příloh a pečiva to celý život nejde ![]()
@marselina03
Ty jsi psala, že si dělala sacharid. vlny? Já držela CKD i Atkinse, na jakém principu jsou ty vlny?
@Meroe jj rozhybes tim telo aby začalo pracovat. chci se k nim vratit ale az v cervnu. to proto že po třech mesicich je pravdepodobne že telo přestane reagovat na pohyb a stravu tak abych ho opet donutila hubnout. princip je v hlidani sacharidu a tělo zblbnout ![]()
Proč ne? Já už tak jím přes rok a naprosto mi to vyhovuje. Občas si upeču chleba z otrub, nebo si dam k jídlu quinou, nebo bulgur, to jsou velmi zdravé potraviny a nejsou kaloricke a manžel s dětmi je také jedí, těm samozřejmě udělám i knedlík atp ![]()
Pohyb je samozřejmostí, už kvůli psychice. Ale ze 70% záleží na správné
životospravě.
Jím hlavně hovězí, ryby, krůtí a žádný placatý zobáky (kachna, husa)
@tigerle a jaky mas teda vysledky s dukanem a celkove tim jak jíš?
@tigerle
Zvědavý dotaz - proč ne placatý zobáky?
(já tedy husí a kachní taky nejím, ale já nejím skoro nic, krom krůty a hovězího, a to ještě musí být mleté)