Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
18.5.10 10:56

marry rozdíl fakt veliký :palec: Asi se taky vyfoím před a doufám že budu mít co porovnávat :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.5.10 12:33

Díky holky já se prvně nechtěla vůbec fotit ale je to fotka ze srazu tak tam jsem se vyfotit musela :) Takže jsem si par fotek uložila na památku. Doufám, že jednou zas po porodu nedopadnu takto

• Citovat
  • Upravit
18651
18.5.10 13:31

No a já mám konečně volné ruce tak se malinko vypíšu :wink:
Včera jsem se opět vrátila na stránky společnosti Stob a opět vyplňuji jídelníčky na hravě žij zdravě - sebekoučing
Začala jsem s tím už loni a poctivě vyplňovala 14dní,ale pak jsem zjistila že jsem těhu tak nic a teď se k tomu vracím… kdyžtak mrkněte jestli chcete myslím že za podívání to stojí. A u mě to bude jistě i fungovat potřebuju nad sebou prostě bič, protože jinak nic nedělám a červeně svítící semaforky ty já teda fakt nerada, jsem hooodně soutěživý tip a chci být prostě nejlepší :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.5.10 14:04

Ahoj holky! to počasí je hrůza, u nás je strašnej vítr :zed: no ale stejně nemůžem ven, malej má od včera angínu, měl teploty 39,6, noc byla hrůza, 2× se pozvracel, celou postel, tak teď jsme provizorně v obýváku :-)

já dietku dodržuju, v neděli teda jsem trošku zhřešila, byli jsme na koncertě a pak jsme dlouho čekali na bus, tak jsme skončili u meka a já si dala jen ten malý zahradní salát bez dresinku o půlnoci :roll:

marry ten rozdíl na fotkách je fakt šílenej co? si fakt dobrá :potlesk:

ostatním držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.5.10 16:02

No ted když to vidím tak uznávám, že je to něco šíleného :mrgreen: mně nějak kdyby doktorka neřekla zhubnout, tak bych dal jedla a kynula…A ted otěhotni s tolila kg…to bych měla pak tak váhu před proode 120 kg. Takže proto chci co nejdříve zhubnout a kdyby se nezadařilo tak aspon na 68 kg to jsem měla v průkazce u Nikolky

• Citovat
  • Upravit
4271
27.5.10 11:16

Holky, kde jste? A co hubnutí? Potřebuju nutně motivovat. Dneska jsem dostala MS, tak jsem nateklá jak ropucha. Hrůza! Sice se snažim dietit, ale za poslední tejden se mě držela taková žravá, že jsem se prostě párkrát neudržela a zblajzla sem tam nějakou sůšu ke kafi.....ještě, že nemám doma váhu…Vážim se u mamky, ale děti maji neštovice, tak nikam nechodíme. Na váze jsem nestála od posledního vážení :oops: (radši). Zítra je to 14 dní od našeho posledního ofigo vážení.....budem se vážit zítra, nebo za týden? Já tam teda asi zítra vlezu, na tu váhu, ale nechce se mi, nechce…radši bych až po MS, až zas splasknu..... :wink:
Tak pište, pište, jak vám to jde a třeba i nějaký fígly.....
Zatím pa a držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.10 11:29

Vážení je zítra :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.5.10 10:13

tak já se nabonzuju první :wink: :mavam: :mavam: Makám na sobě, u toho plně kojím a ještě běhám okolo domácnosti a dětí. Přestala jsme žrát sladký a hlídám si příjem 7000kj :pankac:
a výsledek…(sorry ta váha je jak prasátko,ale nějak nejsem schopna leštit ke všemu ještě váhu :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.5.10 18:58

čekala jsme pochvalu a zástup stejně úspěšných a on sem nikdo nechodí? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.5.10 18:59

Já jo, ale ostatní se nechtějí pochlubit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.5.10 19:02

Lacenko, koukám, že Lidunka už Marušku hodně předběhla, Maruška má sotva 5kg :palec: :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.5.10 19:04
hkac píše:
Lacenko, koukám, že Lidunka už Marušku hodně předběhla, Maruška má sotva 5kg :palec: :cry: :wink:

ale vy jste byly drobečci při narození ne? My měly pomalu 4 kg(3,8 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.5.10 19:07

Nevím, jestli drobečci (3410g), ale s přibíráním bojujem. Mlíko mám, Maruška pije, ale přibírá málo :nevim: . Hladově ale nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
29.5.10 20:15

Lacenko velká pochvala… já hlásím,že jsem kilo nabrala (takže 72)…léčím si depku z těhulek ve svém okolí (za poslední měsíc 3 nové přírůstky) gumídkama a medovníkem…takže si ještě navíc zničím postavu a budu mít depku i z toho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
29.5.10 20:34

Ahoj, tak já mám opět kilko nahoře :pocitac: nějak se nedaří ty kila dát dolů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová