Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Nastavit vše bez tuku to je lahoda, mňam. Můj chlap i syn si tučné dají moc rádi a jsou jako proutky, hýbou se, tak je nějaký řízek neporazí ![]()
@PavelChytry Jenže ty máš celkově takový životní styl. Tady dámy řešej úplně jiným úhlem pohledu, takže úplně mimo mísu.
Prostě taková ta vize- vánoce= ustvat se, přípravy na úkor spánku, nakoupit žrádlo, domů žrádlo, hodně žrádla a výroba domácí žrádla. Kvantity zpracovanýho žrádla+ alkoholu konzumovanýho po celý advent+svátky+po svátcích, konzumace pasivní zábavy doma i při vzájemném navštèvování…
Jsme letos také na dietě a dneska jdeme péct cukroví. Na vánoce bude vánočka tu miluju, salát s kysankou a majonézou, kapři řízky z trouby. K tomu vždy přidám nějaký zdravý oběd asi cockovku. Beru to, že se nebudeme prejidat a pokud bude v lednu na váze něco málo navíc, ono to zase zmizí během ledna. Počítám, že se v tom týdne hubnutí zastaví, ale to dám.
@Elielieliii píše: Více
Pokud jde o setkání doma s přežíráním, doporučuji se radši potkat v pronajaté tělocvičně a pak si místo smaženého a cukroví dát zeleninu, tvaroh a hroznové vino
A setkání zahájit rozcvičkou
Příspěvek upraven 13.12.25 v 13:28
Prosím tě, on hlavně nemá rodinu a už vůbec ne malé děti, pro které se Vánoce dělají především. A jeho názory napříč diskuzemi vypovídají o tom, že ten nick rozhodně není nomen omen. ![]()
@lucad77 píše: Více
Zelenina a tvaroh místo řízků, hroznové víno místo cukroví je velmi chytrý nápad
@PavelChytry píše: Více
Jj určitě, kdybych doma chtěla všechny na.srat. ![]()
@PavelChytry 🤣 👍
Doma se těšíme na kubu. Se ještě porozhlídnu po již oloupaných kaštanech na krém…se mi s tím nechce loupat. A moje luxusní zmrzka ze skyru s vanilkou- btw lusk meli v Lidlu a kvalitní…njn, debužírovat na kvalitu.
Příspěvek upraven 13.12.25 v 13:39
@izabe 58143210 Ne všichni mají to štěstí, že se nemusí omezovat, jen si zajdou na procházku a je to. Ono pár kousků cukroví v podstatě pokryje celodenní příjem sacharidů i tuků nebo ho i překročí. Někdo má metabolismus, který si s tím poradí, někdo ho prostě tak rychlý nemá. Takže to není jen o přejídání.@TaLucie píše: VíceNo přesně tak, raději míň klasického cukroví. Jednou jsem kvůli babičce, která měla cukrovku, dělala zdravé cukroví, teda několik druhů jenom a nikdo to nejedl. A jak tu zaznělo už, třeba raw nebo veganské cukroví je stejně nebo dokonce více kalorické, než klasika.
Nejhorší je, když se člověk stane fanatikem a stresuje celou rodinu, protože sám má největší problém v hlavě. O ničem jiném to není. Fanatik si vytvoří problém v hlavě.
@Janli píše: Více
A zvláště když se udělá domácí! My teda dáváme tatarku, ideálně domácí. Byla tu cca týden zpět diskuse ohledně salátu, hodně lidí se tatarce divili, ale já zase nerada majonézu. Nejraději mám salát napůl tatarka se zakysanou smetanou.
Z tohoto pohledu mám racionální i všechno cukroví, cukru dávám minimum, jinak samé poctivé suroviny
.
Kdyby to bylo v tělocvičně, děti by to naopak potěšilo
Příspěvek upraven 13.12.25 v 13:51
A který přesně příspěvek toto říká?
![]()
Mám hodně dětí a všechny mají radši setkání v tělocvičně, co je k jídlu jim je jedno, hlavně že mají po vybehani něco k zakousnutí
@Enitka píše: Více
Já taky na salát do té majonézy rozmixuju kousek česneku, worchester, cukr a cibuli. Vlastně z ní udělám tatarku. A dělám salát do lavóru, protože ho dělám i pro sousedy, jak jim šmakuje…