Hubnutí od 1/8/2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
31.7.20 21:43
@Anonymní píše:
@lachtanice86 tahle asi zavřít nepůjde, co? Nechala bych to otevřené aspoň do zítřka a pak by se vidělo podle zájmu..hm? ;)

až tak se v tom nevyznám. Ale asi to bude chtít udělat skupinu a pak sem dát odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 21:47

Ok, holky do zítřka to tady nechám běžet a pak bych udělala soukromou a dala sem ten odkaz. Koukám, že nás bude víc :dance:

• Citovat
  • Upravit
278
31.7.20 21:47
@lachtanice86 píše:
až tak se v tom nevyznám. Ale asi to bude chtít udělat skupinu a pak sem dát odkaz.

To bude výborné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.7.20 21:53
@lachtanice86 píše:
@Kelsey tak januz se taky nějakou dobu snažím, ale když budu mít parťáky, bude mě to motivovat

Koupila jsem si vsechny dily knizek od Brichace Toma. Ale recepty si vybiram nebo upravuji, ktere se mi libi. Nastesti se da vybrat.
Nemam totiz rada mlecne vyrobky. Jedine co akceptuji, tak je eidam nebo emental, krolewski syr. Ale pres pusu mi neprojde mleko, jogurt, tvaroh. To se mi chce zvracet, jen si predstavim, ze bych to musela snist. Celkove omacky, prelivy a breckovite jidlo nesnesu, takze ani kremove zeleninove polevky. A nemam rada varenou zeleninu a ovoce. Takze se mnou je to tezke. Svacinu si dam leda vybrany syr, ktery snesu a cerstve zeleninu nebo ovoce, orechy. Nesmi to byt tep. upravene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.7.20 21:57
@Anonymní píše:
Na internetu je vzorový jídelníček od Havlíčka, funguje na mě, jen mám trochu větší porce (mám 180cm). A pohyb, Jillian a její Body Revolution :kytka:

kde to najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
31.7.20 21:59

Ja se pridavam..potrebuju se zbavit zavislisti na cukru..a na emocnim jezeni..zhubnout tak 3- 6 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.7.20 22:13

Taky se pridavam :) potřebuju zhubnout aspoň 10kg..přemýšlela jsem nad jillien :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
31.7.20 22:17

Přidávám se :) já bych chtěla dolů cca 3 kila a zpevnit tělo, už jsem začla cvičit podle videí od Ladylab nebo Jmenujisepeta, ale zároveň jsem přestala kouřit, tak se bojím, že s jídlem to bude horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
31.7.20 22:23

No ja zkusím cvičit bud podle fitfabstrong.cz nebo Pamela Reif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
31.7.20 22:30

Já začala už včera :D minulý rok jsem dala dolů 10kg, o Vánocích a přes koronu jsem nabrala 3kg :/ ale dolů bych ráda aspoň 5, ať mám rezervu :D.
Jestli můžu poradit, vykašlat se na diety, tabulky… jíst na co je chuť, ale v menších porcích. Vynechat rohlíky, místo Milky, kvalitní, víceprocentni čokoládu. Hlídat si dostatečný příjem vody (ne slazenych mineralek) a poslední jídlo kolem 17hodiny, pak už jen zelenina když je hlad.
Zhubla jsem takhle vážně dost, a to jsem ten typ co jen projde kolem pizzy a už má kilo nahoře :nevim: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
31.7.20 22:39
@Králičice píše:
Ja se pridavam..potrebuju se zbavit zavislisti na cukru..a na emocnim jezeni..zhubnout tak 3- 6 kg.

Králičice, můžeme si podat ruku. Emoční přejídání hraničící se syndromem záchvatovitého přejídání je něčím, co mne v posledních letech determinuje. Kdysi jsem si uložila tuto definici s rozdíly mezi EJ a ZP, k zhubnutí nepomůže, ale vyjasnění mysli trošičku ano.

Emoční přejídání většinou žádnou psychickou poruchu neznamená. Můžeme tedy sníst naráz celou čokoládu, navrch si dát indiánka a nejedná se ani o psychopatologii, ani o prohřešek, ani o chybu v jídelníčku.

Výjimku tvoří emoční přejídání, které je spojeno se skutečnou psychickou poruchou, které se říká syndrom záchvatovitého přejídání. Jde o poruchu příjmu potravy, kdy bez pocitu hladu potřebuje dotyčný sníst porci, která je větší, než by snědla většina lidí na jeho místě. V průběhu jídla se nedokáže zastavit, ani sníst méně, a po jídle nebo již během jeho konzumace se objevují obrovské pocity viny. O přejídání většinou nechce mluvit, velmi se za něj stydí a tají ho před ostatními. Nezřídka ho po záchvatovitém přejedení rozbolí žaludek nebo má pocit na zvracení. Člověk, který se záchvatovitě přejídá, bývá zároveň přesvědčený, že jeho sebepojetí (to jak vnímá sám sebe) závisí hlavně na tom, jak vypadá jeho postava nebo kolik váží. O to více si pak záchvatovité přejedení vyčítá, což často vede k dalšímu přejedení.

Tohle mne zaujalo obzvlášť. „Člověk, který se záchvatovitě přejídá, bývá zároveň přesvědčený, že jeho sebepojetí (to jak vnímá sám sebe) závisí hlavně na tom, jak vypadá jeho postava nebo kolik váží.“ Dost časté, ale tak přehlížené, tak hrozně moc přehlížené…

Proto je mým cílem dobrý pocit, nepopírám, že je dosti ovlivňován číslem na váze, to ano. Ale vím, že to jde i jinak.

Pravděpodobně se tady sejdeme s nejrůznějšími cíli, rozličnými startovními pozicemi, ale všechny chceme být šťastné. A to není samozřejmost, takže nám všem přeji spoustu vůle a radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.7.20 22:47

Ja potrebuju prvnich 10kg (pak druhych, tretich a idealne i ctvrtych), ale zitra taky zacnu. Nic drastickeho, ale vynechan aspon sladke, vic pit a vic ovozel. Pohyb mam ted omezeny s rozbitym kolenem.
Good luck a enjoy it

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
31.7.20 23:08

Taky se přidávám. Nevím co změnit, bílé pečivo nejím už rok, sladké dost výrazně omezila před půl rokem a večeře formou zeleniny už praktikují delší dobu. Nejen že mi poporodní kila zůstala ale mám další návrh. Jo začnu tím, že už budu pít jen čistou vodu plus sousacny jídelníček, hlídat abych se pravidelně hybala. No uvidíme jestli něco půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.7.20 23:31

Přidám se taky. Nepotřebuju zhubnout, ale obvykle v létě dost hřeším, různé grilovačky, dovolené, hospůdky a zahrádky..a kompenzuju to pak v říjnu 30denním přísným režimem přerušovaného půstu. Letošek je pro mě jiný ve všem, tak proč i ten srpen nepojmout opačně - místo hřešení disciplína, místo grilovaček spánek, místo hospůdek běh… je to pro mě nezvyk, ale s motivací od vás všech to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
1.8.20 07:04

Tak jak začneme? :-D já jdu protřídit dětem sladkosti (a né nesním je). Bohužel dostáváme často bombony a jiné blbosti a já na ně pak v noci nebo při nervech chodím.. a onotaková půlka čokošky v noci není moc ok. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková