Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Oli.Lyon píše:
Ja třeba používám tu aplikaci, a tam je kdeco a kdyz neni, jednou to tam přidám a příště jako když najdu. Takže třeba vařené brambory, zvažím si kolik chci mít na talíři, appka gramy přepočíta. Teď si tam po večerech laduju i Vaňkovy recepty, abych věděla, kolik můžu sníst s rodinou rajský s knedlikem 😄 když se mi nechce dělat si jídlo pro sebe apod. Jsem rada, ze jsem si konečně našla vlastní cestu. Mně někdo určovat co smím a nesmim, nevydržím to. A uz spousta lidí si všimla, jak jsem zhubla. Začínala jsem po dvou dětech na 69,to uz bylo nepříjemné, ted vcera jsem poprvé snad po sto letech videla na váze číslo s pětkou na začátku.
Jo, jsem na tom podobne. Zacinala jsem loni rok po druhem porodu na 71, ted ma o 10 min a seklo se to uz rok, a at se snazim nebo prasim, mam furt vicemene stejne, +-2kg podle faze cyklu. Tak bych to rada zlomila jeste treba o 3-5 k idealu a budu happy ![]()
@Anonymní píše:
Holky tak omluva. Skupina se jmenuje stejně jako tahle Hubnutí od 1/8/2020 (S)…má na konci jen to (S) pro odlišení soukromí. Diskuse v ní je pak nazvaná Jsme v tom společně
Nemůžu to najít ![]()
@sakota píše:
Jo, jsem na tom podobne. Zacinala jsem loni rok po druhem porodu na 71, ted ma o 10 min a seklo se to uz rok, a at se snazim nebo prasim, mam furt vicemene stejne, +-2kg podle faze cyklu. Tak bych to rada zlomila jeste treba o 3-5 k idealu a budu happy
Jde to pak i pomaleji, nehubneme ze 100+,aby to litalo… Ja mam postavu hubenou, všechno na břiše, děsný. Takže jsem vypadala těhotná už navždy asi
a taky mi to břicho fakt splasklo. Necvicim, nemám na to pres den cas a vecer silu a chuť. Chodim s kocarem, to jo. Ale větší cvičení az tak příští rok.
@Fiducia no ono to zni sice strasne dobre, ale v podstate to ze me spadlo za pul roku samo… Kdezto ted budu bojovat o kazdy deko ![]()
Takze vyhazeme z domu vsechno sladky? ![]()
@Oli.Lyon super přístup
Taky jedu po svém, možná to není ideální, ale já prostě zbytek života v omezování a nucení nevydržím ![]()
@Anonymní píše:
Holky, odkaz:
https://www.emimino.cz/…od-182020-s/
Děkuji ![]()
@glaubie to bychom asi všechny braly, kdyby to z nás spsdlo samo ![]()
Já se omlouvám, jsem asi blbá ale tu skupinu nemůžu najít
poraďte mi někdo jak ji najít ![]()
Od prvniho hubnu i ja. Mam 68kg, muj ideal je 60 jako pred porody. K narozkam sem dostala behaci pas…beh je totiz muj nej pohyb, to me bavi. Tak beham. Co se tyce jidla, tak mam problem ve sladkostech a pecivu, toho jim na kila…tak skrtam z jidelnicku, to bude horor.
Ahoj holky, ted na mě vyskočila tahle diskuze. Já taky začla od prvního. Přes prázdniny prasím samý nanučky, jedno grilování za druhým a běhat se mi v tom vedru taky nechce…takže já bych chtěla zhubnout 4kg…dva, abych se vrátila na jarní váhu a dvě ještě navíc ![]()