Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ok přidám se taky. začnu poloviční přílohy, zbytek doplním zeleninou, je jí teď plná zahrada, žádný sladkosti a pohyb.
moc na cvičení nejsem, ale jsem chodec, budu chodit a dělat plank
Na mě funguje metoda 16/8, jim od 6 hod do 14 hod a pak už piji jen vodu a čaje nalezené, pokud vstanu v 8 tak zase poslední jídlo mám ve 14 hod držím to 10 den a zhubla jsem 3 kg, jinak ještě potřebují zhubnout 5 kg. Jinak si nic neodpiram, ráno klidně ke kafi zblajznu dortik nebo čokoládu, akorát po obědě po té 12 do těch 14 už si dávám jen ovoce nebo koktejl z ovoce, nebo jogurt s ovocem. Jinak tedy necvicim, sem tam nějaká procházka.
Počítám kalorie s jednou aplikaci, na diety nejsem, nevyhovují mi. Takže jim všechno, co mam rada, nestresuju se, jen si jidlo vážím a zapisuju, prostě příjem neprekracuje vydej. Ted v létě trochu zlobim, ale už jsem zhubla deset kg a ještě 4 chci. ![]()
Ahoj holky, muzu k vam prosim? Potrebuju nutne aspon 5 kilo dolu, zustaly mi po hormonech. Po porodu jsem shodila uz asi 25 kilo a jeste to neni ono
jeste mi chybi asi 8 kilo do predtehotenske a predhormonalni doby
jsem 7 mesicu po porodu
Jeste teda kojim.. Ale dela u me skoro všechno jen jidlo.. Denne naslapeme venku asi 8 kilometru, mivam kolem 13k kroku denne. Bohuzel do fitka se nedostanu… Ale kamen urazu je to jidlo.. Mam furt chut na sladky ![]()
@Kelsey jsem na tom s mléčným podobně, navíc nejím moc maso. Ale nevadí mi pořád jist to samé ![]()
Takže jako ty, sýr a zelenina ke svačině, snídám už pár let každý den ovesnou kaši ![]()
@Králičice já měla narozeniny
Takže čokoláda tu je. A asi dlouho nebude
Dneska máme oslavu, tak mi držte ![]()
@Mava hlavní je jídlo, já moc ns cvičení nejsem. Zhubla jsem 15 kg úpravou jídelníčku, občas jóga a jednou týdně tabata. Teď čas na cvičení asi nebude vůbec.
@glaubie pěkný výkon, 25kg je super
Sladký je i můj problém ![]()
@Oli.Lyon píše:
Počítám kalorie s jednou aplikaci, na diety nejsem, nevyhovují mi. Takže jim všechno, co mam rada, nestresuju se, jen si jidlo vážím a zapisuju, prostě příjem neprekracuje vydej. Ted v létě trochu zlobim, ale už jsem zhubla deset kg a ještě 4 chci.
Holky, neznate nejaky inspirativni tabulky s poctama/mnozstvim priloh, kolik cca je ok v nejakem decentne dietnim rezimu, ktere jsou ale VE VARENEM STAVU? Ja si fakt nebudu varit zvlast a vsechno co jsem nasla treba u toho Havlicka je v syrovema predstava, ze to nejak trojclenkou prepocitavam…by mi to nadseni dlouho nevydrzelo.
Ja jsem schopna to vazit az vareny.
Holky, soukromá skupina se jmenuje Jsme v tom společně. Prosím vyhledejte, dejte žádost o přidání a já vás tam dnes odpo/večer přidám. Těším se na vás a věřím, že nám tam spolu bude hezky a společně si splníme sny ještě před letošními Vánocemi
![]()
@sakota Úplně chápu
Takhle v kal. tabulkách jsou i kal. hodnoty některých klasických vařených jídel. Nebo pak zkusit googlit podobná jídla pro orientaci..
Uaaaa, s nazvem Jsme v tom společně je toho mraky
nemuzes dat odkaz?
Ahoj, rada se k vam pridam. Od brezna se snazim shodit par kil, vazim 68 a muj cil je alespon 62kg. Od toho brezna sly dolu jen dve kila a vic prosre nejde a nejde
prestala jsem jist rohliky, pecivo z bile mouky, kupovane sladkosti, mene priloh a vice zeleniny. Denne nachodim kolem 10tis. kroku. Od detstvi beru leky na migrenu a loni v listopadu jsem zacala brat AD.
Holky tak omluva. Skupina se jmenuje stejně jako tahle Hubnutí od 1/8/2020 (S)…má na konci jen to (S) pro odlišení soukromí. Diskuse v ní je pak nazvaná Jsme v tom společně ![]()
@sakota píše:
Holky, neznate nejaky inspirativni tabulky s poctama/mnozstvim priloh, kolik cca je ok v nejakem decentne dietnim rezimu, ktere jsou ale VE VARENEM STAVU? Ja si fakt nebudu varit zvlast a vsechno co jsem nasla treba u toho Havlicka je v syrovema predstava, ze to nejak trojclenkou prepocitavam…by mi to nadseni dlouho nevydrzelo.Ja jsem schopna to vazit az vareny.
Ja třeba používám tu aplikaci, a tam je kdeco a kdyz neni, jednou to tam přidám a příště jako když najdu. Takže třeba vařené brambory, zvažím si kolik chci mít na talíři, appka gramy přepočíta. Teď si tam po večerech laduju i Vaňkovy recepty, abych věděla, kolik můžu sníst s rodinou rajský s knedlikem 😄 když se mi nechce dělat si jídlo pro sebe apod. Jsem rada, ze jsem si konečně našla vlastní cestu. Mně někdo určovat co smím a nesmim, nevydržím to. A uz spousta lidí si všimla, jak jsem zhubla. Začínala jsem po dvou dětech na 69,to uz bylo nepříjemné, ted vcera jsem poprvé snad po sto letech videla na váze číslo s pětkou na začátku. ![]()