ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.9.13 12:04

iCandy strawberry

Budeme si kupovat iCandy Strawberry, máte ho některá? Díky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.10.13 12:52

Ahoj holky, zajímalo by mě, kupovala některá z vás neoriginální zimní fusak na peach? Originální je sice super, ale male je ted 21 mes a uz ji tuhle zimu bude maly, uz minulou zimu to bylo tip top. A zase jste stale v kocarku jezdit bude… Tak me zajimaji jine varianty… Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 13:18

Já koupila fusak Elodie Details

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elle07
2.10.13 13:31

My kočík síce ešte nemáme, ale chystáme sa do neho kúpiť fusak Lodger Bunker a pevne verím, že s ním vydržíme od narodenia až do troch rokov :-)

Ty už používaš kočík 21 mesiacov? Ako si s ním spokojná? Koľko si mala malú v hlbokej verzii a odkedy v športovej? Nie je jej ešte malá? Tá športová verzia mi nepríde veľmi veľká, ale pevne verím a dúfam, že nám vydrží minimálne do dvoch rokov.

Ďakujem za odpovede :-)

• Citovat
  • Upravit
Elle07
2.10.13 13:32

A akú máš prosím verziu iCandy? My sa chystáme kúpiť Peach.

• Citovat
  • Upravit
272
2.10.13 21:46

@Luc.Machackova Diky, a jak sedi? Nesjizdi? Koukala jsem na nej, vypada moc krasne, jen mi prijde taky docela mensi…
Elle07 : Ano, je vyborny, absolutne nemam na co si stezovat. Naopak! Mam Peach, ctyrkolku, klasika, jeste tu hnedou verzi. Koukala jsem, ze ted je peach v nove verzi trikolka.. Jinak dcera se vejde v poho, tedy kdyz uz je vetsi, tak se akorat musi poradne sklopit operadlo na nohy a jeste tam ma trochu mista… ale je fakt, ze uz trochu premyslim o nahradu za golfky, protoze to vidim tak max na dva mesice a zvlast v zimnim obleceni uz ji tam mozna bude trochu tesno, uvidim. Jinak z korbicky na sportak jsem presla cca na konci sedmeho mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 21:59

Evianka to se ti zda, ale je uplne rozmerove stejny jako Peach, je naprosto uzasny,,jsem moc spokojena..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
6.10.13 20:56

Já mám Kaarsgaren a loni spoko, je velký, ale tuto zimu budeme teprve testovat. Velikostně určitě no problem, ale musím zkusit, jestli nebude sjíždět a jak bude pasovat. Určitě ale nechci kupovat nový. Malá má sice „teprve“ 14m, ale pokud není těsně před spaním, sedět nevydrží a samovolně vystupuje :), tudíž myslím, že základ bude pořádná kombinéza a fusak spíš jako doplněk. Přeju klidné děti v kočárech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elle07
13.10.13 17:29

Ahojte,

potrebovala by som radu. Kúpili sme kočík I Candy Peach. Doma sme ho zložili a keď sme ho chceli zložiť ako do auta, tak sme konštrukciu nevedeli zložiť. Podla inštruktážneho videa stačí, keď potlačíme tú páčku, ktorou sa skracuje alebo predlžuje rukoväť kočíka, ale vôbec nám to nejde. Viete mi niekto prosím poradiť, či treba pri tom pohybe ešte niečo urobiť? Ten druhý krok mi je jasný, že potom potiahnem za ten popruh v košíku a kočík sa sklopí, len tú rúčku nevieme dať dole ku kolesám. Ďakujem za rady.

• Citovat
  • Upravit
353
13.10.13 18:51

Elle07
zmáčknout tlačítko na zkracování(prodlužování) madla, škubnout, jakoby madlo tlačit na zmenšení, cuknout madlem dolů a je to. chce to cvik, ale jde to jednoduše :-) doufám že jsem to popsala dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elle07
14.10.13 09:40

Ďakujem, snáď sa nám to podarí. Musím to vyskúšať :-)

• Citovat
  • Upravit
elle07
14.10.13 09:42

Taška ku kočíku i Candy Peach

Chcela by som sa vás ešte opýtať, akú máte tašku ku kočíku i candy peach. V obchode mali tú originál, ale väčšiu, ale prišla mi obrovská, tak sme ju nezobrali.

Chcela by som takú nejakú tašku, ktorú nielen prevesím cez rúčku kočíka, ale ktorá by sa mi tam dala aj pripnúť, aby som nemala pás cez rameno cez rúčku, ale len pripnuté z boku. Snáď ma chápete čo myslím.

Mala som kúpený bugaboo ruksak na kočík, ale ten má krátke tie bočné popruhy, takže to neobopne rám kočíka.

Aké tašky používate vy? Ak by ste mali aj s fotkou, bolo by super :-)

• Citovat
  • Upravit
3
14.10.13 10:56

Ahoj holky. Celé dopoledne pročítám vaši diskuzi ohledně tohoto kočárku.
Vypadá skvěle…co si budem povídat :-) Jen mně lehce odrazuje ta sportovní verze, kdy má dítě nnohy nahoře a ne natažené volně, ale to je na spoustě kočárků tak trochu nevýhodou.. :-(
Ale zajímalo by mě, jaká je výška té hluboké korbičky od země? My jsem s manželem oba celkem vysocí a přijde mi, že mimi leží nějak hodně u země :nevim: Můžete mi prosím některá, která ho máte doma změřit tu výšku od země po lůžko?
Děkujuuuu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elle07
14.10.13 12:40

Ahojky, dnes alebo zajtra ti to odmeriam. Je naozaj nižšie ako u iných kočíkov. Ale podľa mňa je to hlavne o zvyku. Aj bugaboo má nižšie vaničku.

• Citovat
  • Upravit
elle07
14.10.13 16:16

Ďakujem, návod na skladanie pomohol :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení