Intriky mé tchýně - už jsem psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
19.10.12 20:41

Ahojky, úplně tě chápu, buď ráda, že se odstěhujete, každý takové štěstí nemá. Z toho, že je tvůj příspěvek dlouhý si nic nedělej. Kdo chce do konce ho dočte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.10.12 20:43

Já to dočetla úplně v pohodě, a upřímně si myslím, že tam není co na zkracování ;) musíš být hoodně silná!! Držím ti pěsti, protože nejhorší je srážka s volem!! Na tuto situaci není jiného léku, než se hodně rychle někam hodně daleko odstěhovat a do tý doby se obrň trpělivostí, to jak se ona vyjadřuje je její vizitka ne tvoje!!! Trošku rozumný člověk pochopí, že je chyba na její straně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
19.10.12 20:47

A já si myslela, že mám doma tu nejhorší tchýni…
Klobouk dolů, já bych určitě jak ty silná nebyla.. Ale radím jak holky, prostě se odstěhovat co nejdál. Pak ji to vše (i s manželem) řekni do očí, že všechno prostě víš, jak je bezpáteřní.. A když k vám nebude chtít chodit - tím líp pro vás. Úplně ji odstřihnout bude asi nejlepší. A jestli ji manžel bude chtít vidět a ukázat vnuky, on ví, kde ona bydlí. Ty buď v klidu doma a ji vážně vůbec neřeš.
Jen to fakt chce sílu, než se odstěhujete…
Držím palečky. A hlavní je, že manžel drží s tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.12 20:49

@Deniel No právě, napsala jsem vážně to pro mě nejdůležitější, samozdřejmně s ní máme i jiný „zážitky“. Teď prchneme o Vánoce radši s prckama na hory, protože představa že by se k nám na Štědrý den nacpala s výmluvou že si chce užít prcky mě vážně děsí, akorát mě to mrzí kvůli našim, že kluky uvidí až po svátcích, ale u nich být všichni nemůžeme, už tam bydlí brácha s přítelkyní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.12 20:52

@bejinka Díky,no on vlastně manžel by jí kluky ani nesvěřil, nechce aby měla jakejkoliv vliv na jejich výchovu, zažil si s ní svý už od malička, všechno mi nevyprávěl, ale vždycky chtěl bydlet s otcem, kterej je narozdíl od ní normální, ale nechá se jí taky ovlivňovat, ono když člověk s ní mluví tak jí to vážně zbaští, mě taky poštvala proti švagrový, pak člověk něco řekne co ho později mrzí, ale už to nejde vzít zpět.

• Citovat
  • Upravit
190

Taky jsem to nedočetla a to mám spoustu času… :roll: Každopádně je nás víc, co máme tchýni ‚k…u‘ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780

Tak já dočetla ;)
mám jedinou radu - IGNOROVAT - ber to jako životní úkol - naučit se nereagovat na zlobu, takový člověk ti nestojí za to, ničit si stresem svoje zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.10.12 20:53

Sice to dlouhy je, ale ja to mela precteny za 3minuty, trochu nechapu ty posty „promin je to dlouhy na to nemam cas“ hlavne ze mate cas na to napsat takovou odpoved :lol:

Jinak musim zakladelko rict, ze teda uprimne lituju, prosla jsem si necim podobnym akorat od tchana, clovek uz byl zralej na prasky, pomohlo opravdu jen to se odstehovat a daleko, mame tedka zlatej klid, ani se s nim nestykame a manzel tvrdi ze „nema tatu“, on jeste k tomu totiz pije jak duha… :roll:,preji at se brzy nekam daleko prestehujete a mate klid :hug: Drz se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
19.10.12 20:55

Tak v tom případě vám nic nebrání v tom, už ji nikdy nevidět. Jako za tohle peklo si podle mě ani nic jiného nezaslouží. Na ty svátky klidně odjeďte, myslím, že vaši to pochopí. Důležité je, aby vaše rodinka byla spokojená a bez nervů na svátky. Stačí to přes rok. Až přijedete zajdete za vašima a je to. A kdy se stěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.10.12 20:57
@Anonymní píše:
@Deniel No právě, napsala jsem vážně to pro mě nejdůležitější, samozdřejmně s ní máme i jiný „zážitky“. Teď prchneme o Vánoce radši s prckama na hory, protože představa že by se k nám na Štědrý den nacpala s výmluvou že si chce užít prcky mě vážně děsí, akorát mě to mrzí kvůli našim, že kluky uvidí až po svátcích, ale u nich být všichni nemůžeme, už tam bydlí brácha s přítelkyní :nevim:

hlavně buď v klidu a snaž se myslet na svoji rodinu ( kluky a manžela ) my máme taky dvojčata, dva kluky, budou jim dva roky. Tchýni mám docela daleko ( přes 100km ) a upřímně si myslím, že bych s ní taky nevyšla..ona mě ze začátku moc nemusela a vlastně až se manžel přeštěhoval ke mě, mě začala tolerovat..jediné co mě tak trošku mrzí je, že se o kluky moc extra nezajímá, rááz za čas jim pošle balíček, většinou na svátek nebo tak..no akorát posílá věci s holčičím oblečením :D nedávno lacle a motýlkama a kytičkama a s kalhotama do zvonu :D ale tak furt lepší řešit tohle, než ty pomluvy a podobně ;) držím ti pěsti, hlavně buď vždy nad věcí!! Jednou pravda výjde najevo. Jakmile se odstěhujete najde si jinýho obětního beránka místo tebe a potom se terve uvidí! Vidí tě jako snadný cíl, ale ty se nedej!! O Vánocích si to užijte a problémy hoďte za hlavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.12 20:58

@Hanka79 Díky,no tchýně právě taky dost pije, možná má už vychlastanej mozek :nevim: tchán tvrdí že zamlada taková nebyla, že když mu manža řikal že je hrozná tak mu to nevěřil, než se sám přesdvěčil, ale stejně jí ty kecy žere, nechápu. Mě je fuk co si o mě myslí ona, ale s ostatními bych chtěla mít lepší vztah a to kvůli těm pomluvám nejde si ho vybudovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.12 21:02

@bejinka Příští zimu. Teď na zimu uděláme základy, na jaře a v létě se bude stavět, bude to rychlovka, ale je to ještě dlouhá doba.

• Citovat
  • Upravit
3172
19.10.12 21:03
@Anonymní píše:
@Hanka79 Díky,no tchýně právě taky dost pije, možná má už vychlastanej mozek :nevim: tchán tvrdí že zamlada taková nebyla, že když mu manža řikal že je hrozná tak mu to nevěřil, než se sám přesdvěčil, ale stejně jí ty kecy žere, nechápu. Mě je fuk co si o mě myslí ona, ale s ostatními bych chtěla mít lepší vztah a to kvůli těm pomluvám nejde si ho vybudovat :nevim:

ti ostatní by se měli držet hesla - nesuď mě dokud se mnou něco neprožiješ, nebo si neobuješ moje boty!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
19.10.12 21:06

Na mě to taky dlouhý nebylo, naopak, měla jsem radost, že si počtu :kytka: klidně jsi mohla napsat deníček a třeba na pokračování ;)
jinak si myslím, že tchyně je dlouhodobě nešťastnej člověk, kterej se přiživuje na vás okolo a získává tak energii…případ pro psychiatra a dlouhodobou hospitalizaci s terapií.
takže si najdi nějakou vrbu, ať můžeš vypovídat, nejlíp ženskou a vydrž, ono to skončí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.10.12 21:06

A já se ještě zeptám, a ona to ví, že se chcete stěhovat??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová