Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
28.1.15 19:13
@AndilekOli píše:
@Menora U Izraele by mě zajímalo, jestli po IIWW měly politické špičky, byť jen mlhavou, představu, jak moc výbušné to bude.

Po skončení WW II řešila „velká čtyřka“ úúúúplně jiné věci než vznik Izraele, ten vznikal spontánně prakticky už od „teheránské konference“ v roce 1943. Závěr v podobě „osvobozovací války“ v roce 1949 byl už jenom třešnička na dortu.
Edit: zkus si, pro víc info, jen tak letmo googlit slovo „Hagannah“ (česky:sebeobrana); ale připrav se na to, že to bude hoooodně mravenčí práce. Tak pro začátek to zkus nahradit pročtením toho hesla na české, anglické, německé a polské mutaci Wikipedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
28.1.15 19:19

@Jura007 Dík za tip, juknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.1.15 19:50

Nestihla jsem přečíst víc než začátek diskuze. Jen mě napadlo sem hodit odkaz na tento článek z pohledu někoho, kdo se islámu hodně dlouho věnuje. Jestli to zde již je, omlouvám se.

https://dennikn.sk/…ydesi-zapad/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 21:19
@AndilekOli píše:
@Menora Takže politicky mohli chtít něco jako, mít na BV spojence, aby to tam mohli kontrolovat?

Tohle bych viděla stejně jako @Sluka jenom na pouhou spekulaci. Osobně jsem to myslela spíše tak, že všichni trochu soudní museli minimálně tušit, kam založení státu Izrael povede.

• Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 21:19
@batist píše:
Nestihla jsem přečíst víc než začátek diskuze. Jen mě napadlo sem hodit odkaz na tento článek z pohledu někoho, kdo se islámu hodně dlouho věnuje. Jestli to zde již je, omlouvám se.https://dennikn.sk/…ydesi-zapad/?…

Odkaz mi nefunguje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
471
28.1.15 21:22

@Menora Aha, je možné, že to neumím vložit. Zkusím to ještě jednou

https://dennikn.sk/…ydesi-zapad/?…

Ale vypadá to stejně, takže nejspíš neumím vložit odkaz.

Příspěvek upraven 28.01.15 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 21:22

@batist
Nejde mi to stejně otevřít, píše mi to toto:
Objevil se problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu.

• Citovat
  • Upravit
471
28.1.15 21:25

@Menora Tak ono to není nic důležitého, přišlo mi to poměrně zajímavé, zejména v porovnání s články v médiích. Netuším, co dělám špatně.

Edit: ještě jde jít na hlavní stránku dennikn.sk a vyhledat jmeno autora - Kovacs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
28.1.15 21:30

@Menora Mně to fungovalo, takž asi tvůj antivir nebo něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 21:37

@batist
Zítra se mrknu, myslím, že mě tam nepustí antivir. Občas se mi to stane.

• Citovat
  • Upravit
9128
28.1.15 21:47
@Sluka píše:
Myslím, že chudáci zatím netuší, že jsou rasisti. Kastisti.. Co, vlastně, k sakru, jsou? :mrgreen: :andel:

no rozhodně nejsou sluníčkáři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
28.1.15 21:50
@AndilekOli píše:
@Menora Takže politicky mohli chtít něco jako, mít na BV spojence, aby to tam mohli kontrolovat?

Já už jsme tak zblblá, že když vidím BV, tak první co mě napadne je Barnevernet :D až pak mně to došlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 21:51
@ospalámyš píše:
no rozhodně nejsou sluníčkáři :)
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Menora
29.1.15 08:37

@batist Článek jsem si přečetla a jsem ráda, že dostal prostor člověk, který problematice opravdu rozumi.

• Citovat
  • Upravit
471
29.1.15 09:42

@Menora Ano, mám na to podobný názor. Jen bohužel takový hlas nikdy moc prostoru nedostane. Nepodporuje to celkovou náladu a strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová