Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My v Pronatalu nedoplácíme také nic krom Ovitrelle a Utrogestanu…
Jen tead jsem teď podepisovala prohlášení že mi bylo sděleno že se měnila četnost IUI z 6× za rok na 6× za život…
@Nexxie píše:
My v Pronatalu nedoplácíme také nic krom Ovitrelle a Utrogestanu…Jen tead jsem teď podepisovala prohlášení že mi bylo sděleno že se měnila četnost IUI z 6× za rok na 6× za život…
Nepovidej fakt?…😲 Tak to mi neřekli ani… Máme za sebou 3.iui a pokud nebude úspěšna jdeme do ivf, ale tohle mi doktor neřekl 😲
@KP91 píše:
@Teruli03 my platíme 1900 v Plzni, a doplácím Ovitrelle to je kolem 80 Kč, takže to vychází taky na ty 2 000..
kde všichni berete tak levnej ovitrelle?
mě stál skoro 400 v CARu
![]()
@Lucinta Gratulace, tak to je krásný počet folikulů! Já už mám dnes IUI za sebou, akorát manželovi klesly všechny hodnoty u spermiogramu - měl před měsícem covid a horečky prý totálně zabíjí spermie. Nicméně já pořád věřím a tiše doufám, že min. jedna silná spermie najde tu správnou cestu… ![]()
@BrnackaM
Děkuji 😘. Mám z toho dobrý pocit, snad to klapne a dobře dopadne, doktorce se to líbilo, ještě mi dala i tabletky, aby hezky dorůstala sliznice, protože tu mi teda Clostík snižuje, ale jinak vše v pořádku. Budu na Tebe myslet, ono je to přesně jak říkáš, stačí jeden závodník, nebo závodnice, co dorazí včas do cíle. Tak ať nám to vyjde, holky ❤️️
@Chceme ano ano, mě na to upozorňovala dr. při první návštěvě že se o tom jedná a teď mi to i říkali že IUI co byly provedené do konce roku 2020 se jakoby nepočítají a od 2021 je to už jen 6× za život…dohledej na netu určitě k tomu info najdeš…
@Moniiiska13 v Kolíně mi v CAR doporučili jednu lékárnu kde to mají cca za těch 80kč… ![]()
@Lucinta Snad jo, snad nám to všem klapne. Aspoň budeme čekat na to testování společně ![]()
@Moniiiska13
Já dnes kupovala v dr. Max, mám ho po cestě z Caru. Myslím si, že doplatek musel být určitě o dost míň, než 400
, tak do 100,–.
Měla jsem recept na Ovitrelle, Estrofem tbl a 2 bal. Utrogestan tbl a ještě jsem koupila balení respirátorů a to celé za 430,– Kč, sice mám dr. Max kartu, ale nemyslím si, že u léků na předpis by měla nějak extra velký význam…
@BrnackaM
Budu nám všem držet palce, a přesně tak, i ta psychická podpora je důležitá… Tak jsem ráda za tuhle skupinku ❤️️ 💐
Jojo holky je to fajn že to je s kým sdílet
a bejt na podobný vlně naděje že to dopadne ![]()
@Moniiiska13 v CARu mi dají recept a vyzvedávam v lékárně co mi ten CAR doporučil 🤷♀️
@Lucinta ano, mám na to stejný názor… Jelikož už dítko mam, tak vim, ze ty naklady kolem dítěte jsou mnohonasobne větší😊 🙏 a já osobně to radeji investuji do děti, nez do nějakých kravin😊 😊
Máš krásné foliky🙏 🙏 na pondělí drzim pěsti a budu věřit, ze to dopadne😊 🙏
@KP91 a jak jsi tam spokojená???
Ano Natalart…jen mi překvapily ty ceny tam..ale jinak pani doktorka je úžasná a celkově se tam cítím moc dobře😊 🙏
Ahoj holky… dneska jsem byla na fyzioterapii a delali jsme mobilizaci celého těla a hlavně se mi paní zaměřila na vše spojené s dělohou atd…zjistila mi, ze mám kostr stočenou dovnitř…to by mohl byt taky duvod toho, proc se nam nedaří…
Zkoušela jste nektera fyzio a mobilizace k větší šanci otěhotnět? Docela jsem o tom načetla hodně pozitivních věcí😊 😊
Vím, ze to sem uplne nepatří…ale znáte, nebo zkusila jste to některá?? 😊